Ειδήσεις

17 Ιουν 2009

Δηλώσεις Μαρκογιαννάκη για την δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικού - Φωτογραφία θανόντος αξιωματικού


17-06-2009: Δηλώσεις του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών για την δολοφονική επίθεση σε βάρος αστυνομικού - Αναβολή συνάντησης εκπροσώπων κομμάτων

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ

Αθήνα, 17 Ιουνίου 2009
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης και οι Εκπρόσωποι των κομμάτων που είχαν κληθεί να συμμετάσχουν στην σύσκεψη για συζήτηση - ανταλλαγή απόψεων για θέματα Δημόσιας Τάξης, αποφάσισαν ομόφωνα την αναβολή της για την Τετάρτη 24-06-2009 και ώρα 12:00, ως ελάχιστο φόρο τιμής προς τον αστυνομικό που έπεσε νεκρός από δολοφονικά πυρά το πρωί της 17-06-2009.
Ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών κ. Χρήστος Μαρκογιαννάκης εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του για την δολοφονική επίθεση σε βάρος του αστυνομικού δήλωσε:
«Διερμηνεύοντας, πιστεύω, τα συναισθήματα όλων μας να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του δολοφονηθέντα σήμερα αστυνομικού. Τα συλλυπητήρια μου στην μεγάλη οικογένεια της Αστυνομίας και να πω ότι ασφαλώς πρόκειται για μια άνανδρη δολοφονική ενέργεια που πλήττει ολόκληρη την Ελληνική Κοινωνία, ολόκληρο τον Ελληνικό λαό που την καταδικάζει.
Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ως Αστυνομία και ως Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών για να αποκαλυφθούν οι δράστες και να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη».