Ειδήσεις

17 Ιουν 2009

Νέα επιστολή Ρουσόπουλου, αυτή τη φορά προς τους πολίτες της Αττικής

Ανοιχτή επιστολή προς τους πολίτες της περιφέρειας Αττικής, όπου σκόπευε να πολιτευτεί προτού ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την πολιτική, απηύθυνε την Τρίτη ο Θόδωρος Ρουσόπουλος, ευχαριστώντας όσους τον στήριξαν «ηθικά και πολιτικά».
«Με επιστολή μου πριν από λίγες ημέρες γνωστοποίησα στον πρωθυπουργό την απόφασή μου να μην διεκδικήσω θέση στα ψηφοδέλτια του κόμματός μας στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές κι αν γίνουν», αναφέρει.

.........
Συνεχίζεται...

Ο κ. Ρουσόπουλος δηλώσει ότι δεν δέχεται «να παίζονται στο πρόσωπό μου παιχνίδια εις βάρος της μεγάλης μας παράταξης» και κάνει λόγο για «ανόητους και μικρονοϊκούς επικριτές» του.
«Δεν είμαι από εκείνους που εγκαταλείπουν τον πόλεμο, ούτε τους φοβίζουν ανόητοι και μικρονοϊκοί επικριτές» αναφέρει ο κ. Ρουσόπουλος.
«Είμαι βέβαιος ότι ακόμη και αν χάθηκε η μάχη στο πεδίο του εύκολου εντυπωσιασμού, τον οποίο οι συκοφάντες σε όλες τις εποχές υπηρετούν, η ηθική δικαίωση και η νίκη θα έλθει. Η αλήθεια μπορεί προς στιγμήν να κλυδωνίζεται, αλλά δεν καταρρέει» καταλήγει.


Από: http://www.tanea.gr/default.asp?pid=41&nid=1024177