Ειδήσεις

24 Ιαν 2009

"Διότι δεν συνεμορφώθη..." - Αφιέρωμα του αυριανού "Ε" στην Κωνσταντίνα Κούνεβα, σε μια ιστορία εργασιακής φρίκης


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσκόπηση της RASS για την εφημερίδα "Παρόν"

Πρόθεση ψήφου


ΠΑΣΟΚ: 33,4%
ΝΔ: 31,1%
ΚΚΕ: 7,5%
ΣΥΝ: 7,1%
ΛΑΟΣ: 4,2%
Οικολόγοι - Πράσινοι: 2,8%

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Διαφοροποιούνται οι αγρότες στα Τέμπη και στον Προμαχώνα - Δε συμμετέχουν στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών

Δε συμμετέχουν στην Πανελλήνια Συντονιστική Επιτροπή των αγροτών και όπως είπαν, πριν από λίγο έλαβαν και ένα φαξ από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με το οποίο τους κάλεσαν σε συνάντηση αύριο στις 3:30 το μεσημέρι.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκαψαν για 13η φορά το βιβλιοπωλείο του Άδωνη Γεωργιάδη

Συνέβη σήμερα το απόγευμα. Άγνωστοι διέρρηξαν τα ρολλά, έσπασαν το τζάμι και πέταξαν μολότωφ στο κατάστημα, ενώ μέσα στο βιβλιοπωλείο ήταν ένας υπάλληλος.
Αυτός κατάφερε να σβήσει τη φωτιά με αποτέλεσμα μόνο μικρές ζημιές.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι τελευταίες κινήσεις του Αλέξη - Έτσι τον πυροβόλησε ο ειδικός φρουρός - Το σχεδιάγραμμα των συμβούλων της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

.
.
.
.
..
.
..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Αυτό είναι το σχεδιάγραμμα των συμβούλων της οικογένειας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στο οποίο φαίνονται οι κινήσεις του 15χρονου τη στιγμή που δέχτηκε τη σφαίρα του αστυνομικού.
..............

Περισσότερα στο αυριανό Πρώτο Θέμα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι κινητοποιήσεις των αγροτών "γκρεμίζουν" 18 γαλάζια κάστρα, σύμφωνα με το "Έθνος της Κυριακής"

Ναυάγιο της ΝΔ σε αγροτικούς νομούς καταγράφει γκάλοπ που δημοσιεύεται στο αυριανό Έθνος με πρωτοκλασάτα ονόματα να βλέπουν τις έδρες τους να... τρίζουν


  1. Έβρος - 2007: 48% - 2009: 40,5%
  2. Καβάλα - 2007: 45,3% - 2009: 37,6%
  3. Δράμα - 2007: 48,7% - 2009: 40,8%
  4. Χαλκιδική - 2007: 46,8% - 2009: 38,3%
  5. Σέρρες - 2007: 52,8% - 2009:44,8%
  6. Κιλκίς - 2007: 46,9% - 2009: 39,4%
  7. Πέλλα - 2007: 45,4% - 2009: 39,8%
  8. Ημαθία - 2007: 42,8% - 2009: 35,2%
  9. Πιερία - 2007: 48,6% - 2009: 40%
  10. Λάρισα - 2007: 43,5% - 2009: 35%
  11. Μαγνησία - 2007: 43,3% - 2009: 35,3%
  12. Καρδίτσα - 2007: 48% - 2009: 40%
  13. Άρτα - 2007: 46% - 2009: 38,4%
  14. Τρίκαλα - 2007: 42% - 2009: 35,5%
  15. Ιωάννινα - 2007: 43,4% - 2009: 35,5%
  16. Γρεβενά - 2007: 45,8% - 2009: 38,2%
  17. Θεσπρωτία - 2007: 47,3% - 2009: 39,7%
  18. Β΄ Θεσσαλονίκης - 2007: 44,8% - 2009: 36,3%

Πάντως, σύμφωνα με το ίδιο γκάλοπ, το ΠΑΣΟΚ δεν κερδίζει τα ανάλογα ποσοστά από αυτά που χάνει η κυβέρνηση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με τραύμα στην ωμοπλάτη από μαχαίρι νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένας ειδικός φρουρός

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο αστυνομικός μαζί με κλιμάκιο της Δημοτικής Αστυνομίας Αθηνών, προχωρούσαν σε ελέγχους για το παραεμπόριο μπροστά από τη Βαρβάκειο αγορά.
Ένας 34χρονος προσπαθώντας να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο, έβγαλε σουγιά και τραυμάτισε στην ωμοπλάτη τον ειδικό φρουρό.
Ο 34χρονος συνελήφθη και πάνω του βρέθηκε ακόμη ένα μαχαίρι.

Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι λέει ο άνθρωπος που "φωτογραφήθηκε" ως ο αστυνομικός διευθυντής που υποδέχτηκε μεθυσμένος τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών

Την προηγούμενη εβδομάδα είδε το φως της δημοσιότητας πληροφορία σύμφωνα με την οποία, κατά την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, ο Αστυνομικός Διευθυντής που τον υποδέχθηκε ήταν μεθυσμένος κάτι το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά σύσσωμη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ.
Την επόμενη μέρα επισκεφθήκαμε την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών και μιλήσαμε με τον Αστυνομικό Διευθυντή, Γιώργο Καλογερόγιαννη ο οποίος στα 32 χρόνια που υπηρετεί στο σώμα δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.
Ο ίδιος, όπως είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Studio ALPHA», εκείνο το βράδυ ήταν μέχρι και μίση ώρα πριν την επίσκεψη του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, σε επίσκεψη σε αστυνομικά τμήματα μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Χρήστο Μαρκογιαννάκη και τον αρχηγό της Αστυνομίας Βασίλη Τσιατούρα.
Ο κύριος Καλογερόγιαννης πικραμένος αρνείται κατηγορηματικά ότι βρισκόταν σε κατάσταση μέθης καθώς ενημέρωσε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για 15 λεπτά για όλα τα τρέχοντα ζητήματα της υπηρεσίας ενώ στη συνέχεια τον συνόδευσε μέχρι την έξοδο.
Απορεί και ο ίδιος πώς μπορεί να βγήκε προς τα έξω κάτι τέτοιο, ενώ εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά σε βάρος αυτών που διέδωσαν την ψευδή είδηση.
......
Μιχάλης Αραμπατζόγλου

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απάντηση Εκπροσώπου ΥΠΕΞ κ. Γ. Κουμουτσάκου σε δημοσιογραφική ερώτηση για ομολογία περί δολοφονίας Ελληνοκυπρίων αιχμαλώτων πολέμου από Τούρκο πολίτη

Αθήνα, 23 Ιανουαρίου 2009

«Πρόκειται για μια συγκλονιστική μαρτυρία-ομολογία. Το τι εκ των υστέρων λέγεται, δεν μεταβάλει κάτι ευρύτερα γνωστό. Δηλαδή ότι η παράνομη τουρκική εισβολή στην Κύπρο συνοδεύτηκε και σημαδεύτηκε από πράξεις κατάφωρης καταπάτησης του Διεθνούς και του Ανθρωπιστικού Δικαίου.
Είναι επιβεβλημένο να εφαρμοσθούν πλήρως οι σχετικές αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων καθώς και να υπάρξει συνεργασία της Τουρκίας για την πλήρη διαλεύκανση όλων των περιπτώσεων εξαφάνισης προσώπων κατά την τουρκική εισβολή.»

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Σύλλογος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Αγνοούμενων και Πεσόντων Κυπριακής Τραγωδίας 1974 για τις δηλώσεις του Αττίλα Ολγκάτς

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΣΟΝΤΩΝ
ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ 1974


Μετά την προκλητική δήλωση του Τούρκου Αττίλα Ολγκάτς στα Μ.Μ.Ε ότι, το 1974 που υπηρετούσε τη θητεία του στα στρατεύματα της Τουρκικής Εισβολής και Κατοχής στην Κύπρο προέβη σε εκτελέσεις τουλάχιστον 10 αιχμαλώτων πολέμου, έχουμε να παρατηρήσουμε ως Σύλλογος τα ακόλουθα:
……….
Συνεχίζεται…

Πρώτον, είναι γεγονός, ότι αμέσως μετά τη λήξη του πολέμου, αρκετοί από τους εισβολείς εμφανίστηκαν, είτε από αβάστακτες τύψεις, είτε από σκοπιμότητα (για να φέρουν σε μεγαλύτερη ακόμα αγωνία και ψυχική ταραχή τους σταυρωμένους στον αγώνα της αναζήτησης συγγενείς) να αποκαλύπτουν ή ομολογούν παρόμοια ανοσιουργήματα.



Δεύτερον, το γεγονός πρέπει να αποτελέσει για τη Διεθνή Κοινότητα ένα ακόμα εφαλτήριο πίεσης προς την Τουρκία να συνεργαστεί στο ανθρωπιστικό πρόβλημα των αγνοουμένων του 74 όπως της έχει υποδειχθεί από τις κατά καιρούς εκδοθείσες καταδικαστικές γι' αυτήν αποφάσεις των Φορέων Διεθνούς Δικαιοσύνης και τις οποίες σκόπιμα αγνοεί.



Τέλος, η Ελλάδα καλείται, ως έχουσα ιδιαίτερη υποχρέωση, να δραστηριοποιηθεί δυναμικά στην προσπάθεια πίεσης της Τουρκίας (ασκώντας ακόμη και «βέτο» για να συμμορφωθεί), διότι,αφ' ενός μεν ένα μεγάλο τμήμα των πεσόντων και αγνοουμένων υπερασπιστών της Κύπρου ήταν άνδρες του Ελληνικού Στρατού (στους οποίους μάλιστα με το πρόσφατο Φ.Ε.Κ Γ 11/78 2008 απήνειμε τιμητικούς βαθμούς),αφ' ετέρου δε, ως κράτος που σέβεται και υπερασπίζεται τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τη Διεθνή Νομιμότητα.



Η Πρόεδρος


Μαίρη Κουρούπη, σύζυγος αγνοούμενου Σχη(ΠΖ) Παύλου Κουρούπη

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

3.500 ζωές χάθηκαν έξω από την Εντατική

Ερμητικά κλειστό παραμένει ένα στα τέσσερα κρεβάτια των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ), λόγω της οικονομικής αιμορραγίας του Εθνικού Συστήματος Υγείας.
Το αποτέλεσμα είναι 3.500 άνθρωποι κάθε χρόνο να αποκλείονται από τις δημόσιες ΜΕΘ και συνεπώς να χάνουν την ευκαιρία να παλέψουν για τη ζωή τους, αφού τα λουκέτα σε 130 κρεβάτια έχουν... σκουριάσει.
........
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μπλόκα σε 13 σημεία σε όλη τη χώρα σήμερα Σάββατο 24 Ιανουαρίου

Κλειστή για τέταρτη μέρα είναι η Αθηνών-Θεσσαλονίκης, σε κόμβο Νίκαιας, διόδια Τεμπών, Μικροθήβες, Αλαμάνα και Κάστρο Βοιωτίας.
Μπλόκα έχουν στηθεί επίσης σε Καβάλα, Σέρρες, Κοζάνη, Ροδόπη και Χανιά.
Αποκλεισμένο παραμένει το τελωνείο της Εξοχής στη Δράμα, αλλά και ο τελωνειακός σταθμός στον Προμαχώνα Σερρών, όπου βρίσκονται εγκλωβισμένοι οδηγοί με τα οχήματά τους, ενώ επιστρατεύτηκαν και καρότσια για να περάσουν εμπορεύματα.
Διάβημα προς τη χώρα μας έκανε η Βουλγαρία, λέγοντας πως υπάρχουν προβλήματα στη βουλγαρική πλευρά των συνόρων από τις κινητοποιήσεις των αγροτών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τρακτέρ με GPS και laptop, κλιματιζόμενη καμπίνα, CD και DVD player… - Με 150.000 ευρώ!

Τι κάνει αυτό το τρακτέρ; Με δυο λόγια: με τη βοήθεια του δορυφορικού συστήματος πλοήγησης πραγματοποιεί όλες τις εργασίες, όπως η από τον ουρανό διατήρηση της πορείας με το τιμόνι, οι αλλαγές ταχύτητας, η ρύθμιση του υδραυλικού, οι μανούβρες στα διάφορα σημεία του χωραφιού, κ.λπ. Όσο για τον οδηγό, θα μπορεί στην άνετη, κλιματιζόμενη καμπίνα να απολαμβάνει από CD μουσική, να βλέπει μια ταινία στο DVD ή να φλυαρεί στο κινητό του! Καημένοι ζευγολάτες με το αλέτρι και τα βόδια…
……..
Συνεχίζεται…


Ο Οδυσσέας Γαδρανίδης σπούδασε μηχανικός αλλά έγινε γεωργός στο Παραλίμνιο Σερρών. Έχει τρακτέρ με πλοηγό (GPS), σπαστική μηχανή ακριβείας, καρούλια ποτίσματος με υπολογιστή που ρυθμίζει και ελέγχει τον βηματισμό του ποτίσματος, αντλιοστάσιο που ρυθμίζεται εξ αποστάσεως μέσω κινητού τηλεφώνου. Σχεδιάζει, όπως λέει στην «Κ», να αποκτήσει μετεωρολογικό σταθμό που συνδυάζει τα μετεωρολογικά δεδομένα με το είδος της καλλιέργειας και προειδοποιεί για κινδύνους από συγκεκριμένα έντομα.



Από: http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_ell_1_10/02/2008_258651

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το βίντεο από την τηλεοπτική εκπομπή τουρκικού καναλιού στο οποίο Τούρκος ηθοποιός ομολόγησε ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Κύπρο το 1974

Απόσπασμα από την εκπομπή τουρκικού καναλιού στο οποίο ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς ομολόγησε ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Κύπρο το 1974, έτσι όπως το παρουσίασε το κυπριακό RIK.

Διαβάστε και: Τούρκος ηθοποιός ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Κύπρο το 1974

Να ανασκευάσει την παραδοχή του ότι στη διάρκεια της τουρκικής εισβολής το 1974 είχε δολοφονήσει δέκα Ελληνοκύπριους επιχειρεί τώρα ο Τούρκος ηθοποιός

Πώς παρουσίασε το ΡΙΚ το θέμα με τον Τούρκο ηθοποιό που ομολόγησε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι σκότωσε δέκα ανθρώπους στην Κύπρο το 1974 - Βίντεο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είμαι έμπορος τρακτέρ και θέλω να τονίσω μερικά πράγματα που δεν έχουν βγει προς τα έξω...

Μήνυμα αναγνώστη
…….
1
. Οι αγρότες είναι αυτοί που χρεοκόπησαν και κατέκλεψαν τους γεωργικούς συνεταιρισμούς με αποτέλεσμα να πέσουν οι ίδιοι στα χέρια των καρτέλ, των πολυεθνικών και των μεσαζόντων.2. Ο κανόνας στις αποφάσεις τους για αγορά τρακτέρ είναι πως θα πάρουν το μεγαλύτερο τρακτέρ για να κάνουν φιγούρα στο χωριό τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούν να το συντηρήσουν.
……..
Συνεχίζεται…



3. Πήραν επιδοτήσεις από την ΕΕ για να κάνουν επενδύσεις και οι επιδοτήσεις έγιναν μερσεντές και βίλες εκτός πολύ λιγων εξαιρέσεων που σήμερα δεν αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα γιατί επένδυσαν στην αγορά γης και σωστών μηχανημάτων και στη δημιουργία μεταποιητικών μονάδων με αποτέλεσμα οι επενδύσεις τους σημερα να αποδίδουν καρπούς.
4. Μέχρι σήμερα οι αγροτες έπαιρναν επιδοτήσεις ανα στρέμμα και δήλωναν ολοι περισσοτερα στρέμματα απο αυτά που είχαν κλέβοντας έτσι το Ελληνικό Δημόσιο από το οποίο σήμερα ζητούν κι αλλα χρήματα.
5. Αν οι αγροτικοί συνεταιρισμοί λειτουργούσαν σωστά σήμερα θα μπορούσαν να εχουν μια δική τους τράπεζα που θα τους φροντιζε οπως έχουν οι αγρότες στην Ολλανδια την Rabo Bank, η οποία είναι η μοναδική 3Α τράπεζα στον κόσμο σήμερα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ερωτήσεις για τους αγρότες

Μήνυμα αναγνώστη
………

1. Με πόση φορολογία επιβαρύνονται οι αγρότες για τις αποδοτικές χρονιές;
2.Όλοι γνωρίζουν ότι στο πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί αναφορικά με την εκμετάλλευσή τους από τους μεσάζοντες, σημαντικό μερίδιο έχουν οι ίδιοι οι αγρότες οι οποίοι εκδίδουν κατά το δοκούν φορολογικά αποδεικτικά προκειμένου να διευκολυνθούν στην αφορολογησία και οι μεσάζοντες.
…..
Συνεχίζεται…


3.Για αυτά τα παραστατικά-μαϊμού γιατί δεν γίνεται καθόλου λόγος στα πάνελ ή δεν γνωρίζει κανένας οτιδήποτε;

4.Αλήθεια τα τεκμήρια διαβίωσης- αυτοκινήτων κ.λ.π. γιατί δεν ισχύουν για τους αγρότες;

5.Σήμερα ύστερα από κάποιες κακές χρονιές που υπάρχουν ζημιές γιατί θα πρέπει να τις πληρώσει αυτές το κοινωνικό σύνολο;

6.Αναρωτήθηκε κανείς πώς οι αγρότες της Ισπανίας παράγουν λάδι που το εξάγουν στην Ελλάδα σε τιμές που δεν μπορούν να ανταγωνιστούν οι Έλληνες αγρότες;

7.Τελικά με το σκεπτικό αυτό μιας και έχουμε ελεύθερη οικονομία, ο εργοστασιάρχης που λόγω ανταγωνισμού κλείνει την επιχείρησή του θα πρέπει να κατεβαίνει με τους εργάτες στους δρόμους και να κλείνει τις εθνικές οδούς.

8.Τελειώνοντας προβάλλετε κατά κόρον αγρότες που ομιλούν ότι τα λεφτά αυτά που τους δίδει, τους τα χρωστάει το κράτος. Από πού και με ποια λογική;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

ΕΙΣΑΙ ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ;
ΕΛΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ salonica-press

Προς κ. Μαρκογιαννάκη

Και η κοτούλα κο...κο...κο...

ΓΙΓΑΝΤΟΘΟΝΕΣ ΣΤΟ ΤΥΡΝΑΒΟ ΓΙΑ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ

Άποψη ενός φοιτητή για την εγκριση της πρώτης ιδιωτικής λιγνιτικής άδειας ηλεκτροπαραγωγής

Εγνατία Οδός … Ο δρόμος των στεναγμών!

Τραγική εικόνα αποχωρούσας κυβέρνησης...
Ο Σούπερμαν της ενημέρωσης!

Επίθεση σε νηπιαγωγείο στο Βέλγιο

Σπύρος Κουβέλης: «Η Βιστωνίδα έχει γίνει γνωστή με λάθος τρόπο»

Με σχέδιο και όραμα για τον αγρότη!

Νέες καλλιέργειες!

Οι γκάφες των ΕΑΣ και των Συνεταιριστών που πληρώνουν όλοι οι αγρότες!

Κόλαση στη Ν.Δ. με τις δηλώσεις Γιαννόπουλου για Σουφλιά - Χατζηγάκη!

ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ...(1)

Την ώρα της συζήτησης για την παιδεία

Ριζοσπαστικές μέθοδες

Τριάντα χρόνια κάποιοι κοροϊδεύουν τους αγρότες

Νέα 15νθήμερη ηλεκτρονική εφημερίδα enimerwsi-gr

Σας περιμένουμε στην Αρένα της Ενημέρωσης για... ομηρικές μονομαχίες!
http://arena-gr.blogspot.com/

Μάνατζερ του Εφραίμ, ο Νεκτάριος Μουλατσιώτης;

Χατζηγάκης πριν (πάνω στα τρακτέρ) και μετά (στην καρέκλα)

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε την εφημερίδα μας στην επίσημη σελίδα της Παρατάξεως μας: http://www.koinwnia.com/mod.php?mod=publisher&op=viewcat&cid=37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...