Ειδήσεις

28 Ιαν 2009

Σάλος στην Ε.Ε. από την ομολογία Τούρκου ηθοποιού και νέες αποκαλύψεις

Διεθνείς διαστάσεις προσλαμβάνουν οι κυνικές ομολογίες του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, ότι εκτέλεσε 10 Ελληνοκύπριους αιχμαλώτους το 1974.
.
.
Για «τραγική ιστορία ντροπής που καταπατεί ξεκάθαρα τη Συνθήκη της Γενεύης» έκανε λόγο ο αρμόδιος για την διεύρυνση της ΕΕ Επίτροπος Όλι Ρεν, δίνοντας ισχυρό χαστούκι στην Τουρκία.

Τα όσα ανατριχιαστικά περιέγραψε ο Ολγκάτς, επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Νευροκοπίου, ο οποίος είχε συναντηθεί μαζί του πριν από 19 χρόνια.
……….
Συνεχίζεται…


Ο Τούρκος ηθοποιός ερωτηθείς στην συνέντευξή αυτή σε Τουρκικό τηλεοπτικό σταθμό αν σκότωσε, απάντησε καταφατικά δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες. Όπως είπε «ο αρχηγός μου είπε "σκότωσέ τον" και έφυγε. Από απόσταση τράβηξα το όπλο και τον σκότωσα. Ήταν 19 χρονών νεαρός». Ερωτηθείς αν το θύμα είχε όπλο, απάντησε «όχι, ήταν δεμένος, ήταν αιχμάλωτος». Ερωτηθείς για τα συναισθήματά του, απάντησε «γίνεται να μην τον βλέπω στα όνειρά μου; Για ορισμένο χρονικό διάστημα ζεις με αυτό το σοκ».


Ο Δήμαρχος Νευροκοπίου Βασίλης Γιαννόπουλος και πρώην στρατηγός μιλώντας στον ALPHA αποκάλυψε, τι του εξομολογήθηκε πριν από 19 χρόνια ο Τούρκος ηθοποιός σε συνάντησή τους στο Ελληνικό Προξενείο στην Κωνσταντινούπολη. Όπως είπε χαρακτηριστικά στον Αlpha ο κ. Γιαννόπουλος «δεν μπορούσε να ζήσει, να υποφέρει τη ζωή του και μου ζήτησε να μεταφερθεί στην Ελλάδα και να δικαστεί με τον πιο αυστηρό τρόπο, για να βρει την ψυχική του γαλήνη».



Εν τω μεταξύ, εισαγγελέας της Κωνσταντινούπολης ξεκίνησε έρευνα με βάση τις συμβάσεις της Γενεύης του 1949 για τους αιχμαλώτους εν καιρώ πολέμου, για τα όσα δήλωσε ο Αττίλα Ολγκάτς. Ο εκπρόσωπος Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος σχολίασε ότι «η συγκλονιστική ομολογία του Αττίλα Ολγκάτς επαναφέρει στην επιφάνεια πράξεις ντροπής». Σε περίπτωση που στοιχειοθετηθεί κατηγορία, η Εισαγγελία της Κωνσταντινούπολης θα ζητήσει την παραπομπή του Ολγκάτς στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο. Μάλιστα, στη συνέντευξή του ο ηθοποιός μίλησε και για τα πτώματα των εκτελεσθέντων αιχμαλώτων, λέγοντας ότι «μέσα στη ζέστη τα πτώματα είχαν διογκωθεί, είχαν αρχίσει να μυρίζουν κάτω από πολύ υψηλές θερμοκρασίες».



Ο Τούρκος Πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν θέλησε πάντως να δώσει συνέχεια στο θέμα, αποφεύγοντας να απαντήσει επί της ουσίας, καθώς ερωτηθείς σχετικά δήλωσε, ότι «δεν υπάρχει λόγος να κάνω κάποια εκτίμηση, αφού ο ηθοποιός δήλωσε στη συνέχεια, ότι τα έβγαλε απο το μυαλό του και ότι είναι σενάριο». Ο επιτετραμμένος της Κυπριακής Πρεσβείας στην Αθήνα Ανδρέας Ιγνατίου μιλώντας στον ρ/σ Alpha 98,9 δήλωσε μεταξύ άλλων, ότι «οι συγκεκριμένες δηλώσεις του Τούρκου ηθοποιού μας έχουν συγκλονίσει. Εμείς θα κινηθούμε προς δύο κατευθύνσεις: Η μια κατεύθυνση είναι προς την Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Το δεύτερο που θα ζητήσουμε είναι μια ξεχωριστή προσφυγή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων». Πάντως, εκπρόσωποι Τουρκικών συλλόγων και σχολιαστές του Τουρκικού Τύπου ζητούν εδώ και μέρες την ποινική δίωξη του ηθοποιού.



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτογραφίες από τα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας - Εικόνες αθλιότητας

Μήνυμα αναγνώστη
……
Ανατριχιαστικές εικόνες σε κρατητήρια που οποιοσδήποτε από εμάς μπορεί να κρατηθεί - ακόμα και για μερικές ώρες - αποδεικνύει το φωτογραφικό υλικό ντοκουμέντο πίσω από την σκοτεινή πόρτα των κρατητηρίων της Υποδ/νσης Ασφαλείας Κερκύρας.
.

Εικόνες άθλιες τριτοκοσμικές που φαίνεται να τις κρατούν επτασφράγιστο μυστικό οι αστυνομικοί που υπηρετούν εκεί αλλά και η διοίκηση. Ένας συμπολίτης μας που άδικα κρατήθηκε εκεί στις 31/10 για μερικές ώρες αφού αφέθηκε ελεύθερος αμέσως μόλις ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας δεν θα μπορούσε με τίποτα να αποδείξει αυτά που αντίκρισαν τα μάτια του αν ο φύλακας κρατητηρίων δεν είχε ξεχάσει να του αφαιρέσει το κινητό τηλέφωνο μέσα στο κρατητήριο.
''''''''''''
Περισσότερα: http://www.vraxonisida.gr/2009/01/tritokosmikes-sinthikes-sta-kratitiria-fotografies-ntokoumenta/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ποιες τράπεζες θα πληρώσουν πρόστιμο για την προμήθεια που έπαιρναν από τις αναλήψεις μέσω πιστωτικών καρτών

Πρόστιμο, χρηματικού ποσού 600.000 ευρώ έκαστη θα πληρώσουν οι εξής τράπεζες: Αlpha Bank, Ασπίς, Citibank, Eurobank, Μarfin Εγνατία, Millenium, Proton, Αγροτική, Γενική, Εθνική, Ελληνική Τράπεζα Δημόσια Εταιρεία, Εμπορική, Πανελλήνια Τράπεζα, Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αττικής, Κύπρου και Πειραιώς.

Ο λόγος; Η προμήθεια που δίνουμε στην τράπεζα όταν κάνουμε ανάληψη μετρητών από πιστωτική κάρτα. Πρόκειται για έναν όρο που έχει κριθεί δικαστικά παράνομος και καταχρηστικός αλλά οι τράπεζες δεν είχαν συμμορφωθεί με τη δικαστική απόφαση.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μπλόκα δεν είναι μόνο ένταση και διαμαρτυρίες


Από την εφημερίδα "Η Χώρα"

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Έσπασαν" τον "Γερμανό" στην Ακαδημίας, μέρα μεσημέρι - Πριν από λίγο και αναίτια

Πέντε άτομα βγήκαν από το προαύλιο της εκκλησίας της Ζωοδόχου Πηγής, στην Ακαδημίας, φόρεσαν κουκούλες και έσπασαν με βαριοπούλες το κατάστημα "Γερμανός" στην οδό Ακαδημίας 76.
Το μαγαζί λειτουργούσε κανονικά και είχε μέσα πελάτες.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σωτήρης Χατζηγάκης: Σύννομη με την Κομισιόν η αποζημίωση που υποσχεθήκαμε στους αγρότες - Κανένα πρόβλημα με τα σιτηρά και το καλαμπόκι

Σε δηλώσεις του πριν από λίγο ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης τόνισε ότι:

  • δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την Κομισιόν για την αποζημίωση των 500 εκατομμυρίων ευρώ που έχει τάξει στους αγρότες
  • μιλάμε για αποζημιώσεις που αφορούν σε αποκατάσταση ζημιών που έχουν υποστεί οι αγρότες και όχι για ενίσχυση αγροτών
  • είναι ανακριβές το ότι δε νομιμοποιείται η κυβέρνηση να αποζημιώσει τους παραγωγούς σιτηρών και δημητριακών αφού και αυτοί έχουν υποστεί ποσοτικές και ποιοτικές ζημιές και καθησύχασε λέγοντας ότι δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και με αυτές τις αποζημιώσεις
  • η διαδικασία καταβολής αυτών των χρημάτων θα είναι διαδικασία "εξπρές"
  • όταν κλείσει το κεφάλαιο με τα μπλόκα και τις αποζημιώσεις θα φέρει στο τραπέζι όλα τα προβλήματα των αγροτών και θα υλοποιήσει το Συμβούλιο Αγροτικής Πολιτικής που είναι για αυτόν "στοίχημα ζωής".
  • Τέλος, προέτρεψε όσους θέλουν να κάνουν πολιτική να μην την κάνουν στις πλάτες των αγροτών

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εκρηκτική η συνέλευση των αγροτών στα Τέμπη – Αποχώρισαν τα «γαλάζια» τρακτέρ

Τα «γαλάζια» τρακτέρ αποχώρησαν από τα Τέμπη και όσα παρέμειναν τα μετακινούν σταδιακά στην άκρη του δρόμου.
Κάποιοι από τους αγρότες υποστήριξαν ότι κάποιοι ''πούλησαν'' τον αγώνα και ήρθαν σε αντιπαράθεση με τους άλλους.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κάντε μια εικονική βόλτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Περιηγηθείτε στην πόλη κάνοντας κλικ στα γαλάζια βελάκια.
Για να κοιτάξετε προς οποιαδήποτε διεύθυνση, κρατήστε πατημένο το αριστερό πλήκτρο από το ποντίκι, όσο το μετακινείτε προς την κατεύθυνση που θέλετε.
Για να μετακινηθείτε πιο γρήγορα, κάντε αριστερό κλικ στον χάρτη, στο σημείο που θέλετε να μεταβείτε.
Πολύ σύντομα θα προστεθούν νέες περιοχές, που περιμένουν να τις εξερευνήσετε!

Από: www.kapou.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εισαγγελείς διατάσσουν τη δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων στο κύκλωμα παιδοφιλίας

Η εισαγγελέας Αθηνών, Ελένη Ράικου, λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης, που αφορά ολόκληρο το κοινωνικό σύνολο, εξέδωσε ειδική διάταξη, με την οποία διατάσσει τη δημοσίευση των ονομάτων των εμπλεκομένων, ενώ ακολούθησε ανάλογη διάταξη και από την εισαγγελέα Πειραιά, κ. Παπαγεωργακοπούλου, προκειμένου να δημοσιοποιηθούν τα ονόματα των συλληφθέντων.
….
Συνεχίζεται…

Μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχαν εκδοθεί διατάξεις, αλλά αναμένονταν, από τους εισαγγελείς Θεσσαλονίκης, Σύρου, Μυτιλήνης, Ορεστιάδας και Κιλκίς, οι οποίοι έχουν επιληφθεί της υπόθεσης.



Στην Εισαγγελία Αθηνών οδηγήθηκαν ο γιατρός αγγειοχειρουργός, Χαράλαμπος Κων. Χαραλαμπίδης 41 χρόνων, κάτοικος Γλυφάδας, ο Γεώργιος Ι. Ηλιόπουλος, 29 ετών ηλεκτρολόγος μηχανικός από τη Νέα Μάκρη, ο Σπυρίδων Χρ. Συμεωνίδης, 52 ετών μηχανικός του ΜΕΤΡΟ από την Καλλιθέα, και ο Φαίδων Χρ. Χασιώτης, 48 ετών επιχειρηματίας. Στην Εισαγγελέα Πειραιά οδηγήθηκε ο αρχιμανδρίτης Φώτιος Σωτ. Μακρυστάθης, 44 χρόνων, ο οποίος ιερουργεί στην ενορία του Αγίου Δημητρίου στο Τσεραμιό Σπάρτης. Τα ονόματα των υπολοίπων, αν και είναι γνωστά, δεν τα ανακοινώνουμε, εφόσον δεν είχαν εκδοθεί ακόμα οι διατάξεις των υπεύθυνων εισαγγελέων. Ωστόσο στη Μύκονο συνελήφθη 41χρονος μηχανικός αυτοκινήτων και DJ σε μαγαζί του νησιού.



Στη Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν ένας 26χρονος επιχειρηματίας και ένας 36χρονος άεργος.
Στο Κιλκίς συνελήφθη ένας 36χρονος στρατιωτικός, στην Πάτρα ένας 35χρονος ιδιωτικός υπάλληλος, στην Ορεστιάδα ένας 43χρονος ιδιωτικός υπάλληλος και στη Μυτιλήνη ένας 26χρονος στρατιώτης.


Από: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=2288809&tag=6126

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ζητείται γιατρός με αμοιβή 95.000 δολλάρια για έξι μήνες

Για ιατρική εργασία 15 ημερών στο Applecross το οποίο είναι ένα μακρινό χωριό 265 κατοίκων στη Σκωτία, προσφέρονται 95.000 δολάρια.
Αιτήσεις εδώ έως 16 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται μάλλον για τη δεύτερη καλύτερη δουλειά του κόσμου.
Για την πρώτη διαβάστε: Ψάχνετε για δουλειά; Πώς σας φαίνεται ένας μισθός της τάξης των 62.300 σε έξι μήνες;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι γράφουν σήμερα οι εφημερίδες για το κύκλωμα των παιδόφιλων

Αρχιμανδρίτης σε κύκλωμα παιδόφιλων

Παιδόφιλοι, ρασοφόρος και άλλοι κύριοι

Εντιμότατοι παιδόφιλοι

«Καρουσέλ» παιδοφίλων

Αρχιμανδρίτης, γιατρός, στρατιωτικοί διακινούσαν παιδική πορνογραφία

Αρχιμανδρίτης και δυο χειρουργοί σε κύκλωμα με παιδική πορνογραφία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι επιπτώσεις από τις κινητοποιήσεις των αγροτών

Από: Καθημερινή

("κλικ" για μεγέθυνση)

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την κοίμηση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου

Σε μία ώρα, ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος θα τελέσει τρισάγιο στη μνήμη του στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών ενώ την Κυριακή η Ιερά Σύνοδος θα τελέσει το ετήσιο μνημόσυνο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Αττίλα Ολγκάτς μου είχε ομολογήσει πριν από χρόνια τις δολοφονίες που είχε διαπράξει στην Κύπρο

Πριν από δύο χρόνια, η μαρτυρία αυτή είχε ακουστεί στην εκπομπή "Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά

Η εφημερίδα "Φιλελεύθερος" δημοσιεύει σήμερα δηλώσεις του Δημάρχου Νευροκοπίου Δράμας και πρώην αξιωματικού της Ελληνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Βασίλη Γιαννόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες ο Τούρκος ηθοποιός Αττίλα Ολγκάτς είχε ομολογήσει στον ίδιο δολοφονίες που είχε διαπράξει στην Κύπρο, ως στρατιώτης των δυνάμεων εισβολής.

Συνεχίζεται…

Ο κ. Γιαννόπουλος δήλωσε στο "Φιλελεύθερο" ότι είχε συναντήσει τον Τούρκο ηθοποιό Αττίλα στο ελληνικό προξενείο στην Τουρκία. "Είχε έρθει ένας άνδρας, ευσταλής, ψηλός, που με έγγραφα αποδείκνυε ότι υπήρξε αλεξιπτωτιστής καταδρομέας του τουρκικού στρατού, που υπηρέτησε στην Κύπρο. Μάλιστα, τα έγγραφά του τα συνόδευε διάκριση για τις ηρωικές του πράξεις", δήλωσε ο Βασίλης Γιαννόπουλος, που τότε είχε αναλάβει τη σε βάθος έρευνα του ζητήματος των αγνοουμένων της Κύπρου στην Τουρκία. "Η μαρτυρία αυτή έχει μείνει χαραγμένη στη μνήμη του, καθώς ήταν η πιο χαρακτηριστική ομολογία των εγκλημάτων σε βάρος των Ελληνοκυπρίων. Ήταν ένας άνθρωπος αναστατωμένος, με εμφανή σημάδια ψυχολογικής κόπωσης, ο οποίος μου εξήγησε ότι βρέθηκε στην Κύπρο κατά την εισβολή, σκότωσε ανθρώπους. Υπό το κράτος των εγκλημάτων που είχε διαπράξει και της εικόνας που είχε "καρφωθεί" στο μυαλό του, όπως μου δήλωσε, δεν μπορούσε να κοιμηθεί το βράδυ, βασανιζόμενος από τύψεις και Ερινύες για όλα όσα είχε κάνει στους Κυπρίους", διηγείται ο κ. Γιαννόπουλος. Σύμφωνα με τη μαρτυρία του, ο άνδρας του ζήτησε να μεταφερθείστην Ελλάδα, προκειμένου "να δικαστεί αυστηρά από τα ελληνικά Δικαστήρια και να μπορέσει να ηρεμήσει". Όλα τα έγγραφα του Τούρκου αλεξιπτωτιστή καταδρομέα αντιγράφηκαν τότε και μπήκαν σε ειδικό φάκελο που διαβιβάστηκε στις αρμόδιες ελληνικές κρατικές υπηρεσίες. Δρομολογήθηκε μάλιστα και η μεταφορά του Τούρκου στην Ελλάδα, η οποία όμως τελικά δεν πραγματοποιήθηκε. "Είναι πολύ πιθανό το ελληνικό προξενείο να παρακολουθείτο. Ο άνδρας αυτός έκανε το λάθος να έρθει εκεί, με συνέπεια να τον δουν οι τουρκικές Αρχές, που προφανώς θα φρόντισαν να τον... εξαφανίσουν", πιθανολογεί ο αξιωματικός. Σήμερα, 15 ολόκληρα χρόνια μετά, ο κ. Γιαννόπουλος δηλώνει ότι έμεινε εμβρόντητος ακούγοντας αυτήν, την ίδια ιστορία από τα χείλη ενός Τούρκου ηθοποιού και μάλιστα σε... ψυχαγωγική εκπομπή. "Η ιστορία είναι τόσο ίδια, που δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης. Αλλά και για τη φυσιογνωμία είμαι πολύ θετικός. Ναι μεν έχουν περάσει πολλά χρόνια και τον είδα από την τηλεόραση, οπότε δεν είμαι 100% αλλά 80% σίγουρος. Αν τον δω από κοντά, θα τον αναγνωρίσω αμέσως", είπε ο Βασίλης Γιαννόπουλος. Τη μαρτυρία αυτή, που δεν είχε προηγούμενο για τις ελληνικές Αρχές, είχε μεταφέρει τότε ο πράκτορας της ΕΥΠ και στα μέλη της κυπριακής Βουλής, σε συζήτηση για τα θέματα των αγνοουμένων. Πριν από δύο χρόνια, είχε διηγηθεί την ιστορία στην εκπομπή "Φάκελοι" του Αλέξη Παπαχελά. "Από την έρευνα και την εμπειρία μου τόσα χρόνια στο θέμα των αγνοουμένων, πιστεύω δυστυχώς, οι αγνοούμενοι έχουν εκτελεστεί. Όσες πληροφορίες είχαμε για μεταφορά τους σε φυλακές της Τουρκίας αποδείχθηκαν αβάσιμες...", ανέφερε στο "Φιλελεύθερο" ο κ. Γιαννόπουλος.


ΑΠΕ

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με πρόστιμο ύψους 100 ευρώ θα τιμωρούνται όσοι φτύνουν στα πεζοδρόμια στο Ηράκλειο της Κρήτης

«Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό μέτρο για τα ελληνικά δεδομένα, μέσα στο πλαίσιο της προσπάθειας που κάνουμε για την ποιοτική αναβάθμιση της πόλης, και εντάσσεται στο νέο κανονισμό καθαριότητας που ισχύει από τις 15 Οκτωβρίου», λέει στον Ελεύθερο Τύπο ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ηρακλείου κ. Κωνσταντίνος Καμπανός.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στο Συμβούλιο της Ευρώπης o Αττίλας

Στην Επιτροπή Μονίμων Αντιπροσώπων του Συμβουλίου της Ευρώπης μελετά να προσφύγει η Λευκωσία μετά την ομολογία του Τούρκου ηθοποιού Αττίλα Ολγκάτς ότι το 1974 εκτέλεσε εν ψυχρώ δέκα Ελληνοκυπρίους, ανάμεσά τους και ένα δεκαεννιάχρονο αιχμάλωτο.
......
Περισσότερα: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

«Πουλάω το λάδι μου στο Ίντερνετ χωρίς να περιμένω επιδοτήσεις»

«Το ελληνικό λάδι ποιοτικά είναι άριστο. Εμείς καταφέρνουμε να το θάβουμε: δεν το προωθούμε σωστά, το πουλάμε χύμα αντί να το τυποποιούμε. Και βέβαια αφήνουμε περιθώρια και για άλλα: Είχε μπει το ελληνικό λάδι στην κινέζικη αγορά και με καλά ποσοστά, μπήκαν πολλοί αεριτζήδες, έδωσαν ποσότητες δεύτερου λαδιού και το ενδιαφέρον έπεσε κατά πολύ», λέει ο ελαιοπαραγωγός κ. Μπραουδάκης, που τυποποίησε μόνος του το προϊόν του.
.....
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία που έγινε στους αγρότες γιατί αυτά τα λεφτά τα έδινε έτσι κι αλλιώς ο ΕΛΓΑ

''Είναι η μεγαλύτερη κοροϊδία που έγινε στους αγρότες γιατί αυτά τα λεφτά τα έδινε έτσι κι αλλιώς ο ΕΛΓΑ'', δήλωσε στον Alpha 98,9 ο Βαγγέλης Μπούτας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα μπλόκα σήμερα 28 Ιανουαρίου - "Έλυσαν" το μπλόκο στον Ισθμό και στη Θεσσαλονίκη - Ανυποχώρητοι στη Θεσσαλία και στα σύνορα - Νέα μπλόκα στην Κρήτη

Οι αγρότες αποχώρησαν από τον Ισθμό της Κορίνθου μετά τη δέσμευση του υπουργού Σωτήρη Χατζηγάκη, ότι θα ενταχθoύν τα εσπεριδοειδή και η κορινθιακή σταφίδα στο πακέτο των 500 εκατ. ευρώ.
Επίσης, "έσπασαν" το μπλόκο τους οι αγρότες της ανατολικής Θεσσαλονίκης που είχαν συγκεντρώσει τα τρακτέρ τους στην περιοχή Πράσινα Φανάρια, στο δρόμο για το αεροδρόμιο "Μακεδονία".
Αντίθετα, ανυποχώρητοι εμφανίζονται οι παραγωγοί στη Θεσσαλία και τη μεθόριο, ενω κλειστά παραμένουν τα τελωνεία Προμαχώνα και Εξοχής στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.
Στην Κρήτη, οι αγρότες έστησαν νέο μπλόκο στην Εθνική Οδό Ηρακλείου - Χανίων, στα Λινοπεράματα.



.....
Το γράφημα είναι από το σημερινό φύλλο της Καθημερινής.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η κυβέρνηση υπόσχεται ενισχύσεις στους αγρότες χωρίς να λογαριάζει τον ξενοδόχο; - Δεν έχει ενημερώσει τις Βρυξέλλες

Οι Βρυξέλλες έχουν ενημερωθεί για τις παροχές στους αγρότες μόνο από τα ΜΜΕ!

Χθες ο Επίτροπος της Ε.Ε. διαμήνυσε ότι θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί η Κομισιόν για τις κρατικές ενισχύσεις στους παραγωγούς.
Σύμφωνα με την Επιτροπή η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμένη να ενημερώσει την επιτροπή πριν ακόμη τα μέτρα για τους αγρότες συζητηθούν στη Βουλή. Η κυβέρνηση όμως αγνόησε την κοινοτική διαδικασία και η Επιτροπή ενημερώθηκε για τις προθέσεις της μόνο μέσω των δημοσιευμάτων.
Χωρίς την έγκριση των Βρυξελλών η κυβέρνηση δεν μπορεί να δώσει τα 500 εκατομμύρια ευρώ που υποσχέθηκε στους αγρότες.
Και για να λάβει αυτήν την έγκριση πρέπει να πείσει την Επιτροπή για τους λόγους που καθιστούν απαραίτητες αυτές τις παροχές. Αυτό σημαίνει καθυστέρηση στην υλοποίηση του κυβερνητικού σχεδίου κάτι που παραδέχτηκε και ο Νίκος Κατσαρός, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία - Ώρα Mega" αναφερόμενος σε ένα διάστημα τουλάχιστον δυο μηνών.
Πάντως, ο κύριος Κατσαρός είπε ότι δεν εκτιμά ότι θα υπάρξει πρόβλημα με την Κομισιόν.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είπε ένας από τους συλληφθέντες του κυκλώματος παιδεραστίας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" του Γιώργου Παπαδάκη

Παραδέχτηκε ότι ήταν συνδρομητής ένός site που είχε μόνο γυμνές φωτογραφίες ενηλίκων και ανηλίκων.
Από αυτό, όπως είπε έιχε "κατεβασει" και αποθηκεύσει κάποιες σε ένα CD.
Μια από αυτές, που ούτε που θυμόταν την ύπαρξή της όπως είπε, έδειχνε ένα δωδεκάχρονο κοριστσάκι δεμένο το οποίο συμμετείχε σε σεξουαλική πράξη...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...