Ειδήσεις

16 Φεβ 2009

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ: ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ, ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ, ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ...

ΑΡΧΕΙΟ: ECCLESIAnet

Η συνεισφορά των Κρητών στον Βορειοηπειρωτικό Αγώνα A' Μέρος:
http://www.northepirus.com/node/150
ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΗΠΕΙΡΟΣ , ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ <<ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ>> ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗ Β.ΗΠΕΙΡΟ
ΗΠΕΙΡΟΣ, Η ΑΛΛΗ ΚΥΠΡΟΣ
Στο ..."βρόντο" ρίχνει λεφτά η Ελληνική Κυβέρνηση.!!!
ΘΥΕΛΛΕΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ
Παράξενη στροφή της Βουλγαρίας υπέρ των Σκοπίων - Δημιουργείται συμμαχία κατά της Ελλάδας;
Υποβολή Ερώτησης στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο για την Σύλληψη του Βάσκο Γκλιγκόροβιτς και Παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων από την FYROM
To Αίσχος του Facebook - Διέγραψαν τα groups για τον Vasko
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΙΣ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΑΧΩΡΕΙ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ Δ.Α.
Όλη η Αλήθεια για τον Vasko Gligorijevic
Οι «Μακεδονικές» αερογραμμές υπό πίεση να αλλάξουν όνομα»:
http://www.greekamericannewsagency.com/gana/index.php?option=com_content&task=view&id=4415&Itemid=83
Απόψεις ορισμένων βουλευτών Ελληνικών κομμάτων για την λεγόμενη ανύπαρκτη "Μακεδονική" μειονότητα
Έπρεπε να γνωρίζουν οι κυβερνώντες:
http://www.sigmalive.com/simerini/politics/123593
Η άλλη μισή αλήθεια:
http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_columns_1_14/02/2009_303387
Δίκη Τούρκων χριστιανών για προσβολή του "τουρκισμού"
Δούδης Δημήτρης
Μαθηματικός

Ο Αλέξης Τσίπρας στο tvxs.gr

Χωρίς αλλαγές οι εκλογές για τους ΟΤΑ:
http://www.aftodioikisi.gr/controlItem.aspx?id=1863

Η ταπεινή μας άποψη για την ομιλία του πρωθυπουργού στη Λαμία

ΑΦΙΣΕΣ για τις ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - Νο 7 - Για να δείτε όλες τις αφίσες που δημιουργήθηκαν μέχρι τώρα αλλά και όσες θα γίνουν από εδώ και στο εξής ακολουθήστε αυτό το link:
http://www.dentnews.net/

"Καμία ανοχή, καμία συνενοχή! Είναι ώρα να αλλλάξουμε πορεία..." τόνισε ο Γιώργος Παπανδρέου στην Καλαμάτα ζητώντας εκλογές.

Το δώρο μου για εχθές του Αγίου Βαλεντίνου

Έκλεισε η συμφωνία με την MIG για την Ολυμπιακή

Στοιχεία για τα ΤΕΙ που εντοπίσαμε καθώς και σχόλια του Blog

ΓΙΟΡΤΑΖΩ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ

Στίχοι "Right on time"

Μια πρόταση για την έλλειψη αναισθητικού στα χειρουργεία

Τα λαμόγια με τα χρυσά βρακιά...

G700

Κόντρα σεισμολόγων για το σήμα του Βαρώτσου:
http://www.zougla.gr/news.php?id=24423

The Famous Greek Filoxenia...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

"Από άλλο ανέκδοτο" λέει ο Τσίπρας...


Πες μας κάτι που δεν ξέραμε...
Και ο νοών νοείτω...

Από: krogias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κάποια στιγμή ακούστηκαν γαυγίσματα όλο πόνο και φόβο…

Μήνυμα αναγνώστη
…..
Το σαββατοκύριακο έπεσαν ξανά φόλες στη Φωκίωνος Νέγρη και συγκεκριμένα, για άλλη μια φορά μπροστά στη καφετέρια Dolce Vita όπου συνήθως βρίσκονται τα επικίνδυνα τοξικά!
Όμως ένα ακόμα περιστατικό μας κάνει πλέον να ανατριχιάζουμε.
Στη Φωκίωνος Νεγρη, θαμώνας γλυκός και τρυφερός είναι ο Billy ένας σκυλάκος που φροντίζουν κάτοικοι και καταστηματάρχες της περιοχής.
……
Συνεχίζεται…
Κάποια στιγμή λοιπόν ακούστηκαν κλάματα και γαυγίσματα όλο πόνο και φόβο. Ένας υπάλληλος εστιατορίου εκεί βλέπει λοιπόν 2 αλλοδαπούς - μάλλον Φιλιππινέζους - να τραβάνε βίαια το σκύλο από το περιλαίμιο. Αναγνώρισε αμέσως το Billy που είναι διάσημος και αγαπητός στη Φωκίωνος.


Ο καημένος αντιστεκόταν καθώς ακόμα και στο "αφεντικό του" αντιστέκεται γιατί του αρέσει να τριγυρνάει ελεύθερος και έχει συγκεκριμένο ωράριο που μαζεύεται στο σπίτι του.


Παρά τις διαμαρτυρίες του νεαρού οι 2 αλλοδαποί πήραν το σκυλάκο αγκαλιά και κατευθύνθηκαν προς Επτανήσου. Ο νεαρός τους ακολούθησε αλλά αυτοί εξαφανίστηκαν ως δια μαγείας μέσα σε κάποια από τις πολυκατοικίες.


Μόλις έγινε γνωστό το γεγονός ξεσηκώθηκε όλος το τόπος. 3 άτομα ξεσηκώθηκαν, άρχισαν να ψάχνουν το Billy, ενημέρωθηκε η αστυνομία και ο υπαξιωμάτικος ενημέρωσε για περιπολίες . Ξεσηκώθηκε η Φωκίωνος ολόκληρη, φωνές, χαμός, Ζητάδες, σειρήνες!


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Ο Billy εμφανίστηκε ταλαιπωρημένος και καταφοβισμένος να βγαίνει από κάπου στην Επτανήσου. Βρωμούσε ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ, ψαρίλα και είχε τη μπόχα της κλεισούρας υπογείου, εκεί που ζουν τα ποντίκια! Πιθανότατα έπεσε σύρμα στους υποφίους καταναλωτές σκυλίσιου κρέατος όταν γίνονται περιπολίες και έψαχνε κόσμος και αστυνομία το σκυλί και απλά τον άφησαν να φύγει!


Ακούγεται από το καλοκαίρι ότι ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!


ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!
ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΖΩΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΡΕΑΣ ΣΤΗ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!


Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ!


ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΑ!!!!



Αν γνωρίζετε κάτι για την υπόθεση της Φωκίωνος και τα αδεσποτάκια που τα "απαγάγουν" για κρέας ή για άλλους λόγους επικοινωνήστε μαζί μας επειγόντως



saveileia2@yahoo.gr
iriactive@gmail.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φουράκιοι στάβλοι - Προς περιοδικά

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Είναι κείμενο με μη συμβατικές γνώσεις φυσικής-αστρονομίας, για μένα προσωπικά, ασύλληπτης αξίας για κάθε σοβαρό επιστήμονα η ερευνητή πολύ μπροστά από την εποχή μας. ……
Συνεχίζεται…


http://ultraumbra.blogspot.com/2009/02/blog-post_5056.html




http://www.easy-share.com/1903403396/to



http://www.easy-share.com/1903594483/


προς περιοδικα γ.rar a.rar οι πρωτες 52 σελ



http://www.easy-share.com/1903405547/to


mag c' part.rar

εως 69 σελ



http://www.easy-share.com/1903405547/to


mag c' part.rar
70-85



http://www.easy-share.com/1903555675/to


mag c' part c.rar
85-104

Λειπει η σελιδα 53

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δελτίο Τύπου για την παρουσίαση των Δημοκρατικών στη Θεσ/νίκη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 15 Φεβρουαρίου 2009
.......

Τo Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, στις 6.30μ.μ., πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη ανοιχτή εκδήλωση του νέου κόμματος των Δημοκρατικών σε κεντρικό ξενοδοχείο.
Ο Πρόεδρος των Δημοκρατικών Μελέτης Η. Μελετόπουλος, Διδάκτωρ οικονομικών και κοινωνικών επιστημών του πανεπιστημίου της Γενεύης, παρουσίασε τις βασικές πολιτικές θέσεις του νέου κόμματος στους εκπροσώπους των ΜΜΕ, σε μέλη και φίλους των Δημοκρατικών και σε πολίτες από τη Θεσσαλονίκη και τη Βόρεια Ελλάδα.
…….
Συνεχίζεται…

Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων και συζήτηση από την οποία προέκυψε η κοινή πεποίθηση ότι η ελληνική κοινωνία χρειάζεται νέες πολιτικές δυνάμεις με όραμα, ήθος, παιδεία και δυναμισμό, που θα αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Στη Θεσσαλονίκη και σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα έχουν ήδη οργανωθεί οι πρώτοι πυρήνες των Δημοκρατικών, με σκοπό την προετοιμασία του κόμματος για τις ευρωεκλογές, κατά τις οποίες θα πραγματοποιηθεί η πρώτη εμφάνισή του με λίστα διακεκριμένων προσωπικοτήτων της ελληνικής κοινωνίας. Στην εξόρμηση των Δημοκρατικών η Μακεδονία και ολόκληρη η Βόρεια Ελλάδα συμμετέχει ενεργά και δυναμικά.

Ο ιστότοπος των Δημοκρατικών λειτουργεί στη διεύθυνση http://dimokratikoi.gr/. Εκεί παρέχονται πληροφορίες και παρουσιάζονται οι θέσεις, το καταστατικό, το μοντέλο συμμετοχής και οικονομικής στήριξης και η ταυτότητα του νεοϊδρυθέντος κόμματος.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς καταγγέλλει Φλωρίδη και Αβραμόπουλο

Μήνυμα αναγνώστη
……..
Η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (Ε.Ν.Ι.Κ.) καταγγέλλει τη στάση του Υπεύθυνου του Τομέα Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Φλωρίδη στο θέμα της διαμάχης που έχει ξεσπάσει μεταξύ νοσοκομειακών γιατρών και Υπουργείου Υγείας και τον καθιστά συνυπεύθυνο, μαζί με τον κ. Αβραμόπουλο για την ταλαιπωρία των ασθενών σε όλα πλέον τα νοσοκομεία της χώρας.
……
Συνεχίζεται…

Φαίνεται ότι η υπαναχώρηση του υπουργού στο θέμα της συλλογικής σύμβασης μεταξύ του ιδίου και της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.) στηρίχθηκε στις «πλάτες» του κ. Φλωρίδη, όπως προκύπτει από τα πρακτικά της βουλής. Κι αυτό, διότι ο κ. Φλωρίδης ζήτησε επαναδιαπραγμάτευση μιας συμφωνηθείσας συλλογικής σύμβασης, με άλλα λόγια μιας σύμβασης που έφερε ήδη την υπογραφή της Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.!


Η Ε.Ν.Ι.Κ. καταδικάζει απερίφραστα τη στάση του εκλεγμένου στην περιφέρεια Κιλκίς και υπεύθυνου Τομέα Υγείας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. κ. Φλωρίδη και θέτει τα εξής ερωτήματα όχι μόνον στον κ. Φλωρίδη αλλά και στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και στον πρόεδρο του Γ. Παπανδρέου:
- Η θέση του κ. Φλωρίδη για επαναδιαπραγμάτευση της συλλογικής σύμβασης αποτελεί προσωπική θέση ή εκφράζει το επίσημο ΠΑ.ΣΟ.Κ.;


- Η αποφυγή δημόσιας τοποθέτησης του κ. Φλωρίδη -θετικής ή αρνητικής- τόσον επί της αρχής όσον και επί των επιμέρους ζητημάτων της υπογραφείσας συλλογικής σύμβασης η οποία επιτέλους ικανοποιεί ορισμένα από τα πάγια και δίκαια αιτήματα των νοσοκομειακών γιατρών, εξυπηρετεί κάποια προσωπική σκοπιμότητα, ή αποτελεί την επίσημη θέση του ΠΑ.ΣΟ.Κ., τέκνο του οποίου είναι το Ε.Σ.Υ.;


- Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, όταν οι γιατροί, ολομόναχοι αγωνίζονταν και διαπραγματεύονταν το μέλλον τους και το μέλλον του ίδιου του Ε.Σ.Υ., υπήρξε τοποθέτηση του κ. Φλωρίδη και του επίσημου ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την εφαρμογή του πολυδιευθυντικού συστήματος και της μισθολογικής εξέλιξης των γιατρών, κι αν ναι πού και πότε;


- Μέχρι πότε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα επαναπαύεται στις δάφνες της ίδρυσης του Ε.Σ.Υ., παλινδρομώντας στο 1983 και τον αείμνηστο Γιώργο Γεννηματά, τα κόκαλα του οποίου θα τρίζουν από τα σημερινά παθήματα του δημιουργήματός του;


Αναμένουμε από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τον κ. Φλωρίδη τις απαραίτητες διευκρινίσεις στα ερωτήματα μας, καθώς και μια πολιτική στάση που να τιμά το κόμμα και τον άνδρα. Κι αυτή δεν μπορεί να είναι άλλη από την απερίφραστη υποστήριξη της υπογραφείσας συλλογικής σύμβασης και την ανενδοίαστη υπερψήφισή της στη Βουλή. Πάντως εάν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. διαφωνεί με την υπογραφείσα συλλογική σύμβαση και με την Ο.Ε.Ν.Γ.Ε., θα πρέπει να αναλάβει την αυτονόητη πολιτική ευθύνη να δηλώσει δημόσια και απερίφραστα την αντίθεσή του και να σταματήσει να κρύβεται πίσω από διαδικαστικά άλλοθι και ευεργετικές για την κυβέρνηση αλλά καταστρεπτικές για το Ε.Σ.Υ. κωλυσιεργίες.


ΕΝΩΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΚΙΛΚΙΣ


Ε.Ν.Ι.Κ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ούτε και φέτος Καρναβάλι στην Κυπαρισσία. Γιατί είναι "ειδωλολατρικό" έθιμο; Οι τοπικοί άρχοντες μας γυρνάνε στο Μεσαίωνα...

Μήνυμα αναγνώστη

//////
Δεν θα γίνει ούτε και φέτος Καρναβάλι στην Κυπαρισσία! Παρά τις "υποσχέσεις" και τις "δεσμεύσεις" του κ. Σαμπαζιώτη, πέρυσι, στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν από την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση τέθηκε το ερώτημα, γιατί δεν έγιναν Καρναβαλικές εκδηλώσεις και Καρναβάλι στην πόλη.
…..
Συνεχίζεται…
Εκείνο που ακούγεται και πάλι έντονα, αυτή η "φήμη" υπάρχει, που, κατά τη γνώμη μου, δεν απέχει από την πραγματικότητα, είναι ότι "το Καρναβάλι, λέει, είναι "ειδωλολατρικό" έθιμο"!

Περισσότερα: http://trifylianews.blogspot.com/2009/02/blog-post_3569.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σεμινάριο θεατρικής παιδείας

Μήνυμα αναγνώστη

....
Το Γραφείο Αχαΐας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση διοργανώνει στην Πάτρα επιμορφωτικό σεμινάριο θεατρικής παιδείας διάρκειας 45 διδακτικών ωρών με θέμα:

«Από το κείμενο στο δρώμενο»
Πάτρα, 7 – 22 Μαρτίου 2009
Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών, Φωκαίας 26,Πλατεία Ελευθερίας, Πάτρα
…………
Συνεχίζεται…

Στο σεμινάριο θα ασχοληθούμε με τη δραματοποίηση λογοτεχνικών κειμένων από σχολικά βιβλία, καθώς και με τη δραματοποίηση επιλεγμένων κειμένων ενός συγγραφέα.
Σκοπός του σεμιναρίου είναι η εξοικείωση των συμμετεχόντων με τεχνικές που αναδεικνύουν τη θεατρικότητα του λογοτεχνικού κειμένου και η διερεύνηση των δρόμων μέσα από τους οποίους το κείμενο αποκτά θεατρική μορφή.


Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων, θεατρολόγους, ηθοποιούς και εμψυχωτές θεατρικών ομάδων που εργάζονται σε σχολεία.


Το σεμινάριο θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να προσεγγίσουν το λογοτεχνικό κείμενο μέσα από ποικίλες θεατρικές τεχνικές, μέσα από τη συνεργασία τους με τρεις εμψυχωτές: τον Martin Scharnhorst, σκηνοθέτη θεάτρου, την Κλειώ Φανουράκη, θεατρολόγο, θεατροπαιδαγωγό, διδάσκουσα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών και την Τζωρτζίνα Κακουδάκη, δραματουργό, ηθοποιό.



Ωρολόγιο Πρόγραμμα
Σάββατο 7/3/2009
09.45-10.00
Προσέλευση-εγγραφές

Σάββατο 7/3/2009 (M. Scharnhorst)
Κυριακή 8/3/2009 (M. Scharnhorst)

10.00-13.30
Εργαστήριο
13.30-14.30
Μεσημεριανή διακοπή
14.30-17.00
Εργαστήριο


Σάββατο 14/3/2009 (Κ. Φανουράκη)
Κυριακή 15/3/2009 (Κ.Φανουράκη)
10.00-13.30
Εργαστήριο
13.30-14.30
Μεσημεριανή διακοπή
14.30-17.00
Εργαστήριο


Σάββατο 21 /3/2009 (Τ. Κακουδάκη)
Κυριακή 22/3/2009 (Τ. Κακουδάκη)
10.00-13.30
Εργαστήριο
13.30-14.30
Μεσημεριανή διακοπή
14.30-17.00
Εργαστήριο

Σύντομη ενημέρωση, παραλαβή βεβαιώσεων, λήξη

























*Ένα τέταρτο πριν από την έναρξη των πρωινών και απογευματινών εργαστηρίων θα προσφέρεται καφές.



Σημαντικές παρατηρήσεις


- Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να αναγράψουν απαραιτήτως και με ευανάγνωστα γράμματα την ταχυδρομική ή/και την ηλεκτρονική τους διεύθυνση για να τους αποσταλούν εγκαίρως τα κείμενα στα οποία θα βασιστεί το πρώτο εργαστήριο (7,8/3/2009 - Martin Scharnhorst). Τα υπόλοιπα κείμενα θα περιέχονται στο φάκελο που θα παραλάβουν κατά την προσέλευσή τους.


- Λόγω του βιωματικού χαρακτήρα των εργαστηρίων παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να φορούν άνετα ρούχα και παπούτσια.



Χώρος: Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών, Φωκαίας 26, Πλατεία Ελευθερίας, Πάτρα



Κόστος: 150 € (μη μέλη) και 120 € (για φοιτητές και μέλη του Δικτύου με τακτοποιημένη τη συνδρομή του 2009). Στο κόστος περιλαμβάνονται τα δίδακτρα, ο φάκελος με υλικό του σεμιναρίου και η προσφορά καφέ/αναψυκτικού πριν την έναρξη των εργαστηρίων.




Αιτήσεις συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι, αφού τηλεφωνήσουν για να διαπιστώσουν αν υπάρχουν θέσεις, θα πρέπει να καταθέσουν ονομαστικά το ποσό στο λογαριασμό ALPHA BANK 202-00-2002-000277 και να στείλουν συμπληρωμένο το έντυπο της αίτησης (που θα βρείτε παρακάτω) στο fax 2610 421080 μαζί με τη φωτοτυπία από την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση.




ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ:
Διονυσία Ασπρογέρακα, συντονίστρια γραφείου Αχαΐας Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Γιούλη Δούβου, μέλος του συντονιστικού του Γραφείου Αχαΐας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση

Ζωή Λυμπεροπούλου, μέλος του συντονιστικού του Γραφείου Αχαΐας του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση


Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες και δική σας εξυπηρέτηση παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλ 2106541600,6937095769 (Τετάρτη-Παρασκευή/11.00-18.00), 2610342991, 6972267716 (απογευματινές ώρες),2610422080 (απογευματινές ώρες, εκτός Παρασκευής).



Ευχαριστούμε θερμά τον Παμμικρασιατικό Σύνδεσμο Πατρών για την παραχώρηση του φιλόξενου χώρου του.




ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ


«Μεταμορφώσεις του ατομικού και κοινωνικού εαυτού»


Martin Scharnhorst, σκηνοθέτης θεάτρου


Το βιωματικό αυτό εργαστήριο έχει ως κεντρικό θέμα την αναζήτηση της ατομικής και κοινωνικής ταυτότητας του σύγχρονου ανθρώπου με αφορμή λογοτεχνικά κείμενα που κινούνται γύρω από αυτή τη θεματική. Τα κείμενα που θα χρησιμοποιηθούν είναι «Ο σκαν τζόχερος» του Ε.Χ.Γονατά (ΚΝΛ, Β Γυμνασίου) σε συνδυασμό με αποσπάσματα από το πρώτο κεφάλαιο της «Μεταμόρφωσης» του Φ. Κάφκα. Θα μελετήσουμε βασικές αρχές της δραματοποίησης ενός λογοτεχνικού κειμένου με βάση τον ελεύθερο αυτοσχεδιασμό, τη δομή υποκριτικής και τα παιχνίδια status (μέθοδος Keith Johnstone). Διερευνώντας την έννοια του ατομικού και κοινωνικού status, θα ανακαλύψουμε σταδιακά εικόνες του εαυτού και της κοινωνίας που κρύβονται πίσω από τη βιτρίνα της καθημερινής ύπαρξης,ενώ παράλληλα θα εξοικειωθούμε με βασικούς κανόνες που αφορούν τη δραματουργία και τη σκηνική σύνθεση. Για τη συμμετοχή στο εργαστήριο δεν είναι απαραίτητες ιδιαίτερες γνώσεις. Αναμένεται όμως διάθεση για σωματική έκφραση και ομαδική δημιουργία. Το εργαστήριο θα γίνει στα ελληνικά.



«Από τη θεατρική στη σχολική «σκηνή» και αντίστροφα…»


Κλειώ Φανουράκη, θεατρολόγος, θεατροπαιδαγωγός, διδάσκουσα στο τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών



Ένα βιωματικό εργαστήριο για τους εκπαιδευτικούς εκείνους που θέλουν να εστιάσουν, πέρα από τις ατομικές γνώσεις και τις δεξιότητές τους, στο αντικείμενο του θεάτρου στην εκπαίδευση, στους πιθανούς σχεδιασμούς μαθημάτων μέσω του θεάτρου, με άξονα την εμπειρία της συγκεκριμένης ομάδας και τις διαφορετικές θεατρικές προσεγγίσεις. Ο κύκλος του εργαστηρίου θα ολοκληρωθεί με την εφαρμογή του θεάτρου στη σχολική τάξη, τη σχολική θεατρική σκηνή και την αλληλεπίδρασή τους με τη θεατρική σκηνή εν γένει. Προϋπόθεση: χιούμορ, διάθεση για παιχνίδι και αλλαγές ‘ρόλων’.



«Η δραματουργία της φαντασίας. Με αφορμή τον Τζάνι Ροντάρι»


Τζωρτζίνα Κακουδάκη, δραματουργός- ηθοποιός


Το βιωματικό εργαστήριο έχει στόχο να αναδείξει το λογοτεχνικό κείμενο ως παραστασιακό υλικό, αξιοποιώντας τη φαντασία και τις δραματουργικές δυνατότητες της σκηνής. Με αφορμή τις μικρές ιστορίες «Το κοριτσάκι με τα χρυσά μαλλιά», «Κούκλα με μπαταρία», «Η παγίδα του χρόνου» του συγγραφέα της «Γραμματικής της φαντασίας» Τζάνι Ροντάρι, θα αξιοποιήσουμε, μέσα από διάφορες τεχνικές εμψύχωσης, τους μηχανισμούς που κινούν την επινόηση, την «πρώτη ύλη», τις ιδέες και ευκαιρίες για φανταστικούς στοχασμούς, τονίζοντας τον παιδαγωγικό ρόλο της φαντασίας. Στόχος μας θα είναι να αναγνωρίσουμε το πώς η φαντασία και οι κανόνες της δραματουργίας μπορούν να γίνουν προσιτοί σε όλους και πώς θα μπορέσουμε να συνθέσουμε μια σκηνική δράση ή παράσταση με τα εργαλεία της φαντασίας μας και των λογοτεχνικών κειμένων που έχουμε αγαπήσει μέσα και έξω από τη τάξη.


ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ




O Martin Scharnhorst γεννήθηκε στη Γερμανία το 1965. Σπούδασε Θεατρολογία και Γερμανική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης. Από το 1987 ως το 1992 συνεργάστηκε ως δραματολόγος με το Volkstheater της Βιέννης, όπου έκανε και τις πρώτες του σκηνοθεσίες, το θίασο Gruppe 80, το Εnsemble Theater και το Φεστιβάλ της Βιέννης. To 1991 συνεργάστηκε ως σκηνοθέτης και δραματολόγος με το Theater der Jugend της Βιέννης και το 1992 ως σκηνοθέτης και βοηθός της καλλιτεχνικής διεύθυνσης στο Staatliches Schauspielhaus της Λειψίας. Από το 1995 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας σε διάφορα θέατρα του γερμανόφωνου χώρου όπως: Künstlerhaustheater Βιέννης, Schlosstheater Weitra/Waldviertler Hoftheater, Theater Spielraum στη Βιέννη, Kammeroper της Βιέννης, Sommerfestspiele του Στοκεράου, Theater der Landeshauptstadt St. Pölten, Κonzertdirektion Landgraf Tourneetheater ect. Το 2002 εγκαθίσταται στην Ελλάδα και το 2004 σκηνοθετεί στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΡΟΔΟΥ την παράσταση «το οδοιπορικό των μυρμηγκιών». Έχει σκηνοθετήσει την ταινία «mediation» (2001) και το ντοκιμαντέρ «οικοδομικοί λίθοι της ζωής» (2004) για το δήμο της Βιέννης.


Η Τζωρτζίνα Κακουδάκη είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης, είναι απόφοιτος του προπτυχιακού και μεταπτυχιακού του ίδιου τμήματος και υποψήφια διδάκτορας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει κάνει σπουδές υποκριτικής στο τριετές εργαστήριο του θεάτρου «Στοά» και πλήθος σεμιναρίων θεατρικής αγωγής. Έχει υπάρξει υπεύθυνη της Βιβλιοθήκης και του Αρχείου του Εθνικού Θεάτρου (1997-2004), υπεύθυνη των εκπαιδευτικών ξεναγήσεων και του εκπαιδευτικού προγράμματος «Ένδυμα Θεάτρου», σε συνεργασία με την Εθνική Πινακοθήκη και συνεργάτιδα της Θερινής Ακαδημίας Εθνικού Θεάτρου. Δίδαξε «Διδακτική του Θεάτρου- Θεωρία και Πρακτική» στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών (2003-2007) και «Εμψύχωση Θεατρικής Κούκλας για το Νηπιαγωγείο» στο Τμήμα Προσχολικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (Βόλος 2007-2008). Διδάσκει Ιστορία/Δραματουργία Θεάτρου στη Δραματική Σχολή Εμπρός- Εργαστήριο, στην Ακαδημία Τεχνών Ακμή, τη Σχολή «Στούντιο Πράξη Επτά» και στο Ωδείο Αθηνών και Θεατρική Αγωγή στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο και Λύκειο Γέρακα, καθώς και Θεατρική Εμψύχωση σε δημόσια ΙΕΚ, Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών (Μαιρηβή, Επί Δράσει) και σε εργαστήρια του Πανελλήνιου Δικτύου για το Θέατρο στην Εκπαίδευση. Έχει διευθύνει θεατρικά εργαστήρια σε πανεπιστημιακά φεστιβάλ θεάτρου στα Βέλγιο, Λιθουανία, Λευκορωσία, Πολωνία, Γερμανία, Αίγυπτο, Μεξικό κ.ά. Είναι συγγραφέας του εκπαιδευτικού βιβλίου «Θέατρο- Θεατρική Αγωγή» για τη Δημόσια Εκπαίδευση Ενηλίκων, του Κέντρου Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Έχει δημοσιεύσει πάνω από πενήντα άρθρα και εργασίες σε πρακτικά συνεδρίων και αυτόνομες εκδόσεις. Παίζει στο θέατρο και τον κινηματογράφο από το 1993. Έχει συνεργαστεί ως δραματουργός με πολλές ομάδες θεάτρου και χορού από το 2000 και εξής.



Η Κλειώ Φανουράκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, του Μεταπτυχιακού Τμήματος του Πανεπιστημίου του Ηull (Master of Arts) στο αντικείμενο «Θέατρο και Σύγχρονη Πρακτική» και της Δραματικής Σχολής Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη. Είναι υποψήφια διδάκτωρ του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα επιμορφωτικά σεμινάρια θεατρικής πρακτικής, αγωγής και οργάνωσης. Στο φεστιβάλ March Hares στο Πανεπιστήμιο του Ηull παρουσίασε το κείμενο του Μπέκετ Οld Earth και απόσπασμα από τον Άμλετ σε live, video και sound performance projects. Στο ενδέκατο Διεθνές Θεατρικό Φεστιβάλ Sibiu παρουσίασε το 30λεπτο video-performance From Yorkshire to Crete. Έχει διδάξει στο Θέατρο των Αλλαγών αυτοσχεδιασμό και σκηνοθεσία («Δημιουργία παράστασης-Performing Athens»). Συμμετείχε ως βοηθός παραγωγής στην τηλεοπτική σειρά "Τα Παιδιά της Νιόβης" σε σκηνοθεσία Κώστα Κουτσομύτη και στο δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ του Λευτέρη Χαρωνίτη Αγώνες Κρητικής Ελευθερίας 1770-1843. Δραματοποίησε το παραμύθι της Μάρως Θεοδωράκη "Η Σερενάτα για το Κανταδοχώρι" καθώς και μια βιογραφία της Ωραίας Ελένης μέσα από έργα Κρητών ποιητών (Η Ελένη στην Κρήτη, επιμέλεια Τασούλα Μαρκομιχελάκη, Τόνια Μαρμαρέλη). Συμμετείχε ως casting manager στο ντοκιμαντέρ του Λευτέρη Χαρωνίτη "Νίκος Καζαντζάκης" και στο ντοκιμαντέρ των Νίκο Νταγιαντά και Christian Bauer "Τα μυστικά του Λαβυρίνθου". Έχει διδάξει το μάθημα της Θεατρικής Παιδείας στα ΚΕΕ Ηρακλείου. Διδάσκει το μάθημα «Διδακτική του Θεάτρου» στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Πανεπιστημίου Πατρών.




(ακολουθεί το έντυπο της αίτησης)

òΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ



Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΔΕΝ ΣΥΝΙΣΤΑ ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΕΣΗΣ


(ΚΕΦΑΛΑΙΑ)

ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ……………………………………………………………………………………………………

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ-ΙΔΙΟΤΗΤΑ ………………………………………………………………………………………….

ΧΩΡΟΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………………………………………………………………………………………
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ……………………………………………………………………………………………..

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ……………………………………………………………………………………………

ΠΟΛΗ, ΤΑΧ. ΚΩΔΙΚΑΣ…………………………………………………………………………………………….

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…………………………………………………………………………………….

Ε-MAIL (με κεφαλαία γράμματα)
……………………………………………………………………………………………………………………
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ …………………………………………





Παρακαλώ να δεχτείτε την αίτησή μου να παρακολουθήσω το επιμορφωτικό σεμινάριο «Από το κείμενο στο δρώμενο», που θα γίνει στην Πάτρα από το Σάββατο 7 Μαρτίου ως την Κυριακή 22 Μαρτίου 2009.



Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.



1) Πρώτα ΕΛΕΓΞΤΕ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΘΕΣΕΙΣ στα παρακάτω τηλέφωνα: 2106541600,6937095769 (Τετάρτη-Παρασκευή 11.00-18.00), 2610342991, 6972267716 (απογευματινές ώρες), 2610422080 (απογευματινές ώρες, εκτός Παρασκευής)



2) Έπειτα καταθέστε ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ στο λογαριασμό ALPHA BANK 202-00-2002-000277 το ποσό:




Α) 120 € (για φοιτητές και μέλη του Δικτύου με τακτοποιημένη τη συνδρομή του 2009)


Β) 150 €


(κυκλώστε το ποσό που καταθέσατε)



3) Τέλος ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ FAX 2610 421080 μαζί με τη φωτοτυπία της απόδειξης από την ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ κατάθεση.



Θα σας δοθεί απόδειξη κατά την προσέλευσή σας στο σεμινάριο.


Επιστροφή χρημάτων γίνεται μόνο σε περίπτωση ματαίωσης του σεμιναρίου.



Δηλώνω ότι γνωρίζω ότι εγγραφές γίνονται στην έναρξη του σεμιναρίου μόνον αν υπάρχουν κενές θέσεις.




Ημερομηνία ……………………………………………



Υπογραφή……………………………………………

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θέλετε ένα περιοδικό στο blog σας;

Μήνυμα αναγνώστη
........
panic-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το μικρότερο αυτοκίνητο του κόσμου - Βίντεο

Είναι το Peel P50 που ζυγίζει μόλις 59 κιλά!
....
Dείτε το βίντεο από το tvstarnews24.blogspot.com.
Διαβάστε και: Το πιο μικρό αυτοκίνητο στον κόσμο κοστίζει 40 έως 60 χιλιάδες ευρώ!
......
Συνεχίζεται...



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μια γάτα με μια καρδιά στη γούνα της - Βίντεο

Μήνυμα αναγνώστη
........
Είναι μια συνηθισμένη γάτα αλλά έχει αποτύπωμα την καρδιά στην γούνα της!
...
.....
Από: tvstarnews24.blogspot.com.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έφαγε 22 σκορπιούς! - Βίντεο

Μήνυμα αναγνώστη
....
Ένας άνδρας στη Σαουδική Αραβία έφαγε 22 ζωντανούς σκορπιούς!
.......
Δείτε το βίντεο από το tvstarnews24.blogspot.com
....
Συνεχίζεται...

/div>

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αξιόπιστη πληροφορία έφτασε εχθές και λέει ότι "ο κύβος ερρίθφει". - Θα σας δώσω δυο SOS - Δώστε προσοχή!

Μήνυμα αναγνώστη

.....
Αξιόπιστη πληροφορία έφτασε εχθές και λέει ότι “ο κύβος ερρίθφει”.
Στα κρατικά (και όχι μόνο) κανάλια παίζουν ήδη την άρνηση του Παπανδρέου για συναίνεση που είναι μέρος της προεκλογικής εκστρατείας, η οποία θα δεν θα χτυπά το ΠΑΣΟΚ και το παρελθόν του αλλά τον ίδιο τον πρόεδρο του.
Στόχος να ψηφίσουν οι Έλληνες με βάση το δίλημμα Καραμανλή ή Παπανδρέου ως καταλληλότερο για να μας βγάλει από την κρίση καθώς και το γνωστό Υπευθυνότητα ή Ανευθυνότητα.
Η «πηγή» άφησε ελάχιστα περιθώρια λάθους.
Καλό μας αγώνα!
Τώρα θα σας δώσω δυο SOS!! ......

Περισσότερα: papaioannou.wordpress.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το blog της "Piazza del Popolo" γίνεται σήμερα δυο χρονών…

Μήνυμα αναγνώστη
..........
Το ταξίδι μας στο διαδίκτυο, έφτασε αισίως τα δυο χρόνια. Δυο χρόνια συναρπαστικά, γεμάτα συγκινήσεις,
με αποτέλεσμα να κάνουμε πολλούς φίλους και πολλούς… εχθρούς!
Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό το ταξίδι θα συνεχισθεί ακόμα πιο δυναμικά… Έτσι κι αλλιώς, τα καλύτερα τώρα έρχονται!
Χρόνια μας πολλά… και σας ευχαριστούμε!



Περισσότερα: piazzadelpopolo.blogspot.com ,,,,,,,,,,,,,,,


StudioA-Blog: Χρόνια πολλά και από εμάς!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δήλωση Γιώργου Κωνσταντόπουλου για τα συκοφαντικά φέιγ βολάν στην Κατερίνη

Την περασμένη Παρασκευή τα ξημερώματα, άγνωστοι γέμισαν το κέντρο της Κατερίνης φέιγ βολάν με συκοφαντικό περιεχόμενο για τον τέως υφυπουργό, τον οποίο επιχείρησαν να συνδέσουν με ύποπτα επιχειρηματικά συμφέροντα.
Την υπόθεση διερευνά η ασφάλεια Κατερίνης, στην οποία κατέφυγε ο κ. Κωνσταντόπουλος.
..........
Φωτογραφία από: laikoyra.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ο Τζίμης Πανούσης έχει ωροσκόπο Σκορπιό και το πέρασμα του Ουρανού από τον 5ο του οίκο έφερε την κόρη, καθιστώντας τον για δεύτερη φορά πατέρα...

Μήνυμα αναγνώστη
΄΄΄΄΄΄΄
Δεν την μπορώ την ευκαιρία, θα σου πάρω λαμπατέρ....
Για να μην κλαις που'χουν οι φίλες σου κι εσύ δεν έχεις...

Είμαστε βαθύτατα συγκινημένοι για το νέο που σας παραθέτουμε σε πρώτη ειδησεογραφική μετάδοση.
Δεν είμαστε κουτσομπόληδες, απλά είμαστε fun του Τζιμάκου και άλλωστε σε λίγο καιρό δεν θα είναι κρυφό.
Τα τελευταία χρόνια ο Τζίμης Πανούσης περνάει πολύ καιρό στην Άνδρο, εφόσον έχει συνάψει θερμότατη σχέση με μία γόνο πλούσιας οικογένειας καταγόμενης από το εν λόγω νησί.
Κουτσομπόληδες δεν είμαστε για αυτό και δεν λέμε το όνομά της. Όμως θα σας πούμε πως η αγαπημένη του είναι έγκυος στον 7ο μήνα και περιμένει κορίτσι.
Ο Τζίμης Πανούσης έχει ωροσκόπο Σκορπιό και το πέρασμα του Ουρανού από τον 5ο του οίκο έφερε την κόρη, καθιστώντας τον στα 55 του χρόνια για δεύτερη φορά πατέρα.
Άντε με το καλό! ///

Περισσότερα: simmoria.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Παγκόσμιο Βραβείο Φωτορεπορτάζ 2008 - Γεωργιανός θρηνεί το νεκρό αδερφό του στο Γκόρι

Το Τρίτο βραβείο στην κατηγορία «Spot News Singles».

Γεωργιανός θρηνεί το νεκρό αδερφό του στο Γκόρι.
Gleb Garanich

.....


Περισσότερα: fotografizontasmagazine.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σε κάθε εξεταστική κόβεται πάνω από το 70% ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχει νομοθετική διάταξη για τουλάχιστον 30%

Μήνυμα αναγνώστη

.......
Είμαστε τέσσερις φοιτητές από επαρχία που σπουδάζουμε στο Τ.Ε.Ι Αθήνας, στο τμήμα Ηλεκτρονικής, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών. Σας γράφουμε αυτή την επιστολή διότι αντιμετωπίζουμε ένα τεράστιο πρόβλημα με το τμήμα μας.
Έχουμε το μικρότερο δείκτη πτυχιούχων σε όλο το ΤΕΙ. Σε κάθε εξεταστική κόβεται πάνω από το 70% ενώ γνωρίζουμε ότι υπάρχει νομοθετική διάταξη για τουλάχιστον 30%.
Παρατηρούμε ότι η ίδια η γραμματεία προσπαθεί να διατηρήσει ένα πλαφόν για τους φοιτητές που περνούν κάποιο μάθημα. Σας παραθέτουμε κάποιες βαθμολογίες από συγκεκριμένο καθηγητή (δεν είναι ο μοναδικός βεβαίως) για να το διαπιστώσετε και μόνοι σας.
………..
Συνεχίζεται…


Δεν ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε πέρα από τη δημοσίευση. Εργαζόμαστε παράλληλα και προσπαθούμε να πάρουμε το πτυχίο μας κάτω από τις χειρότερες συνθήκες, ενώ βεβαίως, τα έξοδα «τρέχουν» στη Αθήνα. Καταλαβαίνετε ότι δεν μπορούμε να γνωστοποιήσουμε τα στοιχεία μας για προφανείς λόγους. Σας ευχαριστούμε για το χρόνο σας

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στις εκλογές του 2000, ποιος ήταν μπροστά στα γκάλοπ και ποιος κέρδισε;

Μήνυμα αναγνώστη
........
ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ;
ΞΕΡΕΤΕ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ.
ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΟ 2011 ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΜΕ ΤΟΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ; ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1993, ΕΙΝΑΙ 2009.
ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ! ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ, ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ.
ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ!
ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
ΑΜΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2010. ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2000, ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΓΚΑΛΟΠ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ;

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τους επέστρεψε την πρόσκληση γιατί αντί για κομοτηνή έγραφε «Γκιουμουλτζίνα»

Ο Γ.Γ. της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Δημήτρης Σταμάτης επέστρεψε την πρόσκληση της Τράπεζας ZIRAAT ζητώντας την άμεση ανάκλησή της ως απαράδεκτη και προσβλητική για την Ελλάδα, για την μη χρήση της ελληνικής γλώσσας και την αναφορά της Κομοτηνής σαν «Γκιουμουλτζίνα».

Το κείμενο της επιστολής του κ. Σταμάτη διαβάστε το εδώ.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Γιατί δε βαριόμαστε τα "Φιλαράκια";

Βλέπω τα "Φιλαράκια" για χιλιοστή φορά επανάληψη στο Star. Όταν τελειώνουν οι 1ο κύκλοι τους ξαναβάζει αμέσως το κανάλι. Κι όμως, ο κόσμος δε σταματά να το βλέπει. Πώς εξηγείται κάτι τέτοιο; Γιατί μια ξένη τηλεοπτική κωμωδία αρέσει τόσο πολύ και δεν τη βαριόμαστε ποτέ;
Είναι απλό. Βγάζει γέλιο. Αν αυτό δε λέει κάτι σε πολλούς εγχώριους που έχουν σχέση με την τηλεόραση, "βγάζω γέλιο" σημαίνει πραγματικά ευχαριστιέμαι αυτό που βλέπω, δεν χάνω ποτέ τη φρεσκάδα του και δεν ανακυκλώνω τα ίδια. Ξεκινώντας με αποκωδικοποίηση των χαρακτήρων, ξέρεις τις ασχολίες, τα ενδιαφέροντα, τις νευρώσεις του καθενός, και μέσα από αυτό εκμεταλλεύονται καταστάσεις.
………..
Συνεχίζεται…

Ο Τζόι έχει μανία με το φαγητό και τις γυναίκες. Η Μόνικα έχει μανία με την καθαριότητα και είναι ανταγωνιστική και πάει λέγοντας.

Είναι τα μοναδικά χαρακτηριστικά του καθενός, που είναι αληθινά, και πολλές φορές μπορεί να θυμίζουν ανάλογες προσωπικές μας καταστάσεις.

Φυσικά και στην εισαγόμενη αυτή μόδα συνέβαλε η δύναμη της παγκοσμιοποίησης, αλλά σκεφτείτε ότι μερικές φορές βγαίνει και σε καλό. Δε λέμε να φθάσουμε στο άλλο άκρο να βλέπουμε μόνο ξένες παραγωγές, αλλά όταν είναι καλύτερες γιατί όχι;

Πολλά ελληνικά σίριαλ πασχίζουν να σε κάνουν να γελάσεις και δεν το καταφέρνουν πάντα. Φυσικά και πολλά το καταφέρνουν με επιτυχία, μην τα καταστρέφουμε όλα.


Επίσης αναφορά να γίνει στους ηθοποιούς. Ο καθένας είναι εξαιρετικός στο ρόλο του και δεν είναι τυχαίο που μετά τα Φιλαράκια δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το ρόλο τους ή να κάνουν επιτυχία με κάτι άλλο. Όλοι προσπάθησαν λίγο η πολύ (στο πολύ μόνο η Άνιστον μπαίνει που έκανε πολλές ταινίες αλλά ακόμα παραμένει σε πολλούς γνωστή ως Rachel ή την βλέπουν στις ταινίες σε ανάλογους ρόλους με τον τηλεοπτικό της) αλλά ο κόσμος δεν τους δέχτηκε αλλιώς.

Τους θέλει να συνεχίσουν τα Φιλαράκια, ή γιατί όχι να γυρίσουν ταινία. Χρόνια τώρα παρακαλάνε οι φανς αλλά μέχρι τώρα δεν υπήρξε ανταπόκριση. Λέγεται ότι κοστίζει πάρα πολύ. Ποτέ δεν ξέρεις όμως τι θα γίνει γιατί θα αποφέρει και ακόμα περισσότερα κέρδη σίγουρα.



Μέχρι τότε, οι φαν της σειράς θα βλέπουμε και θα ξαναβλέπουμε τα επεισόδια στο Star χωρίς να διαμαρτυρόμαστε ποτέ που το ξαναβάζει από την αρχή!!
Ας δούμε αξέχαστες σκηνές μέσω youtube!!


Διάλεξα και μια από τις αγαπημένες μου σκηνές, το επεισόδιο στα Barbados (σεζόν9, επ.24), με τη Μόνικα να έχει φουντωτό μαλλί από την υγρασία και να παίζει φανατικά πινγκ πονγκ επιδιώκοντας, τι άλλο , να κερδίσει!!


Δεύτερο βίντεο, τα γαλλικά του Τζόι!!


Τρίτο βίντεο η Ρέιτσελ, ο Ρος και η Έμα στον παιδίατρο!!



*Για τους φαν που δεν το γνωρίζουν είχε κυκλοφορήσει πριν λίγα χρόνια τηλεοπτική σειρά "Τζόι", με τη συνέχεια της ζωής του Τζόι χωρίς τους φίλους του, αλλά με την οικογένειά του. Έχει την πλάκα της αλλά μάλλον δεν τράβηξε πολύ και κόπηκε νωρίς. Υπάρχει πάντως στα βίντεο κλαμπ και βλέπεται ευχάριστα....



Για να δείτε τα βίντεο επειδή είναι πολλά ελάτε στο http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_2364.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βουλγαράκης: Offshorius osiomartyrous...

Έτοιμος για αυτομαστίγωμα ο ΒουλγαρΣίλας... Όπως ο Σαούλ έγινε Παύλος... Έτσι κι ο Βουλγαράκης θα γίνει Οφσόριος ο Οσιομάρτυρας... .



To press-gr έχει ψηφοφορία για το πώς προτιμάμε να τιμωρηθεί ο Βουλγαράκης. Εγώ ψηφίζω το μαστίγωμα πάντως. Πώς αλλιώς θα αγιάσει;

Κρόγιας Γιώργος
krogias.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

e - παγίδες για 7 στα 10 Ελληνόπουλα

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Αυτό το άρθρο δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου στην εφημερίδα "Τα Νέα".
Από ό,τι παρατήρησα δεν προβλήθηκε σε κανένα μέσο μαζικής ενημέρωσης.
Πιστεύω ότι είναι άξιο λόγου, θα παρακαλούσα να εστιάσετε την προσοχή σας στο παρόν θέμα που κατά την γνώμη μου ενδιαφέρει άμεσα τους Έλληνες πολίτες και ειδικά τους νέους.

e - παγίδες για 7 στα 10 Ελληνόπουλα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι πρωθυπουργικές διακοπές στο όρος "Πατάτα"

Από: Πρώτο Θέμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι ημερομηνίες και τα σενάρια για τις κάλπες - 12 Απριλίου, 3 Μαΐου ή 7 Ιουνίου;

Τρεις θεωρούνται σήμερα οι καταλληλότερες ημερομηνίες για τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, όπως τουλάχιστον έχουν καταγράψει στο ημερολόγιό τους οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων:

12 Απριλίου,Κυριακή των Βαΐων
3 Μαΐου,των Μυροφόρων
7 Ιουνίου, μαζί με τις ευρωεκλογές
........
Περισσότερα: Το Βήμα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

3,5 εκατομμύρια ευρώ ζητούν από Καρβέλα και Πάνια με αγωγή τους οι αστυνομικοί





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
....
Συνεχίζεται...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Οι καλύτερες φωτογραφίες της χρονιάς που πέρασε - Στη λίστα και η μαθητική εξέγερση στην Ελλάδα

Το βραβείο World Press Photo 2008, (στην κατηγορία άνθρωποι στις ειδήσεις) απονεμήθηκε και σε Ελληνα φωτορεπόρτερ, τον Γιάννη Κολεσίδη του πρακτορείου Reuters, για τη φωτογραφία που τράβηξε στις 9 Δεκεμβρίου από τις διαδηλώσειςστην Αθήνα για το θάνατο του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
....
Δείτε και τις άλλες φωτογραφίες. ........
Συνεχίζεται...



Από: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αντώνης Σαμαράς: Ο Καραμανλής είναι αρχηγός μεγάλου ορίζοντα. Αυτό δεν αλλάζει με τίποτα!

Από: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πού τραγουδούν Μαριέττα και Καμμένος;

Συνεχίζεται...



e

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δυσοίωνες προβλέψεις της Τράπεζας της Ελλάδας για το ρυθμό ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας

Στην έκθεση για τη νομισματική πολιτική που κατέθεσε στη Βουλή ο Γιώργος Προβόπουλος εισηγείται ελαστικές μορφές απασχόλησης, περικοπές στους μισθούς των δημόσιων υπαλλήλων και ανακατανομή των πόρων του προϋπολογισμού.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πιο μικρό αυτοκίνητο στον κόσμο κοστίζει 40 έως 60 χιλιάδες ευρώ!


Στο βίντεο βλέπετε το Peel Trident που χωράει δυο άτομα.
Το Peel P50 που έκανε την εμφάνισή του στη δεκαετία του ΄60 και τότε στοίχιζε περίπου 200 ευρώ, χωρούσε μόνο ένα άτομο.
Τώρα που είναι συλλεκτικό κομμάτι μπορεί να κοστίζει από 40 έως 60 χιλιάδες ευρώ!
Μήκος: 1,34 μέτρα
Πλάτος: 99 εκατοστά
Βάρος: 59 κιλά

Περισσότερα: homepage.ntlworld.com/andy.carter

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στον αυτόματο πιλότο πετούσε το αεροσκάφος που κατέπεσε και συνετρίβη πριν από λίγες μέρες σε κατοικημένη περιοχή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης

Στον αυτόματο πιλότο πετούσε το αεροσκάφος που κατέπεσε και συνετρίβη πριν από λίγες μέρες σε κατοικημένη περιοχή στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

Αυτό αποτελεί παραβίαση των οδηγιών που πρέπει να ακολουθήσει ο κυβερνήτης όταν ο πάγος στα πτερύγια του αεροσκάφους συνιστά κίνδυνο, που όμως συνάδει με τους νομικούς περιορισμούς που αφορούν τέτοια περιστατικά, δήλωσαν την Κυριακή οι αρμόδιες αρχές που ερευνούν τα αίτια του δυστυχήματος.
......\
Περισσότερα: Έθνος


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έγιναν… μόδα οι «Ρομπέν των φτωχών - Πότε και πού «χτύπησαν» τον τελευταίο χρόνο

1. 31 Μαϊου 2008 - Εξάρχεια: Πρώτο κρούσμα. Ομάδα 20 ατόμων με κουκούλες αδειάζουν τα ράφια καταστήματος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, γεμίζει καρότσια με τρόφιμα και άλλα είδη και τα μοιράζει στους έκπληκτους καταναλωτές στη λαϊκή αγορά της Καλλιδρομίου.

............
Συνεχίζεται...

1. 214 Ιουνίου - Αγιος Παντελεήμονας: Διπλό ταυτόχρονο «χτύπημα», σε ισάριθμα σούπερ μάρκετ και μοίρασμα πάλι σε λαϊκή.



2. 330 Ιουνίου - Νέος Κόσμος: Είκοσι νεαροί επαναλαμβάνουν το ίδιο σκηνικό. Η «Πρωτοβουλία αναρχικών για την ελεύθερη διακίνηση αγαθών», προπαγανδίζει το νέο «χτύπημα» στο διαδίκτυο.



3. 419 Ιουλίου - Περιστέρι: 15 «Ρομπέν» μοιράζουν τα τρόφιμα στη λαϊκή της Αγίας Τριάδας.
4. 54 Σεπτεμβρίου - Θεσσαλονίκη: Μιμητές των «Ρομπέν» της πρωτεύουσας «χτυπούν» στη Θεσσαλονίκη σε σούπερ μάρκετ και γίνονται δεκτοί με χειροκροτήματα σε διπλανή λαϊκή, όπου μοιράζουν λάδι, μακαρόνια και απορρυπαντικά.


5. 620 Σεπτεμβρίου - Αμπελόκηποι: Επανεμφάνιση στην πρωτεύουσα, με ανεπιτυχή απόπειρα στην οδό Λ. Ριανκούρ, που έμεινε στη μέση, μετά και την αντίδραση υπαλλήλων του σούπερ μάρκετ.


6. 715 Οκτωβρίου - Πατήσια: Στόχος των 15 νεαρών αυτή τη φορά κατάστημα τροφίμων στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου. Οι «Ρομπέν» παράτησαν τα καρότσια στη λαϊκή αγορά και κατέφυγαν στην ΑΣΟΕ.


7. 812 Νοεμβρίου - Θεσσαλονίκη: Δεύτερο «χτύπημα» στη συμπρωτεύουσα αυτή τη φορά στην οδό Παπάφη στην Κ. Τούμπα.


8. 917 Δεκεμβρίου - Θεσσαλονίκη: Στη Σταυρούπολη οι νεαροί μοίρασαν τα «απαλλοτριωθέντα» σε πολίτες, πέταξαν φέιγ βολάν με συνθήματα κατά της ακρίβειας και των ιδιοκτητών σούπερ μάρκετ και εξαφανίστηκαν.


9. 103 Ιανουαρίου - Καβάλα: Πρώτο «χτύπημα» εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης. Καβαλιώτες «Ρομπέν» μπήκαν σε σούπερ μάρκετ, πήραν προϊόντα αξίας 700 ευρώ και τα μοίρασαν.


10. 1128 Ιανουαρίου - Ηράκλειο Κρήτης: Περίπου 40 άτομα έδρασαν με τον ίδιο τρόπο σε κατάστημα τοπικής αλυσίδας και στην κοντινή λαϊκή.


11. 1211 Φεβρουαρίου - Λάρισα: 20 άτομα σε σούπερ μάρκετ της οδού Θέτιδος και στη διπλανή λαϊκή αγορά. Αστυνομικοί συνέλαβαν άτομα.



Περισσότερα: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&tag=8400&pubid=2448825

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Λόγω τεχνικού προβλήματος, δεν ακούστηκε το "ευχαριστώ" του Διαμαντή Μαντζούνη

Με ένα μαγνητοσκοπημένο μήνυμα (το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ λόγω τεχνικού προβλήματος) στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, που έγινε χθες στις 4 μ.μ. σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, θέλησε να ευχαριστήσει τους συναδέλφους και τους θεράποντες γιατρούς, στους οποίους οφείλει το ότι είναι ζωντανός, ο 22χρονος αστυνομικός των ΜΑΤ Διαμαντής Μαντζούνης που δέχτηκε τα πυρά του «Επαναστατικού Αγώνα» τα ξημερώματα της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου.
.......
Περισσότερα: Espresso

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πόσο κινδυνεύουν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη από συνηθισμένες καθημερινές δραστηριότητες στο ίντερνετ;

Το γαλλικό περιοδικό «Le Tigre», αντλώντας πληροφορίες από πολλές διαφορετικές αλλά και συνηθισμένες πηγές του Διαδικτύου, ακολούθησε τα ψηφιακά ίχνη και συνέθεσε το πλήρες προφίλ ενός ανυποψίαστου πολίτη τον οποίο επέλεξε στην τύχη.
Το περιοδικό, αφού συνέθεσε το πλήρες προφίλ του χρήστη, τoυ απηύθυνε επιστολή η οποία έγραφε: «Αγαπητέ, γιορτάζεις σήμερα τα 29α γενέθλιά σου και για το λόγο αυτό θέλουμε να σου κάνουμε ένα μικρό δωράκι…».

.........
Συνεχίζεται...

Ακολουθούσε μια πλήρης περιγραφή της προσωπικής του κατάστασης που περιλάμβανε όλες τις σχέσεις του με συγκεκριμένα πρόσωπα, ακόμη και τους έρωτές του με φωτογραφίες και ημερολογιακές αναφορές. Συμπεριλαμβάνονταν στοιχεία για τη μάρκα των ρούχων που επιλέγει, του κινητού, του αυτοκινήτου του. Στην ουσία δηλαδή ο συντάκτης της επιστολής απέδειξε ότι κάποιος ή κάποιοι μπορούν να διαμορφώσουν ένα πλήρες πορτρέτο ενός ανθρώπου με τη βοήθεια του Διαδικτύου. Αρκεί να το αποφασίσουν.

Αποτέλεσμα; Ο συγκεκριμένος πολίτης τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ ώστε αποφάσισε να αφαιρέσει όσα προσωπικά στοιχεία διατηρούσε στο Διαδίκτυο. Τα κατάφερε όμως;

Περισσότερα: http://www.e-tipos.com/newsitem?id=75904

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελεύθερος Τύπος: «Nαι» στην αναδρομική καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ σε ακόμη μία κατηγορία υπαλλήλων του Δημοσίου «είπε» το Εφετείο Αθηνών

«Nαι» στην αναδρομική καταβολή του επιδόματος των 176 ευρώ σε ακόμη μία κατηγορία υπαλλήλων του Δημοσίου «είπε» το Εφετείο Αθηνών, με μία απόφαση που μπορεί να δημιουργήσει όμως δεδικασμένο για πολύ μεγαλύτερο αριθμό εργαζομένων.

Ανοίγει ο δρόμος για άλλους 300.000 δημοσίους υπαλλήλους του ευρύτερου δημόσιου τομέα να το διεκδικήσουν ή και να το εισπράξουν, αν έχουν ήδη δικαιωθεί από τα πρωτοβάθμια δικαστήρια.
Το ειδικό επίδομα αφορά υπαλλήλους του Δημοσίου, των ΝΠΔΔ και του OΤΑ, ανεξαρτήτως αν είναι μόνιμοι ή με συμβάσεις αορίστου χρόνου ιδιωτικού δικαίου.
.......
Περισσότερα: Ελεύθερος Τύπος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θανάσης Γιαννόπουλος: Θα ήθελα ο πρωθυπουργός να μην πάει οδικώς από τη μία πλατεία στην άλλη αλλά να περπατήσει και να ακούσει τα παράπονα του κόσμου

"Θα ήθελα ο πρωθυπουργός να μην πάει οδικώς από τη μία πλατεία στην άλλη αλλά να περπατήσει και να ακούσει τα παράπονα του κόσμου", είπε ο βουλευτής της ΝΔ, Θανάσης Γιαννόπουλος, στο ραδιόφωνο του Alpha, αναφερόμενος στην περιοδεία του Καραμανλή στη Φθιώτιδα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Συνελήφθη το μοντέλο – παραλήπτης τεσσάρων κιλών κοκαΐνης

Στο αεροδρόμιο της Σόφιας στη Βουλγαρία, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Κωνσταντινούπολη, συνελήφθη χθες το βράδυ το γνωστό μοντέλο - παραλήπτης των τεσσάρων κιλών και 400 γραμμαρίων κοκαΐνης από την Κολομβία.

Οι βουλγαρικές αρχές ενημέρωσαν άμεσα τις ελληνικές και αναμένεται η έκδοση του γνωστού μοντέλου στην Ελλάδα.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ελευθεροτυπία: Golden bonus 550 εκατομμύρια ευρώ και τα 200, αφορολόγητα

Υπεραξίες 550 εκατ. ευρώ απήλαυσαν αφορολόγητα τα ελληνικά golden boys, τα μεγάλα στελέχη των επιχειρήσεων και τραπεζών, την τετραετία 2004-2008, ως bonus σε μετοχές.
Τα bonus αυτά (με τη μορφή των γνωστών stock options) έμειναν αφορολόγητα, με συνέπεια να απολέσει το Ελληνικό Δημόσιο φόρους 200 εκατ. ευρώ.
Για να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης αναφέρεται ότι η διαφορά απόψεων μεταξύ κυβέρνησης και γιατρών του ΕΣΥ, που αποτέλεσε και τη θρυαλλίδα των κινητοποιήσεων στα νοσοκομεία, ήταν της τάξεως μόλις των 15 εκατ. ευρώ.
.....
Περισσότερα: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ένα εξαιρετικά σπάνιο κρούσμα αλλαντίασης σε βρέφος τριών μηνών εντοπίστηκε στην Πάτρα

Το παιδί εμφάνισε συμπτώματα προσβολής από ένα επικίνδυνο βακτήριο και εισήχθη σε βαριά κατάσταση στο νοσοκομείο «Καραμανδάνειο».
Έπειτα από αξιολόγηση, οι γιατροί αποφάσισαν ότι έπρεπε να του χορηγηθεί αντι-αλλαντιασικός ορός και στη συνέχεια ένα σκεύασμα, το οποίο περιέχει ανθρώπινη αλλαντιασική ανοσοσφαιρίνη.
......
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χάπι που διαγράφει από τη μνήμη τις τραυματικές εμπειρίες

Το χάπι, που επεμβαίνοντας στην ανθρώπινη φύση σβήνει από το μυαλό του ανθρώπου τις άσχημες αναμνήσεις, όπως βιασμοί ή σοβαρά ατυχήματα, έχει ήδη αποκτήσει ένθερμους υποστηρικτές αλλά και πολέμιους.
Ναι μεν θα μπορέσει να σώσει εκατομμύρια θύματα από βασανιστικές αναμνήσεις αλλά με τον ίδιο τρόπο μπορεί να δημιουργήσει τέρατα που θα σκοτώνουν χωρίς τύψεις, διατείνονται οι επικριτές του.
.......
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εξωγήινοι... ανάμεσά μας! - Θεωρούν αναπόφευκτη την ύπαρξη εξωγήινης ζωής καθώς υπάρχουν τρισεκατομμύρια πλανήτες όμοιοι με τη Γη

Εκατοντάδες δισεκατομμύρια τρισεκατομμυρίων γαιόμορφων πλανητών ταξιδεύουν στο Διάστημα, γεγονός που καθιστά αναπόφευκτη την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, επισημαίνει επιφανής Αμερικανός αστρονόμος.
΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄
Περισσότερα: Έθνος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έθνος: Έκρηξη της εγκληματικότητας

Ρεκόρ σημείωσαν οι ληστείες, που ανήλθαν στις 3.293. Τις 186 έφτασαν οι διαρρήξεις και τις 65 οι κλοπές οχημάτων την ημέρα.
...
.
.
..
.
.
.
.
.
.
.Περισσότερα: Έθνος#

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Άσκηση στο «Salomon», το πλωτό σχολείο - αναμορφωτήριο που βρίσκεται στο Αργοστόλι

Πρόγραμμα 40 εβδομάδων σωφρονισμού και εκπαίδευσης ανηλίκων εν πλω

Το kefaloniapress στην εκπομπή «StudioALPHA» του Νίκου Μάνεση, της Κυριακής 15 Φεβρουαρίου, παρουσίασε σε video την άσκηση που έκαναν τα παιδιά στο «Salomon» το περασμένο Σάββατο το πρωί.
Η άσκηση έγινε αποκλειστικά για την προβολή της, στο «StudioALPHA» μέσω του kefaloniapress.
Περισσότερα εδώ και εδώ.

Δείτε το video με την άσκηση:
………
Συνεχίζεται…

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Χόμπι στο διαδίκτυο

Χιλιάδες χρήστες ασχολούνται καθημερινά με το χόμπι τους στο ίντερνετ.
......
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τα Νέα: Τρία σκάνδαλα επιστρέφουν στο Μαξίμου

Τρία μεγάλα σκάνδαλα, από τα οποία η Ν.Δ. καταβάλλει επί μήνες αγωνιώδεις προσπάθειες να απεγκλωβιστεί, επιστρέφουν στο Μαξίμου. Κορυφαία κυβερνητικά στελέχη δεν κρύβουν την ανησυχία τους ότι ανοίγει ένας νέος κύκλος με τα γαλάζια σκάνδαλα που θα κάνει ακόμη πιο βαρύ το πολιτικό κλίμα για τη Ν.Δ.
............
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...