Ειδήσεις

1 Μαρ 2009

Χρόνια μας πολλά!

Γίναμε ενός χρόνου.
Ξεκινήσαμε την 1η Μαρτίου του 2008 με καλεσμένο στο στούντιο τον Ανδρέα Καψαμπέλη, τις μέρες που βρίσκονταν σε εξέλιξη οι έρευνες για το press-gr.

Και φτιάξαμε το «StudioA-blog» στο πλαίσιο του ρεπορτάζ, για να δείξουμε πόσο εύκολα μπορεί κάποιος να δημιουργήσει ένα ιστολόγιο στο διαδίκτυο.
Μετά, αυτός εδώ ο χώρος έγινε κάτι σαν ημερολόγιο της εκπομπής μας.
Μέσα από εδώ γνωρίσαμε πολλούς. Με κάποιους αγαπηθήκαμε, με άλλους μαλώσαμε και τα ξαναβρήκαμε, με κάποιους άλλους μπορεί να μη συνεννοηθούμε ποτέ…
Ίσως και να αδικήσαμε κάποιους και σίγουρα κάναμε και λάθη αλλά μάλλον έτσι είναι η επικοινωνία…

Και μπορεί το... ποδαρικό μας, ο «Τηλεορασάκιας» να μας βλέπει πλέον από ψηλά αλλά εμείς λέμε, όσο μπορεί κάποιος να προγραμματίζει το μέλλον, ότι όσο υπάρχει η εκπομπή «Studio ALPHA», θα υπάρχει και αυτό το blog σαν ένα εργαλείο επικοινωνίας με τους τηλεθεατές μας και τους αναγνώστες του.

Επομένως… να ζήσουμε!

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Δημοσιογραφικά ατυχήματα - Βίντεο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Άντε, για να τελειώνουμε με τον "μυστικό" δείπνο...

Μήνυμα αναγνώστη
....
Καλά κάνει ο Μάνεσης και το παίζει "συνήγορος του διαβόλου" - και έτσι γίνεται ένα σωστό ρεπορτάζ - γιατί με αυτό τον τρόπο βγήκε όλη η αλήθεια, που είναι πάρα πολύ απλή.
Ο Παπανδρέου κάνει συναντήσεις με όλες τις παραγωγικές τάξεις, επίσημες ή ανεπίσημες. Ετοιμάζεται να κυβερνήσει και όλοι θέλουν να ακούσουν και να μάθουν τις σκέψεις και τις προτάσεις του (και το αντίστροφο) για να βγει αυτή η χώρα από το αδιέξοδο επιτέλους!

Ήθελα να δω ποιοι είναι αυτοί που προσεγγίζουν ΠΟΛΙΤΙΚΑ την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλει το ΠΑΣΟΚ σε όλα τα επίπεδα για να είναι έτοιμο να κυβερνήσει την επόμενη ημέρα και ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποίησαν αυτή την δήθεν "μυστική συνάντηση" για μικροπολιτικούς και ιδιοτελείς σκοπούς.
......
Συνεχίζεται...

Επίκαιρο σε σχέση με την διαφάνεια των οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, γιατί ο Παπανδρέου αυτό που λέει το κάνει και ξεκινά από το ίδιο του το "σπίτι":


Ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Γενικός Διευθυντής του ΠΑΣΟΚ μιλάει για την διοικητική οργάνωση, το νέο κτήριο και τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ.







ΥΓ: Και τώρα που τελείωσε το ευχάριστο διάλειμμα, ας επανέρθουμε στα σοβαρά, του "καταλληλότερου" και της Συνόδου Κορυφής...




Από: http://krogias.blogspot.com/2009/03/blog-post_01.html



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Είκοσι γυναίκες δημιουργούν για τη γυναίκα

Μήνυμα αναγνώστη

.........
Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα γυναίκας, ο εικαστικός και επιμελητής εκθέσεων Μιχαήλ Ρωμανός, διοργανώνει έκθεση και ημερίδα για την γυναίκα, επιλέγοντας είκοσι νέες και ταλαντούχες δημιουργούς, από διαφορετικούς τομείς της τέχνης, να εμπνευστούν και να δημιουργήσουν για την γυναίκα.
…….
Συνεχίζεται…


Τα έργα τέχνης της γυναικείας καλλιτεχνικής έκφρασης, θα εκθεθούν, στον πολυχώρο τέχνης "Obi up town" ( Σκουλενίου 2, πλατεία Αγ. Θεοδώρων, Αθήνα, τηλ: 2103210512), από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαρτίου 2009, παραμονή της ημέρας της γυναίκας, έως αργά το βράδυ της ίδιας ημέρας.



Συμμετέχουν αλφαβιτικά οι καλλιτέχνες: Αλτηπαρμάκη Φαίη, Αμαράντου Ν. Χλόη, Ανδρεοπούλου Βάνια, Αρμακόλα Τζωρτζίνα, Βαϊανού Αγγελική, Βέργου Ελευθερία, Γιαξίδου Αθανασία, Γκαϊδατζή Ζωή, Γκερρέρο Τζούλια, Δελλαπόρτα Βίκυ, Ευαγγελίδου Ελένη, Καλαφάτη Χριστίνα, Κάππα Βασιλική, Καρβούνη Ελένη, Κονταξάκη Κλημανθία, Κούρκουλου Μάγδα, Μοσόρα Χριστίνα, Παπαθανασοπούλου Κοραλία, Ρετάλη Μαρία, Σολδάτου Εύα.



Παράλληλα με την έκθεση των έργων τέχνης, θα διεξαχθεί ημερίδα, με θέμα τη θέση της γυναίκας στη σύγχρονη κοινωνία, με ομιλία της προέδρου της "Ελληνικής δράσης για τα ανθρώπινα δικαιώματα", Ηλέκτρας Κούτρα. (ώρα 7 μμ.)



Την βραδιά θα συμπληρώσουν αναγνώσεις κειμένων της Εύας Σολδάτου και απαγγελίες ποιημάτων του Γιάννη Υφαντή.



Ακορντεόν: Αναστασία Γεωργάκη

Αρχαία ελληνική λύρα: Αλίκη Μαρκαντωνάτου

Video-art: Γιάννης Φαλκώνης


Συμετέχουν επίσεις: Actionaid και G.Creations - Sweet poison




Εικόνες: έργα ζωγραφικής της Ευαγγελίδου Ελένης.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πάλι τα ίδια στην Λ. Συγγρού και Δημητρακοπούλου

Μήνυμα αναγνώστη
……
Μου φαίνεται ότι όσο γράφουμε τόσο μας γράφουν. Εμείς όμως είπαμε θα επιμένουμε και θα επιμένουμε.
Κάποτε θα υπάρξει διάδρομος και για τους πεζούς αφού οι οδηγοί βροντοφωνάζουν "στο πεζοδρόμιο ΡΕ!"
………….
Από: enimerwsi-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έλενα Παπαρίζου - Τραγουδάει και βάζει λιπ γκλος - Βίντεο

Μήνυμα αναγνώστη
.....


Όσοι την ξέρουν έστω και λίγο θα σου πουν με μεγάλη σιγουριά ότι είναι θεότρελη. Ότι μπορεί ξαφνικά να κάνει κάτι και να σε αφήσει άφωνο! Το καλό σε αυτή την περίπτωση είναι ότι ο αυθορμητισμός της σου αφήνει ένα χαμόγελο και σε κάνει να σκέφτεσαι "Δεν υπάρχει!".Οι θαυμαστές της βλέπω συνεχώς να αναρωτιούνται: "Πόσο ακόμα θα μας τρελάνει;

Πολύ παιδιά...
…….
Συνεχίζεται…
Στο βίντεο που ανέβασε θαυμαστής στο youtube (paparizikos), βλέπουμε την Έλενα να τραγουδά για το λαϊκό πρόγραμμα και στο δευτερόλεπτο που έχει σόλο το μπουζούκι τι κάνει;;;;

Βάζει λιπ γκλός (lip gloss)!!!!!


Κι όμως το είδαμε και αυτό! Βάζει λιπ γκλος, χαμογελά γιατί πήρε είδηση ότι την είδανε και συνεχίζει! Και το ακόμα καλύτερο; Λίγο μετά ξαναβάζει!!!

Γιατί τέτοια μανία βρε Έλενα;
Μια χαρά κούκλα είσαι!!!

Α, ρε οι φανς δε χάνουν τίποτα!!
Μπράβο παιδιά! Μας αρέσουν τέτοια βίντεο!!
(Φωτογραφίες: http://www.helenapaparizouclub.gr/)



Από: http://ourgreektv.blogspot.com/2009/02/blog-post_9099.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...