Ειδήσεις

29 Μαρ 2009

Τραγωδία στο Μαρούσι

Δύο άτομα κεραυνοβολήθηκαν από το ρεύμα κατά τη διάρκεια μετακόμισης στην οδό Γράμμου στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες έσπασε το καλώδιο που ανεβάζει το "καλάθι" σε όροφο προκειμένου να κατεβάσουν τα πράγματα στο φορτηγό. Οι εργάτες μεταφέρθηκαν στο νοσομείο αλλά οι γιατροί απλά διεπίστωσαν το θάνατό τους.

Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Αισθάνθηκε αδιαθεσία, πάρκαρε και δεν θυμάται πού - Βοηθήστε την!

Αισθάνθηκε αδιαθεσία οδηγώντας το περασμένο Σάββατο στις 7:00 το πρωί, πάρκαρε για να πάρει ένα ταξί και να πάει στο σπίτι της και δεν θυμάται πού άφησε το αυτοκίνητό της.
Πρόκειται για ένα Citroen C2, ασημί χρώματος, με αριθμό πινακίδων ΖΚΕ 3592.
Βοηθήστε την!
Αν το δείτε παρκαρισμένο κάπου στο κέντρο της Αθήνας, από Πανόρμου έως το Μουσείο, στείλτε μήνυμα στο e-mail: studioa.blog@gmail.com ή τηλεφωνήστε στην εκπομπή Studio ALPHA, στο 212 212 4226.

Ακόμα, αν την κοπέλα της φωτογραφίας τη θυμάται ο ταξιτζής που την πήρε από την Αθήνα για να την πάει στην Νέα Κηφισιά, στο σπίτι της, ας επικοινωνήσει κι αυτός για να μας προσδιορίσει το σημείο από το οποίο την παρέλαβε.
./.
Φωτογραφία από: pressmme.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

Πού είναι τα σωματεία και τα ιδρύματα κατά της κακοποίησης γυναικών;

Το σήμα της ειρήνης στη Σύρο (και η "οικολογική" μας συνείδηση.....)

"(και θα παλεύω ασταμάτητα)"

Ο... 3ος εορτασμός του ΚΙΛΕΛΕΡ από τους "θεσμικούς" και το ΥΠΑΑΤ

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ ΟΙ «ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ»

Ομπάμα και ελληνική εξωτερική πολιτική

Στο παλάτι... Ντολμά-μπαχτσέ, θα συνάξει τους θρησκευτικούς ηγέτες της Ισταμπούλ, ο Μέγας Ομπάμα;

U2: 90.000 εισιτήρια για μια συναυλία πουλήθηκαν σε 54 λεπτά

Σχετικά με την Ώρα της ΓΗΣ...

Δυστυχώς είμαστε οι πιο δυστυχισμένοι υπήκοοι σε αυτό το πλανήτη

ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...

http://www.epikairo.gr/?p=16364
Το ταγκό της διαδοχής

http://www.epikairo.gr/?p=16357
Τα πήραμε όλα;

http://www.epikairo.gr/?p=16351
Υπάρχει κι άλλος δρόμος!

http://www.epikairo.gr/?p=16344
Ο παπατζής!

Βυζάκια Κύπρου

Λαμπαδηδρομία για την Ολυμπιακή Φλόγα, τέλος...

BBC τώρα...

Ανέκδοτα για να ξεκινήσει το σαββατοκύριακο με γέλιο

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ρήμαξαν τα ψιλικατζίδικα οι ληστές στη Χαλκίδα

Τρίτη ένοπλη ληστεία σε διάρκεια μόνο μιας εβδομάδας και μάλιστα στο κέντρο της Χαλκίδας σε κατάστημα ψιλικών ειδών. Και στις τρεις ληστείες θύματα είναι οι γυναίκες.
Ήταν αργά το απόγευμα και όταν δεν υπήρχε κανένας πελάτης στο μαγαζί, οι δύο δράστες άδραξαν την ευκαιρία και μπήκαν μέσα. Ο ένας εκ των δύο σημάδευε με το όπλο την ιδιοκτήτρια και η μόνη λέξη που ξεστόμισε ήταν: "Δως μου τα λεφτά τώρα". Το μόνο πράγμα που έκανε το θύμα ήταν να ξεκλειδώσει την ταμειακή μηχανή. Χωρίς να χάσουν λεπτό πήραν τις εισπράξεις της ημέρας και έγιναν καπνός.
Είναι η δεύτερη φορά που πέφτει θύμα ληστείας και μάλιστα η τελευταία είχε γίνει πριν δυο μήνες. Αυτή την στιγμή, έρευνες κάνει η αστυνομία για τον εντοπισμό των δραστών.
……..
Γιώργος Κουτσελίνης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό της Millennium Bank στη Θεσσαλονίκη

Στο Γιώργο Βούτση- Βογιατζή αφιερώνει τη χθεσινή επίθεση στη Millennium Bank στη Θεσσαλονίκη, η οργάνωση «Συνεργασία Εμπρηστών της Χιλιετίας» η οποία με επιστολή της στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org, ανέλαβε την ευθύνη.
……
Ολόκληρη η επιστολή αναφέρει:
….
Συνεχίζεται…



Το κοινωνικό σώμα δευτερόλεπτο, με δευτερόλεπτο κατρακυλάει προς την σαπίλα των αναγκών του κεφαλαίου, ορίζοντας και νοηματοδοτώντας τις, ως δικές του ανάγκες.

Εργασία, το ορισμένο από την κοινωνία και τους θεσμούς της υψιστο αγαθό.

Η μισθωτή σχέση είτε το καταλαβαίνει κάποιος, είτε όχι εμπεριέχει μία διαρκή σύγκρουση και ανταγωνισμό. Μέσα σε αυτήν τη σχέση τʼ αφεντικά έχουν στο πλευρό τους το νομικό οπλοστάσιο όπως επίσης την απάθεια, την αδιαφορία, την εξατομίκευση, το βόλεμα και την καριέρα που οι εργαζόμενοι αναπτύσουν και υοθετούν. Τα νομικα μέσα και οι παραπάνω συμπεριφορές είναι εις βάρος των εργαζομένων.

Παρα το γεγονός ότι μέσω των θεσμικών ή καθωσπρέπει διαδικασιών έχουμε μία μαζική παραγωγή συνειδήσεων, η εμμονή ή αλλιώς η εξάρτηση στην εργασία, δεν αποτελεί μία αυταπάτη ούτε μία συνολικά εξώθεν επιβεβλημένη σχέση, αλλά εν αντιθέση, μία σχέση δόμησης της κοινωνίας αυτής. Ένας κοινωνικός δεσμός που βασικά συστατικά του αποτελούν η πράξη και οπωσδήποτε η συλλογική ή μαζική προσκόλληση και αφοσίωση στο δεσμό αυτό.

Λαμβάνοντας υπόψην τα σημερινά δεδομένα, οτιδήποτε παράγεται από τους εργαζόμενους, σε όλα τα μήκη και πλάτη εντός της μισθωτής σκλαβιάς, παράγεται για τον εαυτό τους. Και αν σε ένα πραγματικό επίπεδο ίσως να μην ισχύει αυτό (δηλαδή να ισχύσει το αντίθετο), παράγονται για την καταστροφή των εργαζομένων, αφού η πλειοψηφεία τους αντιλαμβάνεται την διαδικασία παραγωγής και τα παράγωγα της, ως δικά της ωφέλη. Συμπέρασμα, οι εργαζόμενοι είναι σκλάβοι οι οποίοι συντηρούνται με τα εμπορεύματα που αυτοί παράγουν και αυτά είναι που αποτελούν και ένα σηματικό άλοθι για την συνεχεια και τον πολαπλασιασμό των παραγωγικών διαδικασιών μέσω μισθωτών σχέσεων. Αυτό δεν σημανει ότι κάθε παραγωγή προϋποθέτει υλική κατανάλωση γιατι συγχρόνως με την παρασκευή εμπορευμάτων παράγωνται ανάγκες, ιδεολογίες και συνειδησεις.

Εμείς, απο την πλευρά μας, επιλέγουμε να μην χάνουμε καμία ευκαιρία να παράγουμε και να πραγματώνουμε συλλογικά και ατομικά τις αρνήσεις μας, μειώνοντας και σαμποτάροντας –όσο μπορούμε- την παραγωγή πραγμάτων και την τέλεση διαδικασιών που μας σκλαβώνουν.

Προχωράμε με τον ρυθμό των βημάτων της άρνησης.

Επιλέγουμε και διαμορφώνουμε έμεις τις διαδικασίες του ανταγωνισμού, εχθρικά προσκήμενοι στα αφεντικά και τους καθωσπρέπει δούλους.

Χτίζουμε εστίες λιποταξίας, αλληλεγγύης και πλευρές απόσχισης για όσες και όσους επίλέγουν το δρόμο της φυγής.

Οργανωνόμαστε και δείχνουμε συλλογικά και πολυμορφικά τα δόντια μας ανάμεσα από τα φλογερά μας χαμόγελα.

Εμπρηστικά φιλιά λοιπόν...

Την Παρασκευή 27/3 μπουρλοτιάσαμε την τράπεζα millennium στη συμβολή των οδων Β. Όλγας και Παρασκευοπούλου στη Θεσσαλονίκη βρισκόμενοι δίπλα στο σύντροφο Γιώργο Βούτση-Βογιατζή που με το δικό του τρόπο και λόγο επέλεξε να ενταχθεί στην άρνηση απαλλοτριώνοντας Εθνική Τράπεζα στο Γκύζη στις 3-10-2007 και συνελήφθει από πολίτη. Δίκη 01/04/09.


Συνεργασία εμπρηστών της ΄΄χιλιετίας΄΄

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μην ξεχάσετε - Από τις 3:00 η ώρα θα είναι 4:00



Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βγήκαν μαχαίρια στα Σεπόλια

Με τραύμα στο στήθος και στο μπράτσο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ένα ζευγάρι - πιθανότατα Ρουμάνων - μετά από διαπληκτισμό με ομοεθνείς τους.
Το περιστατικό σημειώθηκε χθες το βράδυ λίγο πριν τα μεσάνυχτα στη συμβολή της Κωνσταντινουπόλεως με τη Σεπολίων.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες δύο ζευγάρια και ένας άντρας συνομιλούσαν όταν για άγνωστο λόγο άρχισαν να διαπληκτίζονται. Τότε ένας από την παρέα έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε το ένα από τα ζευγάρια. Ο άντρας δέχθηκε μαχαιριά στο στήθος και η γυναίκα στο μπράτσο. Η αστυνομία αναζητά τον δράστη...


Λεωνίδας Καπερναράκος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...