Ειδήσεις

5 Απρ 2009

Μηνύματα αναγνωστών για αναρτήσεις άλλων ιστολογίων

Ανθρωποειδές τέρας πέταξε τραυματισμένο σκυλάκι στα σκουπίδια..

Eυ Βενιζέλος: Ο θώρακας και ο κορσές.

http://www.epikairo.gr/?p=16984
Σκυλίσια ζωή

http://www.epikairo.gr/?p=16979
Πώς αλλάζουν οι καιροί…

http://www.epikairo.gr/?p=16974
Άρθρο επί πάγου…

Ο αγαπημένος μας καφές

ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΑΔΙΟΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ UNICEF

Μην βάζετε όλα τα blogs στο ίδιο τσουβάλι

Εκπληκτικό Video (clip)…!!!

“Δουλευτε Σκλαβοι” και ό,τι άλλο προβλέπει εν συντομία το σχέδιο των G-20

Mr President έχετε κάτι το διαφορετικό..

Θέλω οι δηλώσεις ΟΣΔΕ να είναι σε αντιστοιχία με τα ποσά του «ατόκου δανείου». Είναι;

Ξυπνάτε έρχονται μέρες οργής…

Θετική (;) εξέλιξη στο θέμα της ονομασίας.
Δούδης Δημήτρης - Μαθηματικός

Το πρόβλημα ασφάλειας με τους λαθρομετανάστες
Δούδης Δημήτρης - Μαθηματικός

Ο Ντενκτάς προαναγγέλλει την κυπριακή Αλεξανδρέττα
Δούδης Δημήτρης - Μαθηματικός

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ραδιομαραθώνιος UNICEF για την καταπολέμηση της ελονοσίας

Η UNICEF, σε συνεργασία με την κρατική ραδιοφωνία και πολλούς ιδιωτικούς ραδιοσταθμούς διοργανώνουν μεγάλο Ραδιομαραθώνιο που είναι αφιερωμένος στον εμβολιασμό των παιδιών και την καταπολέμηση της ελονοσίας.
......
Συνεχίζεται...

Είκοσι τέσσερα εκατομμύρια παιδιά σε όλο τον κόσμο μένουν απροστάτευτα λόγω έλλειψης εμβολίων ενώ κάθε 30 δευτερόλεπτα πεθαίνει ένα παιδί από την ελονοσία. Ο Ραδιομαραθώνιος γίνεται στα πλαίσια μιας ευρύτερης εκστρατείας της UNICEF για την ευαισθητοποίηση και ενημέρωση της κοινής γνώμης στην Ελλάδα και τον κόσμο για το σημαντικό αυτό ζήτημα της προστασίας της υγείας και της ζωής των παιδιών.
Η παρουσίαση αυτής της μεγάλης προσπάθειας καθώς και τα στοιχεία για την κατάσταση των εμβολιασμών στον κόσμο, θα γίνει σε Συνέντευξη Τύπου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, Τρίτη 7 Απριλίου, στην Ένωση Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, Ακαδημίας 23 στις 12 το μεσημέρι.Για την ενίσχυση των προγραμμάτων Εμβολιασμού της UNICEF και την καταπολέμηση της Ελονοσίας θα λειτουργεί από το Σάββατο 4 Απριλίου μέχρι και την Παρασκευή 10 Απριλίου γραμμή δωρεών με SMS. Όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν μπορούν να στέλνουν κενό μήνυμα στο 54234 με χρέωση 1,19 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ.
Ο Ραδιομαραθώνιος προγραμματίζεται να πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Απριλίου, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας με δικτυώσεις των ραδιοσταθμών και ειδικά αφιερώματα.
unicef.gr
http://blog-tou-fititi.blogspot.com/2009/04/unicef.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Σκέψεις για τη συνταξιοδότηση γυναικών

Μήνυμα αναγνώστη
......
Επ’ ευκαιρία του τελευταίου θορύβου για την ασφαλιστική αντιμετώπιση Ανδρών - Γυναικών, έχω να καταθέσω μία πρόταση που αφορά όμως μόνον τις μητέρες. Μια και η μητρότητα αποτελεί δικαιολογημένα, το κύριο επιχείρημα για την μέχρι τώρα διαφοροποίηση. Λένε ότι δεν μπορούν να διατηρήσουν την ανισότητα που υπάρχει σήμερα, ως προς την ηλικία συνταξιοδοτήσεως μεταξύ ανδρών και γυναικών. Νομίζω ότι υπάρχει λύση, μπορούν να αυξήσουν την άδεια τοκετού π.χ στα 3 χρόνια για κάθε τέκνο και να μπορούν να την λάβουν, όλη η τμήμα της, όποτε την χρειάζονται ακόμη και προς το τέλος του εργασιακού τους βίου.
Έτσι μία γυναίκα που έκανε τρία παιδιά να μπορεί να φύγει π.χ. έως και 9 χρόνια νωρίτερα (56 ετών), στην αρχή σαν αδειούχος και μετά συνταξιούχος.
Τοιουτοτρόπως, αφ' ενός θα επιβραβεύεται η τεκνοποίηση, χωρίς να παραβιάζει την ισότητα των δύο φύλλων και αφ' ετέρου δεν θα λένε για τις άτεκνες γυναίκες ότι, χάριν του βασιλικού ποτίζεται και η γλάστρα.

Με εκτίμηση
Βασίλειος Ι. Βάρσος

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Βοηθήστε αν έχετε δει κάτι

Μήνυμα αναγνώστη
.....
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ, 25 MAΡTIOΥ 2009, ΣΤΙΣ 12:20 ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ENA ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ 5 ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΡΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟ (ΑΡΧΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ).
Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΜΑΥΡΗ ΜΗΧΑΝΗ HONDA CBR 1000 FIREBLADE ΦΟΡΟΥΣΕ ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΞΑΡΤΙΣΗ.
ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ.ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΞΟΔΟΥ 5.
ΕΠΕΙΔΗ Η ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΟΔΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΟΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΕΣΕΙΣ Ή ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ (ΠΡΙΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ Ή ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ) ΣΤΕΙΛΤΕ ΕΝΑ MAIL ΣΤΙΣ ΚΑΤΩΘΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ Ή ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ:
ppsycharis@yahoo.gr
loyklois@yahoo.com
ilias_p1978@yahoo.com
6945392590
6974432701
6972080465
.....
Περισσότερα: filiatranews.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είναι το airsoft;

Ορισμός: Το χόμπι αυτό αφορά τη συλλογή πραγματικών, μη θανάσιμων, γνήσιων αντιγράφων πραγματικών όπλων είτε για σκοπούς εκπαίδευσης, επίδειξης, σκοποβολής, συλλογής ή για τη συμμετοχή σε φιλικό ανταγωνιστικό παιχνίδι Airsoft.
……
Συνεχίζεται…


Ιστορία: Το Airsoft ως άθλημα ξεκίνησε στην Ιαπωνία στις αρχές του 1980. Η κατοχή όπλων στην Ιαπωνία ήταν παράνομη αλλά παράλληλα υπήρχε αυξανόμενο ενδιαφέρον για αυτά, γεγονός που έκανε μια εταιρεία να ξεκινήσει την παραγωγή αντιγράφων όπλων που λειτουργούσαν με ελατήριο και τα οποία εκτόξευαν πλαστικά σφαιρίδια μεγέθους 6mm. Ορισμένοι επιμένουν ότι το Airsoft προέρχεται από το paintball (χρωματοσφαίρηση), ωστόσο, θα πρέπει να αναφερθεί συνοπτικά ότι δεν υπάρχουν όπλά paintball τα οποία να εκσφενδονίζουν σφαιρίδια διαμετρήματος .22. Τα τελευταία χρόνια της δεκαετίας του 80’, το άθλημα εμφανίστηκε σε γειτονικές χώρες της Ιαπωνίας όπως στο Χόνγκ-Κονγκ, την Κορέα, την Ταϊβάν και τις Φιλλιπίνες. Το Airsoft εμφανίστηκε στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη στα μέσα του 1990 και μόλις τα τελευταία 2-3 χρόνια έχει αναπτυχθεί στις εν λόγω Ηπείρους.
Τα όπλα: Στην ουσία είναι τα ίδια τα όπλα το στοιχείο εκείνο που προσελκύει τους παίκτες στο άθλημα αυτό. Τα όπλα Airsoft είναι γνήσια αντίγραφα κλίμακας 1:1 των πραγματικών όπλων και εκσφενδονίζουν στρογγυλές, πλαστικές σφαίρες μεγέθους 6mm γνωστές και ως "BBs" οι οποίες εξέρχονται από την κάνη του όπλου με συμπιεσμένο αέρα. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα όπλα Airsoft μοιάζουν σε όψη και λειτουργικότητα με το πραγματικό όπλο του οποίου αποτελούν γνήσιο αντίγραφο. Αυτό στην ουσία σημαίνει ότι τα όπλα Airsoft έχουν την ίδια όψη, αίσθηση, βάρος και λειτουργίες με τα πραγματικά όπλα. Συχνά ο μόνος τρόπος για να διαπιστώσει κανείς ποιο είναι το όπλο είναι το πραγματικό και ποιο το αντίγραφο είναι να πατήσει τη σκανδάλη.

Περισσότερα: http://www.greekalert.com/2009/04/airsoft.html


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κτίσανε τον ψηλότερο πύργο με 465.000 τούβλα lego!

Legoland in California: Τον τελειώσανε χθες και τον παρουσιάζουν σήμερα το απόγευμα παρόντος Arnold Swartzeneger! Με ύψος 32 μέτρα και 465.000 τουβλάκια της LEGO κατέρριψαν το προηγούμενο ρεκόρ που είχε γίνει στην Δανία πέρυσι!!!

.......

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Της έκλεψαν ένα χρυσό... δόντι!

Οι διαρρήκτες έβαλαν στόχο το ισόγειο μιας διπλοκατοικίας στην Χαλκίδα. Μπήκαν από το παράθυρο και όταν βρέθηκαν στο σπίτι της 70χρονης το έκαναν άνω κάτω. Πρέπει να ήταν για αρκετή ώρα αφού το πρωί που ξύπνησε η γυναίκα ο χώρος ήταν σαν βομβαρδισμένο τοπίο. Αφού είδαν ότι δεν έβρισκαν τίποτα, πέραν από μία τσάντα που είχε 10 ευρώ, άρχισαν να ανοίγουν τα συρτάρια της. Ξαφνικά στο πρώτο συρτάρι είδαν χρυσό και τον άρπαξαν. Στην κυριολεξία αυτά που έκλεψαν ήταν μία χρυσή βέρα και ένα χρυσό...δόντι!
...................
Γιώργος Κουτσελίνης

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι είδε η... Κινέζα (νύφη)

Υπό συνθήκες αυστηρής φρούρησης πραγματοποιεί τα πρώτα μεταγαμήλια βήματά του το ζευγάρι από την Άπω Ανατολή.
Η απόφαση των συζύγων να φωτογραφηθούν αναμνηστικά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, συνδυάστηκε με την καθημερινή πλέον παρουσία πανέτοιμων να επέμβουν αστυνομικών. Σίγουρα οι νεόνυμφοι θα έχουν να λένε (και) για την ταραχώδη Αθήνα.
.........
Περισσότερα: Καθημερινή

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...