Ειδήσεις

22 Απρ 2009

Έκαναν τραγούδι την απόδραση Παλαιοκώστα - Ακούστε το!

RythmosFm

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Έκαναν τραγούδι την απόδραση του Παλαιοκώστα

Θα πάρω ελικόπτερο, απόψε δραπετεύω, θα ψάχνεις τώρα να με βρεις στην Κρήτη και στον Έβρο. Θα πάρω ελικόπτερο, απόψε να γλιτώσω, θα βρω μια αγάπη αληθινή και θα το προσγειώσω... «Το ελικόπτερο» του «Ζαζό», που έχει «άρωμα» Παλαιοκώστα, προκαλεί... σεισμό στη σοουμπίζ. Οι παραπάνω στροφές αποτελούν το ρεφρέν του καινούργιου τραγουδιού του Αλέκου Ζαζόπουλου, που ήδη κάνει σουξέ στα airplay charts. Το κομμάτι παραπέμπει ευθέως στην κινηματογραφική, «ελικοπτερική» απόδραση του Βασίλη Παλαιοκώστα από τον Κορυδαλλό.
…….
Περισσότερα: Εspresso

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πέτρος Τατούλης: Μην πληρώνετε την ΕΡΤ!

Το ζήτημα της κρατικής τηλεόρασης, της φαυλότητας, της ανηθικότητας και της μετριότητας που εξελίσσεται στην "αυλή" της τα τελευταία χρόνια με έχει πολύ απασχολήσει. Αν και συνήθως από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο σπάνια προκύπτουν συγκεκριμένες απαντήσεις, ακόμη σπανιότερα παράγονται βελτιώσεις σε τεκμαρτές ανομίες ή παρατυπίες του συστήματος, προχώρησα σήμερα σε κατάθεση δύο ερωτήσεων/ αιτήσεων κατάθεσης εγγράφων σχετικά με τη λειτουργία τόσο της ΕΡΤ όσο και του λεγόμενου καναλιού του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.
…….

Συνεχίζεται…

Ο λόγος για τον οποίο απευθύνομαι και πάλι στο διαδίκτυο είναι διότι μετά από μια περίοδο περισυλλογής συνεχίζω να τον θεωρώ χώρο δυνατότητων διεκδίκησης ενός καλύτερου ατομικού και συλλογικού μέλλοντος. Το τι είχε προτείνει η αείμνηστη Μελίνα Μερκούρη σχετικά με την ΕΡΤ (είχε προτρέψει τους πολίτες να μην καταβάλουν το σχετικό τέλος, αλλά να καταβάλουν ίσο ποσό στο Ταμείο Παρακαταθηκών) είναι γνωστό στους περισσότερους από εμάς. Πολλοί Bloggers έχουν κινηθεί πρόσφατα στην ίδια κατεύθυνση. Δεν ξέρω τους λόγους, αλλά μετά από λίγο η πρωτοβουλία αυτή πάγωσε ή περιορίσθηκε η διασπορά της. Επανέρχομαι στην πρόταση, την προσυπογράφω, δηλώνω ρητά ότι ως πολίτης δεν είμαι καθόλου διατεθειμένος να διαιωνίζω το μικρό αυτό κομμάτι από το σάπιο κάδρο της σημερινής εικόνας της χώρας. Ως πολιτικός απαιτώ απαντήσεις και κάθαρση σε αυτό το απόστημα παλαιοκομματικής μικροπολιτικής και τριτοκοσμικού κυβερνητικού προπαγανδισμού. Η μπάλα είναι στο γήπεδο των πολιτών ή έστω εκείνων των ορισμένων που δεν έχουν ταιστεί με το παραμύθι της παραμυθίας της αρπαχτής και της ρεμούλας. Αυτοί είναι εκείνοι που πρέπει να βάλουν απέναντι τους το σάπιο σύστημα και τους πολίτες που το ανέχονται.Το πλήρες κείμενο των ερωτήσεων που κατέθεσα μπορείτε να το δείτε στην προσωπική μου ιστοσελίδα http://www.tatoulis.gr/.


Από: http://tatoulis.blogspot.com/

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Καταγγελίες πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης 55 θέσεων ΕΕΠ στο Υπ. Εθνικής Άμυνας

Διαβάστε και: Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

.....
Πληθαίνουν οι καταγγελίες των πολιτών για τα αποτελέσματα της προκήρυξης πλήρωσης πενήντα πέντε (55) θέσεων ειδικού επιστημονικού προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, το οποίο προβλέπεται στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ) και κατανέμεται στις Γενικές Διευθύνσεις α) Οικονομικού Σχεδιασμού και Υποστήριξης (ΓΔΟΣΥ), β) Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων (ΓΔΑΕΕ), γ) Πολιτικής Εθνικής Άμυνας και Διεθνών Σχέσεων (ΓΔΠΕΑΔΣ), καθώς και στο Γραφείο του Υπουργού Εθνικής Άμυνας (Δείτε εδώ την προκήρυξη).
…..
Συνεχίζεται…


Αργά την Μεγάλη Πέμπτη (16/4/2009) επέλεξε το Υπουργείο Εθνικής Αμυνας να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της παραπάνω προκήρυξης στο δικτυακό του τόπο (http://www.mod.mil.gr/) ενέργεια που δημιουργεί ερωτηματικά, και μάλιστα σε ένα σκαναρισμένο έγγραφο δίχως ημερομηνία, αριθμό πρωτοκόλλου και υπογραφές.

Οι καταγγελίες που δέχεται το Diorismos.gr από πολίτες πληθαίνουν και κάνουν λόγο για προσληπτέους χωρίς τα απαραίτητα πτυχία, μεταπτυχιακά η/και διδακτορικά, με πτυχία που δεν αντιστοιχούν στη συγκεκριμένη θέση πρόσληψης καθώς επίσης και για ανεπάρκεια στις προϋποθέσεις κατοχής εμπειρίας.

Στη λίστα προσληπτέων της προκήρυξης του Υπουργείου Εθνικής Αμυνας βρίσκονται γνωστά ονόματα που σε άλλους διαγωνισμούς δεν κατάφεραν να περάσουν το μέσο όρο όπως επίσης και υποψήφιοι κομματικών ψηφοδελτίων, κεντρικών επιτροπών κομμάτων καθώς και νυν υψηλά στελέχη υπουργείων!

Αναμένουμε την απάντηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας στις καταγγελίες των πολιτών που εκφράζονται και μέσα από τις ομάδες συζήτησης (δείτε εδώ).

Από: http://diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=6305&type=1

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κλέβουν ακόμα και τους καρπούς από τα χωράφια

Όλοι σχεδόν οι αγρότες που έχουν δένδρα αναγκάζονται στον νομό Ημαθίας να φυλάγουν τα χωράφια τους από κάποιους που κάνουν πλιάτσικο και έτσι η αγροφυλακή αναγκάστηκε να βγάλει ανακοίνωση και να πάρει κάποια μέτρα.

.........

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τους "βούτηξε" το πυροσβεστικό όχημα ένας μεθυσμένος! Δίπλα ακριβώς είναι το αστυνομικό τμήμα!

Μήνυμα αναγνώστη
........
Για γέλια και για κλάματα η κατάσταση, αφού μεθυσμένος "βούτηξε" ολόκληρο πυροσβεστικό όχημα από τον Σταθμό Λιτοχώρου, όπου δίπλα ακριβώς βρίσκεται και το αστυνομικό Τμήμα! Τον πήραν είδηση και τον έβαλαν στο κυνήγι, αλλά ο εν κατάσταση μέθης ευρισκόμενος κλέφτης του οχήματος, το εγκατέλειψε τελικά στην Παλιά Λεπτοκαρυά και διέφυγε πεζός, χωρίς να καταφέρουν να τον συλλάβουν.
Φανταστείτε να μην ήταν και μεθυσμένος τι θα γινόταν!.....


Από: vitsakranisia.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Θα βρέξει... μετεωρίτες, σήμερα - Με "γυμνό" μάτι θα απολαύσουμε ένα υπέροχο θέαμα στον ουρανό

Κορυφώνεται σήμερα το βράδυ η βροχή των Λυρίδων!
Πρόκειται για ένα σμήνος από «πεφταστέρια»- μικρούς μετεωρίτες- που εφορμώντας από τον αστερισμό της Λύρας θα σκορπίσουν σαν πυροτεχνήματα στον ουρανό της χώρα μας, προσφέροντας ένα εξαιρετικής ομορφιάς θέαμα που θα μπορεί ο καθένας να χαρεί.
.......
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πιστωτική κάρτα ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ

Ήδη το ΠΑΣΟΚ έχει αρχίσει διαπραγματεύσεις με όλες τις τράπεζες προκειμένου να αποφασίσει με ποια θα συνεργαστεί για την έκδοση της κάρτας- όπως υποστηρίζουν οι υπεύθυνοι της εκστρατείας «θα έχει το ανταγωνιστικότερο επιτόκιο μεταφοράς υπολοίπου της αγοράς, το επιτόκιό της θα είναι περίπου 20% χαμηλότερο από τα ισχύοντα, ενώ ο κάτοχός της δεν θα πληρώνει ετήσια συνδρομή ούτε στο ΠΑΣΟΚ ούτε στην τράπεζα».
Οι ιθύνοντες της Ιπποκράτους προσανατολίζονται σε μια κάρτα που να είναι και πιστωτική και χρεωστική και καταθετική, «μια έξυπνη κάρτα, με προνομιακό καταθετικό επιτόκιο ώστε να είναι ελκυστική για τους πολίτες».
.......
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το ΠΑΣΟΚ έστειλε 950.000 προσωπικές επιστολές για να πληρωθούν οι ετήσιες συνδρομές των μελών του

Με το σύνθημα «λίγα απ΄ τους πολλούς» και στόχο τα 5 εκατ. ευρώ το ΠΑΣΟΚ έχει αποστείλει 950.000 προσωπικές επιστολές σε μέλη και φίλους οι οποίοι έως τις 31 Μαΐου θα πρέπει να καταβάλουν την ετήσια συνδρομή τους: από 12 ευρώ για αγρότες, μετανάστες, συνταξιούχους, μέχρι 500 ευρώ για βουλευτές και ευρωβουλευτές.
Στην τελευταία κατηγορία εντάσσεται και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- όπως και πολλά στελέχη του κόμματος- καθώς όπως υπογραμμίζει ο γενικός διευθυντής του κόμματος Ροβέρτος Σπυρόπουλος, «όλοι θα δώσουμε το καλό παράδειγμα».
.........
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μπάζωμα του ναού της Αφροδίτης στη Θεσσαλονίκη

Μήνυμα αναγνώστη
.....
Με πρωτοβουλία ευαισθητοποιημένων πολιτών,
τους κατοίκους της Αντιγονιδών, τον καθηγητή του ΑΠΘ (αρχιτέκτονας αρχαιολόγος) κ. Γιώργο Καραδέδο, την ενεργό συμπαράσταση του Σωματείου Φίλοι του Πρασίνου Θεσσαλονίκης και φορείς του Κοινού των Θεσσαλονικέων, συγκέντρωση την ερχόμενη Τρίτη 28 Απριλίου στις 6.30 το απόγευμα, στο ξενοδοχείο Ιμπέριαλ που βρίσκεται στην οδό Αντιγονιδών.
Να είμαστε όλοι εκεί!
Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θέμα αυτό: Θεσσαλονίκη: Να σωθεί ο Ναός της Αφροδίτης στην πλατεία Αντιγονιδών!
Πατήστε επίσης εδώ: http://www.openmag.gr/?p=1399

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τέλος στους καταχρηστικούς όρους των τραπεζών - Διαβάστε ποια είναι τα 14 παράνομα χαράτσια

Άμεσα εφαρμοστέες θα είναι πλέον οι υπουργικές αποφάσεις, με τις οποίες απαγορεύεται στις τράπεζες να εφαρμόζουν όρους που έχουν κριθεί με αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις ως καταχρηστικοί.
.......
Περισσότερα: Ελευθεροτυπία

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Μποτιλιάρισμα αυτήν την ώρα στην είσοδο της Αθηνών Λαμίας, από την Αττική Οδό μέχρι τη Λιοσίων

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Υπέρ της παραπομπής Παυλίδη o ΛΑΟΣ;

Δε θα λειτουργήσω ως δεκανίκι της ΝΔ, δε θα βρει η ΝΔ στο ΛΑΟΣ εκείνη την πανοπλία την οποία η ίδια δε διαθέτει, δήλωσε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από τη Σπάρτη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα ψηφίσει υπέρ της παραπομπής Παυλίδη.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Με διαδικασίες εξπρές, εκτός ΑΣΕΠ, διορίστηκαν 55 ειδικοί επιστήμονες στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αμοιβές πάνω από 2.600 ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται επιδόματα και υπερωρίες.

Ο διαγωνισμός έγινε με συνέντευξη το Σάββατο του Λαζάρου και τα αποτελέσματα δημοσιοποιηθήκαν μέσω διαδικτύου το απόγευμα της Μεγάλης Πέμπτης.
……..
Συνεχίζεται…
Ανάμεσα στους επιτυχόντες, η γενική γραμματέας του υπουργείου Παιδείας και μέλος της κεντρικής επιτροπής της ΝΔ, η οποία προσλαμβάνεται και ως νομικός σύμβουλος στο γραφείο του υπουργού Αμυνας. Ως δεύτερη νομικός σύμβουλος του υπουργού προσλαμβάνεται η ειδική συνεργάτης του πρωθυπουργού ενώ συγγενής υφυπουργού που υπέγραψε την προκήρυξη του διαγωνισμού, προσλαμβάνεται στη μία από τις δύο θέσεις πτυχιούχων Πληροφορικής.

Από: Alpha 98,9

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Στο κυβερνητικό επιτελείο επιμένουν ότι η παραπομπή του κ. Παυλίδη οδηγεί στις κάλπες- εφόσον αρνηθεί να παραιτηθεί από τη βουλευτική έδρα

Και ευελπιστούν ότι οι 150 γαλάζιοι βουλευτές που θα λάβουν μέρος στην κρίσιμη μυστική ψηφοφορία θα επιδείξουν «κομματικό πατριωτισμό», ώστε να μη βρεθεί η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός προ πολιτικού αδιέξοδου.
.....
Περισσότερα: Τα Νέα

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...