Ειδήσεις

1 Μαΐ 2009

Τι μπορεί να κάνει ένας φωτογράφος όταν έχει έμπνευση - 3


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Εργατική... πρωταπριλιά!

Σαν ανέκδοτο είναι όταν μιλάνε για εργάτες, εργαζόμενους και τα κάτι τέτοια. Άχρηστοι, αυθάδεις, και άπλυτοι. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια παραμύθια. Ήμασταν νιοι και γεράσαμε, και αυτοί το ίδιο τροπάριο. Αυτοαποκαλούνται συνδικαλιστές. Τους γνωρίζουμε από τους χώρους εργασίας, όλα τα σκάνδαλα, διαχρονικά κοιτάζοντας, τα γνωρίζουν.

Συνεχίζεται…

ΟΛΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ.
Τα ξέρουν καλύτερα από τους πολιτικούς αρχηγούς τους, έχετε όμως δει ποτέ κανέναν τους να καλείται στη δικαιοσύνη ή να πηγαίνει στη δικαιοσύνη με στοιχεία και να κυνηγάει υποθέσεις προς όφελος του κοινωνικού συνόλου;. ΟΧΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

Καθώς ξέρει ο ένας του αλλουνού τις βρωμιές, τα κάνουν τάτσι μίτσι κότσι. Καμόρα. Μόκο και περιμένουν τα κόμματα τους να τους διορίσουν βουλευτές είτε στην Ελλάδα είτε στην Ευρώπη. Και τα κόμματα τους που είναι βαθιά νυχτωμένα τους κάνουν το χατίρι. Τα κόμματα που ποτέ δεν έχουν μπει στον κόπο να μάθουν ποια γνώμη έχουν για τους συνδικαλιστάδες, οι απλοί ψηφοφόροι τους. Οι άνθρωποι του μόχθου, που είναι ψηφοφόροι των κομμάτων, και βλέπουν πάρα πολλούς από τους συνδικαλιστάδες να τα κάνουν πλακάκια με τους διευθυντάδες των χώρων εργασίας, πουλώντας τους, μόνο και μόνο για να κάνουν τα προσωπικά ρουσφέτια τους και να χώνουν τα παιδιά τους με ειδικές αμοιβές σε υψηλές θέσεις.

Αυτό βέβαια που δεν έχουν συνειδητοποιήσει τα κόμματα είναι το ότι οι ψηφοφόροι τα περιμένουν στη γωνία για να τα μαυρίσουν, επειδή θα έχουν όλη αυτή την ανίκανη κάστα μέσα στα ψηφοδέλτια τους. Καλό είναι τα κόμματα να καταλάβουν ότι το συνδικαλιστικό κίνημα έτσι όπως ξεκίνησε, δεν υπάρχει πια, και γιαυτή την απαξίωση φταίνε οι ίδιοι οι συνδικαλιστές- που με ελάχιστες εξαιρέσεις- κακό και μόνο κακό κάνουν στα κόμματα τους.
ΙΔΕΟΓΡΑΜΜΑ


Από: http://kafeneio-gr.blogspot.com/2009/05/blog-post_6896.html

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι μπορεί να κάνει ένας φωτογράφος όταν έχει έμπνευση - 2


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Τι μπορεί να κάνει ένας φωτογράφος όταν έχει έμπνευση -1


Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Απαγορεύει με εξώδικο να αναφέρονται στο όνομά του ο αδερφός του Αριστοτέλη Παυλίδη

Ο Αλέξη Κούγιας με εξώδικο που έστειλε στα ΜΜΕ ζητάει να πάψει οποιαδήποτε αναφορά στο ονοματεπώνυμο του αδερφού του κυρίου Αριστοτέλη Παυλίδη, Αναστάσιου, εν σχέση με την υπόθεση που τον ταλαιπωρεί, ανθρώπινα και πολιτικά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρόβλημα στον Ολυμπιακό – Με πυρετό ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανέβασε πυρετό έως και 40ο μόλις μερικές ώρες πριν από τον ημιτελικό του «Φάιναλ Φορ» με τον Παναθηναϊκό.
Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» Παναγιώτης Γιαννάκης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή και αναλόγως με την κατάσταση της υγείας του εάν θα τον χρησιμοποιήσει.
Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι άρρωστος από χθες το βράδυ και του έχουν χορηγηθεί αντιπυρετικά.


Συνεχίζεται...

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το νέο τραγούδι του Πρωινού Καφέ "1, 2, 3" που ερμηνεύει ο Θάνος Πετρέλης σε σύνθεση Φοίβου

Αν το ακούσεις λίγες φορές, δεν υπάρχει περίπτωση να μη σου κολλήσει!!
Το link στο youtube προτείνει και τρόπο να το κρατήσετε στον Η/Υ σας...


΄
Από: ourgreektv.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Ακυβέρνητο το σκάφος του Φίλιππου Σοφιανού στο Γραμματικό

Ο Φίλιππος Σοφιανός έφυγε μόνος του από το Λαύριο με το σκάφος του για Αμάρυνθο Ευβοίας.

Περίπου στις 4:30 το μεσημέρι το φουσκωτό σκάφος, μήκους πέντε μέτρων, έμεινε ακυβέρνητο και ο ηθοποιός φοβήθηκε μην πέσει σε ξέρα για αυτό προτίμησε να κολυμπήσει.
Ειδοποίησε το Λιμεναρχείο και βούτηξε στη θάλασσα από όπου τον περισυνέλεξε αργότερα ένα αλιευτικό.
Στην περιοχή έσπευσε ένα super puma και δυο σκάφη του λιμενικού.
Αυτήν τη στιγμή το σκάφος ρυμουλκείται και ο ηθοποιός μεταφέρεται στον Κάλαμο όπου τον περιμένει ασθενοφόρο για να τον πάει σε νοσοκομείο αν και ο ίδιος δηλώνει απολύτως υγιής.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Με εγκεφαλικό στο ΚΑΤ ο ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου

Ο γνωστός ηθοποιός Σπύρος Καλογήρου ζει τα τελευταία χρόνια σε αναπηρικό καροτσάκι μετά τα αλλεπάλληλα εγκεφαλικά επεισόδια που είχε.

Σήμερα σε αυτά προστέθηκε και άλλο ένα.

Κοντά του η σύζυγός του Ευαγγελία Σαμιωτάκη.

Ευχόμαστε περαστικά.

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Πρωτομαγιά με χιόνια

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

1976-2009 - Τριάντα τρία χρόνια μετά ο Παναγούλης ζει

Μήνυμα αναγνώστη

Ξημερώνοντας Σαββάτο Πρωτομαγιάς του 1976 ο Αλέκος Παναγούλης έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που μέχρι σήμερα παραμένει ανεξήγητο.
'Όλοι στο τακτικό ραντεβού, βρεθήκαμε στις 12 το μεσημέρι στο Α' Νεκροταφείο στο μνημόσυνο της οικογένειας και για τον Αλέκο.
Ο αδελφός του Στάθης μεταξύ των άλλων δήλωσε "Η πολιτεία ξεχνά, αλλά ο λαός θυμάται".
Θυμάται το σύμβολο της Αντίστασης κατά της δικτατορίας, τον "Ανίκητο" που έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα, αφού ο θάνατος τον περίμενε στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, λίγο πριν την στάση που βρίσκεται σήμερα ο σταθμός του Μετρό με το όνομά του.
Σε ένα από τα ποιήματά του ο Αλέκος γράφει:

Θέλω να προσευχηθώ
με την ίδια δύναμη που θέλω να βλαστημήσω

Θέλω να τιμωρήσω
με την ίδια δύναμη που θέλω να συγχωρήσω

Θέλω να προσφέρω
με την ίδια δύναμη πού ΄θελα στο ξεκίνημα

Θέλω να νικήσω
αφού δεν μπορώ να νικηθώ

ΑΘΑΝΑΤΟΣ και χειροκροτήματα συνόδευσαν το τέλος της επιμνημόσυνης δέησης από τον παπα - Τσάκαλο και τους άλλους ιερείς.

Νίκος Πλακάς

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Το πρωτομαγιάτικο στεφάνι της ΝΔ

Από: kafeneio-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία;

Μήνυμα αναγνώστη

Η γρίπη των χοίρων είναι μία πραγματική πανδημία, που εξελίσσεται επικίνδυνα, ή ένα φιάσκο που έχει σκοπό την κερδοσκοπία και την μαζική κατατρομοκράτηση και χειραγώγηση του κόσμου; Ξετυλίγοντας τον σκοτεινό αυτό κουβάρι - μίτο της Αριάδνης θα μπορέσουμε να δούμε πίσω απ' τα παρασκήνια τα πράγματα πως έχουν στην πραγματικότητα.

Συνεχίζεται…

Το καλοκαίρι του 2005 είχε κάνει την εμφάνισή της η περιβόητη γρίπη των πτηνών, η οποία όμως, είχε παρουσιαστεί και καταγραφεί στην Ευρώπη ήδη από τα μέσα του 18ου αιώνα. Πολλοί είναι οι ιοί που προσβάλλουν τα είδη των πτηνών και καταγράφονται με τις περίεργες ονομασίες όπως Η5Ν2, Η7Ν1, Η7Ν3 κ.α. Όλες οι περιπτώσεις αυτές εδώ και αρκετές δεκαετίες αντιμετωπίστηκαν αποτελεσματικά με τα συνήθη κτηνιατρικά μέτρα, όπως συμβαίνει με τις τυπικές ασθένειες που προσβάλλουν τα υπόλοιπα κατοικίδια ζώα, όπως τους σκύλους και τις γάτες. Όσο για τους 59 θανάτους από τον Η5Ν1 οφείλονται απλά στην κακή τήρηση των κανόνων υγιεινής στα ορνιθοτροφεία της Ασίας. Κάτι που συνέβαινε και εξακολουθεί να συμβαίνει κατά τελευταία 200 έτη από όσο τουλάχιστον γνωρίζουμε. Μέσα από όλους αυτούς τους ιούς οι «ειδικοί» της υγείας αναγνώρισαν έναν και μόνο, έναν ιδιαίτερα κακό, τον Η5Ν1, ο οποίος σύντομα «θα» μεταλλασσόταν και «θα» εξόντωνε μαζικά την ανθρωπότητα. Εδώ ξεκίνησε η γνωστή παραπληροφόρηση των μαζών, που συνοδευόταν από ομαδική ψύχωση, όπως με άλλες παλαιότερες παρόμοιες περιπτώσεις τρομοϋστερίας για δήθεν αναμενόμενες πανδημίες από τον ιό του SARS, ο οποίος δεν ήλθε ποτέ, τη σκόνη του άνθρακα κ.ά.



Τα σενάρια τότε μίλησαν για επιδημία γρίπης, που θα μπορούσε να είναι ισάξια με την Ισπανική του 1818-19, που σκότωσε μέσα σε λίγους μήνες 50 εκ. Ευρωπαίους. Ο ιός, που όλοι ανακοίνωσαν ως άμεσο και επικίνδυνο δεν μεταδόθηκε βέβαια ποτέ από άνθρωπο σε άνθρωπο και φυσικά ήταν και είναι σχεδόν αδύνατο να συμβεί. Πραγματικά, οι ιοί των πτηνών υπάρχουν από πολλούς αιώνες και είναι πρακτικά ακίνδυνοι για τον άνθρωπο. Μόνο το 2004 όμως, η Roche είχε πουλήσει Tamiflu για 300 εκ. ευρώ, ενώ οι παραγγελίες των κοινών εμβολίων της γρίπης και άλλων αντιϊκών φαρμάκων στην Ευρώπη άγγιξαν το 1 δις ευρώ φθάνοντας σε απίστευτο ρεκόρ πωλήσεων. Στις Η.Π.Α. ο Τζωρζ Μπους ζήτησε από το Κογκρέσο να διαθέσει 7 εκ. δολλάρια για την απόκτηση φαρμάκων και εμβολίων ενώ ταυτόχρονα μίλησε για στρατιωτική κινητοποίηση. Οι Φαρμακευτικές Εταιρείες, ο υπουργός εξωτερικών Ντόναλτ Ράμσφελτ και άλλοι κρατικοί υπάλληλοι της κυβερνήσεως Μπους, ο Τόνυ Μπλερ και άλλοι πολιτικοί επίσημα μέλη των Φαρμακοβιομηχανιών, γίνονται πάμπλουτοι.


Η γρίπη των χοίρων είναι η νέα επερχόμενη μάστιγα, που δήθεν χτυπάει ήδη αλύπητα την ανθρωπότητα. Και φυσικά όσο οι μέρες θα περνούν η υστερία και η μαζική ψύχωση θα κορυφώνεται. Και κάποια στιγμή, όσο ξαφνικά ήρθε, έτσι ξαφνικά θα ξεχαστεί, όπως ακριβώς έχει γίνει και σε άλλες περιπτώσεις παλαιότερα...


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ: http://freeinquiry.gr/webfiles/pro.php?id=623

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Φωτογραφίες από το αεροπορικό δυστύχημα στον Αίνο

Και ο επίλογος του τραγικού αεροπορικού ατυχήματος που έγινε στον Εθνικό Δρυμό του Αίνου τη Τρίτη στις 08:35 το βράδυ.
Θύματα ένας άνδρας και μια γυναίκα αλλοδαποί, περίπου 60 ετών ο καθένας, που επέβαιναν σε διθέσιο μονοκινητήριο αεροπλάνο.
Ποτέ δεν είχαμε φανταστεί ότι μπορεί να παιχτεί παρόμοιο δράμα στον Αίνο... Η σύγκρουση ήταν μετωπική πάνω στο βράχο. Ο θάνατος ακαριαίος...


Περισσότερα: kefaloniapress.gr

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...

Κέντρο πρέζας και αρουραίων δίπλα σε σχολείο και σε νοσοκομείο

Το θέμα δεν είναι καινούργιο. Οι κάτοικοι της Νίκαιας πίσω από το Γενικό Κρατικό καθώς και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου που βρίσκεται... μεσοτοιχία με την εστία μικροβίων και ηρωίνης το γνωρίζουν πολύ καλά.



.
.
.
.
..
.
.
.
.
Χρόνια τώρα διαμαρτύρονται αλλά φως δεν βλέπουν.

Περισσότερα: panic-gr.blogspot.com

Αν υπάρχει "Συνεχίζεται..." πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα...