Ειδήσεις

1 Μαρ 2008

Σε λίγο μαζί σας...

6 σχόλια:

Με εκτίμηση είπε...

Καλημέρα αγαημένη παρέα των πρωινών του Σαββατοκύριακου. Ελπίζω να κατέχω τη πρωτιά. Συμβουλή μου είναι... κατεβάστε το blog από τώρα διότι σας βλέπω αύριο... ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Απλά οι καλύτεροι..

Unknown είπε...

Σας καλωσορίζουμε στην κοινότητα.

Να θυμάστε ότι εδώ είναι χώρος διαλόγου και ελεύθερης διάδοσης ιδεών και ειδήσεων, δεν είναι μέρος του λεγόμενου ηλεκτρονικού τύπου όπως τα sites και τα portals του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου.

Θερμή παράκληση αν δεν σας πειράζει να μείνει ανώνυμος ο διαχειριστής σας, σεβαστείτε τους κανόνες μας όπως εμείς σεβόμαστε τους δικούς σας.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτήν την προσπάθεια και είθε αυτή η εμπειρία να βοηθήσει εκτός από την κοινότητα και την δημοκρατία μας και εσάς στη καλύτερη κατανόηση της μεγάλης αυτής κοινωνίας των bloggers.

Καλή επιτυχία!

Ανώνυμος είπε...

Ρε ανθρώποι δεν βλέπετε πως ακόμα το 2008 στην ελλάδα ασχολείστε με την τιμή της λαγάνας και την ονομασία των Σκοπίων; Δεν σας λέει κάτι αυτό; Γι αυτό ίσως μας πηδάνε ακόμη και τα μυρμήγκια οι Ανω Μακεδόνες και να μου το θυμάστε, μέχρι και Τσάμηδες θα μας βάλουν κολοδάχτυλο όταν εμείς κάποιο Πάσχα θα σκοτωνόμαστε για την ταυτότητα του οβελία. Αρχαίο Πνεύμα Πεθαμένο.......

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα σας..Θα ήθελα να πάρω "θέση" λέγοντας την ταπεινή μου άποψη γενικά για όσο αναφορά το πολυσυζητημένο blog,αλλά και για οποιοδήποτε blog σημαντικό η μη..Στην σήμερον ημέρα καλώς η κακώς το διαδίκτυο έχει πάρει μια ανεξέλεγκτη πορεία σε ότι αφορά την ελευθεριά απόψεων και ιδεολογιών ..Ο οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να καταθέτει την άποψη του για οποιοδήποτε θέμα χωρίς καν να γνωρίζει τα στοιχειώδεις περί αυτού που εξυψώνει η μειώνει..Με αυτό θέλω να πω ότι δεν θα έπρεπε να παίρνει τόση έκταση κάτι που έχει ειπωθεί γραπτώς από ένα άτομο πίσω από έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και το σημαντικότερο να μην γνωρίζουμε που κυμαίνετε τουλάχιστον,η νοημοσύνη του και τι θέλει να αποκόμιση από μια τέτοια κίνηση,(όσο αναφορά το blog που πήρε έκταση..)χωρίς φυσικά να θέλω να θίξω κάποιον συγκεκριμένα..Το σημαντικότερο σε όλο αυτό το θέμα με τα blogs είναι, στο που απευθύνονται και στην χρησιμότητα τους..Να εκφέρει γνώμη και να τεκμηριώνει την άποψη του κάποιος,περί ποιων,περί τίνος και γιατί..?..Οπότε αν το δούμε ουσιαστικά και αντικειμενικά είναι κάτι εντελώς ανούσιο..Θα είχε ουσία εάν με αυτόν τον τρόπο θα είχαν επιλυθεί ή θα είχαν μειωθεί έστω και στο ελάχιστο κάποια σημαντικά προβλήματα που αφορούν όλους μας..Με λίγα λόγια και συγγνώμη αν σας κούρασα είναι οτι πάντα επικεντρωνόμαστε σε λάθος πράγματα,καθαρά ανούσια και προσπαθούμε να βρούμε λύση εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα,ίσως γιατί δεν μπορούμε να λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα...Συγχαρητήρια για την εκπομπή σας και για την σοβαρότητα και την έγκριτη πληροφόρηση που κατέχετε..Να στε καλά..!!!

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.