Ειδήσεις

22 Μαρ 2008

Εισαγγελική παρέμβαση ζητούν και οι αστυνομικοί

Ανακοίνωση Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων

Προσήλθαν στα γραφεία της Ομοσπονδίας, πρωινές ώρες σήμερα (21- 3-2008) μέλη από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με έναν ιδιώτη και “απαίτησαν” να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά της Ομοσπονδίας.
Όταν ο συγκεκριμένος ιδιώτης ρωτήθηκε για την ιδιότητά του, αν φέρει ταυτότητα και αν έχει σχετική παραγγελία κ.λ.π., δηλαδή αν είναι εντεταλμένος επίσημα προς τούτο, απάντησε ότι δεν κατέχει καμία άδεια ούτε καν ταυτότητα φέρει μαζί του και ότι λέγεται ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ, προθυμοποιήθηκε δε να επιβεβαιώσει αυτό με μία κάρτα!!!
Κατόπιν αυτής της αστείας συμπεριφοράς, ο εν λόγω ιδιώτης μετά της συνοδείας αποχώρησαν, προσθέτοντας ακόμη μια εξευτελιστική πράξη από τις πολλές στις οποίες έχει υποπέσει το προεδρείο της Ε.Α.Υ. Αττικής λίγο πριν από τις εκλογές της, για τις οποίες προφανώς γίνονται αυτές οι αστειότητες.
Προ αυτής της κατάστασης και επειδή γίνεται αντιληπτός ο λόγος της “επίσκεψης” (επικοινωνιακοί λόγοι) αλλά επειδή ταυτόχρονα διαπράττονται και σοβαρά ποινικά αδικήματα, από πλευράς της Ομοσπονδίας ζητήθηκε η εισαγγελική παρέμβαση και ειδοποιήθηκε προς τούτο η αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Οικονομικών.