Ειδήσεις

7 Μαρ 2008

Άποψη αναγνώστη για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ

Κύριοι δημοσιογράφοι, γιατί δεν πάτε μια βόλτα στην Δυτική Μακεδονία να ρωτήσετε ποιοι δουλεύουν στην εξόρυξη του λιγνίτη;
Εγώ που κατάγομαι από την περιοχή, ξέρω ότι πολλοί άνεργοι παρακαλούν τους βουλευτές της περιοχής τους να μεσολαβήσουν για καμιά τρίμηνη η οκτάμηνη σύμβαση για να δουλέψουν στις στοές με μισθό πείνας.
Νομίζω ότι η ΔΕΗ, εργολαβικά δίνει όλες τις βρόμικες δουλειές και τώρα με την απεργία δεν τους αφήνουν να δουλέψουν.
Αφορμή για αυτά που γράφω πήρα από την ανάρτηση σε ένα blog…

Ο/Η Ανώνυμος είπε...
Δούλεψα 14 χρόνια σε ατμοηλεκτρικούς σταθμούς σε κατασκευές και συντηρήσεις στα καζάνια της ΔΕΗ και γνωρίζω πολύ καλά τις συνθήκες που δουλεύετe όλοι.Τα μπουκάλια με τα ουίσκι και οι ρετσίνες δεν σταματούν ποτέ. Το οχτάωρο δεν το τηρείτε ποτέ. Στις κολώνες ανεβαίνουν μόνον για βλάβες κάτι λίγα άτομα σε όλη την Ελλάδα και την συντήρηση την κάνουν εργολάβοιμε προσωπικό των 700 ευρώ.Αυτές τις ημέρες τις απεργίας κλείνουν τις πύλες και δεν αφήνουν το προσωπικό των εργολάβων να δουλέψει. Και δεν τους αφήνουν να δουλέψουν γιατί εάν δουλέψουν μόνο οι εργολάβοι, θα φανεί πολύ καλά ότι οι μονάδες και τα ορυχεία δεν χρειάζονται τους τεμπελχανάδες και χαραμοφάηδες, με λίγες εξαιρέσεις, υπάλληλους τις ΔΕΗ.
ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΙΩΤΗΣ
7 Μάρτιος 2008 7:28 πμ

Αρίστος.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο "αυθόρμητα" διαμαρτυρόμενος πήρε εκεί την απάντηση που του άξιζε γιατί μας έβγαλε από τα ρούχα μας με τα ασύστολα ψεύδη του.

Για να μην χαλάσω το επίπεδο του blog σας, δεν θα την επαναλάβω, σας πληροφορώ όμως ότι είναι γνωστό άτομο "σχολιαστής" του press-gr το οποίο τη μια υπογράφει ως "πυρόπληκτος" μια ως "καναδέζα" μια ως "λιμενεργάτης" μια ως "πτολεμαιδιωτης" ενώ στο επόμενο αναμένεται να επανέλθει ως "Ναπολέων ο Μέγας".

Δείτε αυτή την απάντηση και το video της ΓΕΝΟΠ για την κοινωνική διάσταση του έργου του προσωπικού της μεγαλύτερης επιχείρησης στη χώρα μας.

Η πληροφόρηση που έχουμε για την πραγματικότητα στην ΔΕΗ είναι απείρως καλύτερη από αυτή που προλαβαίνει να αποκτήσει σήμερα ένας δημοσιογράφος.

...και μια απαραίτητη διευκρίνηση, εμείς με τους εργαζόμενους είμαστε, όχι με τους συνδικαλιστές η τα κόμματα τους.