Ειδήσεις

15 Μαρ 2008

"Χωματερή" έκαναν τον Ελαιώνα

Αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων αποφάσισε αργά χθες το απόγευμα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Προσωπικού Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Συνδικαλιστές της ΠΟΠ - ΟΤΑ δήλωσαν ότι κατά τις συναντήσεις που είχαν το πρωί με την ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών ικανοποιήθηκε μεγάλο μέρος των αιτημάτων τους.
Κατόπιν αυτού έχει αρχίσει σταδιακά η αποκομιδή των απορριμμάτων από διάφορους δήμους της Αθήνας και του Πειραιά.
Ωστόσο, συνδικαλιστές από την ΠΟΕ – ΟΤΑ έχουν αποκλείσει την είσοδο της χωματερής στα Άνω Λιόσια, διαφωνώντας με την απόφαση της ΠΟΠ- ΟΤΑ.
Αποτέλεσμα, σύμφωνα με καταγγελίες των απεργών, απορριμματοφόρα του δήμου Αθηναίων άδειασαν τόνους σκουπιδιών στην ήδη υποβαθμισμένη περιοχή του Ελαιώνα.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΔΑΚΕ-ΠΑΣΚ ΚΛΠ

ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΙΜΩΡΕΙΤΕ;; AN NOMIZETE OTI ME AYTO TON ΤΡΟΠΟ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΓΕΛΙΕΣΤΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ ΣΤΡΕΦΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΙΣΘΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.
ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Μάνεση

Πράγματι το επικουρικό είναι όπως το είπες, δηλαδή εσείς και ο Κος Κοντομηνάς κάνετε ένα ταμείο χωρίς καμιά συμμετοχή του κράτους και το πως θα χειρίζεστε τα χρήματα αυτά είναι δικό σας θέμα. Ο κος Κοντομηνάς σαν ασφαλιστής δεν θα έκανε ένα ταμείο αλλά θα σας έκανε ένα συνταξιοδοτικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο, όπως γίνετε σε πολλές χώρες στον κόσμο και όχι ένα ταμείο που μπορεί κάποιοι στην διοίκηση του ταμείου να αποφασίσουν όταν αυτοί βγουν στην σύνταξη να παίρνουν περισσότερα λεφτά από όσα μπορεί να πληρώνει το ταμείο (μέχρι 80%).
Κύριε Μάνεση από ότι ξέρω όλα τα επικουρικά ταμεία πληρώνουν τις συντάξεις τους , δεν άκουσα κάτι διαφορετικό, άκουσα όμως από την κυρία Πετραλιά ότι το 95% των επικουρικών ταμείων είναι ελλειμματικά και κάποια δεν έχουν να πληρώσουν την επικουρική σύνταξη του τρέχοντος μηνός και ότι το κράτος εγγυάται για την πληρωμή των επικουρικών συντάξεων. Είπε επίσης ότι όσα ταμεία κάνουν μελέτες που θα αποδεικνύουν ότι τα οικονομικά τους το επιτρέπουν να δίνουν όσα θέλουν χωρίς κανένα περιορισμό.
Όσο για τις απεργίες ισχύει το (ο έχων μαχαίρι τρώει πεπόνι)
πόσα παίρνει ένας μόνιμος και πόσα ένας συμβασιούχος και ποιος κάνει τις ποιο βρόμικες δουλειές;

Adamantia είπε...

ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΓΕΝΑΡΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΝ ΚΑΝΑΤΕ ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΩΝ ΕΞΑΞΩΓΙΚΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΙΕΖΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΠΕΡΓΟΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΠ'ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΡΚΕΤΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

aggeletos ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΑ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ
Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ .