Ειδήσεις

1 Μαρ 2008

Συνεχίζει το "μπλόγκινγκ".

Ο Ανδρέας Καψαμπέλης από την εκπομπή μας "Studio ALPHA", σήμερα το πρωί ανακοίνωσε ότι σε δυο, τρεις μέρες θα εφαρμόσει μια ιδέα που έχει από καιρό στο μυαλό του.
"Από αύριο, μεθαύριο, κάθε πρωί στις δέκα θα είμαι δίπλα στο συντριβάνι, στην Πλατεία Συντάγματος όπου υπάρχει ένα ελεύθερο ίντερνετ καφέ και θα "μπλογκάρω". Δεν κάνω πλάκα, σοβαρά μιλάω, στείλτε και κάμερα..."

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Είδηση που διαβάσαμε σε περιοδικό για την υγεία και μείναμε άναυδοι:
"Πάνω από 25.000.000 Βρετανοί διατίθενται να απέχουν από το σεξ για ένα εξάμηνο, προκειμένου να αποκτήσουν... μία τηλεόραση πλάσμα 50 ιντσών".
Δηλαδή για ολόκληρο home cinema, τι θα έκαναν; Αποχή για έναν χρόνο;

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ ο πολιτικός κόσμος, τα ΜΜΕ και οι επιχειρηματίες αυτής της χώρας ασχολούνται με το θέμα του καυτού και πολυσυζητημένου dvd, την 35 άχρονη, τον κ. Ζαχόπουλο, τον εργατολόγο ακόμα… άκουσον άκουσον και τον μοντέρ έπιασαν στο στόμα τους, (νέο πρόσωπο στην ιστορία) που εικάζεται ότι επεξεργάστηκε το dvd, έχουν ξεχάσει το «λαουτζίκο» που προσπαθεί με μισθούς πείνας να ζήσει, να ανταπεξέλθει στα έξοδα της καθημερινότητας, να σπουδάσει τα παιδιά του. Έχουν ξεχάσει το «λαουτζίκο» που εδώ και τρεις μήνες έχουν κλειστά τα λιμάνια και οι λιμενεργάτες μαζί με τις οικογένειές τους υποφέρουν από τη φτώχεια. Έχουν ξεχάσει τα περήφανα γηρατειά που αδυνατούν να πληρώσουν την ιατροφαρμακευτική τους περίθαλψη. Τα προβλήματα του λαουτζίκου έχουν μπει βαθιά, πολύ βαθιά στο συρτάρι της λήθης, από αυτούς που αβρόχοις ποσί κατέλαβαν θέσεις και αξιώματα και ανταμείβονται με παχυλούς μισθούς! Δεν με νοιάζει κύριοι τι έκανε ο κ. Ζαχόπουλος ή κ. Τσέκου, ή για να ακριβολογώ, εκτιμώ ότι δεν εξυπηρετεί σε τίποτα η έκταση που έχει λάβει το συγκεκριμένο γεγονός, γιατί τα προβλήματα του κόσμου θα παραμείνουν τα ίδια και θα συνεχίζουν να ταλανίζουν τον «κακόμοιρο» και «καψερό» λαουτζίκο. Μακάρι όλη αυτή η «κάθαρση» που δήθεν διεκδικούν και διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους όλοι αυτοί οι εξυγιαντές, να γινόταν για άλλα πιο ουσιώδη ζητήματα! Καταπίνουν τον κώνωπα και διυλίζουν την κάμηλον!

Ανώνυμος είπε...

Ναι, ναι κ. Αυτιά, πολύ ωραία τα λές αλλά ποιός σε υπολογίζει;

Unknown είπε...



Το δεύτερο "σχόλιο" είναι προκατ
σεντόνι από κομματικό επιτελείο το οποίο ρίχνουν "αξια και έντιμα" στελέχη σε όποιο μπλογκ βρεθούν.

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση στο the bloopers team.
Δεν ανήκω σε κανένα κομματικό επιτελείο ούτε εξυπηρετώ συμφέροντα κανενός. Το σχόλιο αποτυπώνει ακριβώς τα προβλήματα των πολιτών όπως εγώ τουλάχιστον τα αφουγκράζομαι καθημερινά!Σεβαστό το σχόλιο το δικό σας, αλλά επιτρέψτε μου να σας πω ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα!
Υ.Γ Εκτιμώ ότι δεν έγραψα κάτι άγνωστο σε εσάς, εκτός κι αν εσείς ζείτε σε άλλη χώρα....!