Ειδήσεις

22 Μαρ 2008

"Απομάκρυνση" διευθύντριας σχολείου γιατί "άλλαξε" το "Πάτερ ημών"

Το θέμε τέθηκε από τον κύριο Αλέκο Αλαβάνο.
Αναφέρθηκε στην απομάκρυνση της διευθύντριας του 132ου δημοτικού σχολείου στην Γκράβα, της Στέλλας Πρωτονοτάριου, ύστερα από την απόφασή της αντί του «Πάτερ ημών» στην πρωινή προσευχή, να εκφωνείται ένα ποίημα-προσευχή του Γιάννη Ρίτσου.
Ο υπουργός Παιδείας, Ευ. Στυλιανίδης απάντησε πως η κ. Πρωτονοτάριου είναι τώρα διευθύντρια σε άλλο σχολείο, μετά τις κρίσεις που ισχύουν για όλους τους εκπαιδευτικούς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άγαπητέ Κε Αλαβάνε και Studio A,
μη δείχνετε να απορείτε και δεν είναι ανάγκη να απλώνετε ένα τέτοιο θέμα. Θα μπορούσε και η εν λόγω διευθύντρια να αλλάξει ένα σωρο άλλα πράγματα, στην καθημερινή μαθητική ζωή των παιδιών. Το Πάτερ ημών την πείραξε πρωτίστως ?

Έλεος πια ! Έχουμε κατεδαφίσει τα πάντα

Ανώνυμος είπε...

Έχεις δικιο φίλε. Το Ρίτσο, τον ρωτήσανε εάν το ποίημα του, ήθελε να αντικαταστήσει την προσευχή. Βρήκε θέμα τώρα ο Μάνεσης για συζήτηση

Ανώνυμος είπε...

Ελάτε παιδιά, ειναι γνωστός ο ΣΥΡΙΖΑ, με τη μκνξνλκία που τον βαράει πολλές φορές. Αν μπορούσε να βάλει και δάσκαλο τραβεστί, θα το είχε κάνει !!!! Βέβαια αυτά δεν μας πειράζουν, μας πέιράζει που κάπνιζε ο οδηγός στο τρόλλευ

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά, πέστε στο Μάνεση ποιος βάρεσε το Μπαλάσκα! Μπας και πιάσει και κανένε θέμα της προκοπής σήμερα. Τι είναι αυτο το πράγμα σήμερα !!!

Ανώνυμος είπε...

Να μας πει ο Κος Μητρόπουλος, πως θα λύσει το ασφαλιστικό αυτός και το κόμμα που κατέβηκε υποψήφιος.

Unknown είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Unknown είπε...

Τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα, το πιο παρεξηγημένο θέμα...

Για τον σχολιαστή που ενοχλήθηκε από την προβολή του θέματος "λυπούμεθα", στο εξής έτσι θα είναι. Θα μαθαίνονται.

Οσο για την συγκεκριμένη εκπαιδευτικό, εκτός από την κατάργηση της προσευχής πήρε πλήθος άλλων πρωτοβουλιών. Αν όμως κάποιος δεν θέλει να ξέρει δεν θα μάθει ποτέ.

Τέλος, να πούμε σε όσους δεν έφυγαν ποτέ από το κωλοχώρι που γεννήθηκαν, ότι έχουμε προσωπική εμπειρία πως αντιμετωπίζεται το ζήτημα των μεταναστών ΠΡΙΝ γίνει πρόβλημα, σε άλλες πολιτισμένες χώρες και μάλιστα από την δεκαετία του 60.

...βεβαίως εκεί δεν έχουν Ταλιμπανούς Ταλιμπανόδοξους της "μόνης ορθής πίστεως"...