Ειδήσεις

18 Μαρ 2008

Ιστορία για... αγρίους

Ποια είναι η βασική φιλοσοφία του ασφαλιστικού;
Ενοποιήσεις ταμείων...
Τι ζητούν οι Τεχνικοί της Ιδιωτικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης;
Να μπουν στο Ταμείο Τύπου.
Δηλαδή, ζητούν ενοποίηση.
Τι αντιπροτείνει η κυβέρνηση;
Να τους φτιάξει... ανεξάρτητο τάμείο.
Δηλαδή, μια πρόταση που αντίκειται στη φιλοσοφία του ασφαλιστικού.
Ερώτημα: Αφού με μια απεργιακή κινητοποίηση (των τεχνικών) κατέρρευσε η θρυλούμενη ενοποίηση, μήπως να επιμείνουμε λίγο παραπάνω, όλοι μας, μπας και καταλήξει το σχέδιο νόμου εκεί που του αρμόζει; Στον κάλαθο των αχρήστων;


Ν.Μ.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Η βασική φιλοσοφία του ασφαλιστικού είναι να καλυφτούν οι μαύρες τρύπες και να χρηματοδοτηθούν Ζαχοπουλιακές χρηματοδοτικές δραστηριότητες. Φιλοσοφία και "πολιτική" δηλαδή η αρπαγή των περιουσιών των ταμείων που γλύτωσαν από τα ΔΟ-μημένα ομόλογα (κατηγορίας Γαμα-Αλφα-μημένα), κάτι σαν "save alogoskoufis!" Ηλπιζαν ότι με τα ομόλογα θα κάλυπταν τις βλακείες αλλά δεν θα χρειαζόταν ποτέ να επιστρέψουν τα χρήματα αφού ταμεία δεν θα υπήρχαν, θα είχαν διαλυθεί. Απλά δεν τους "έκατσε".

Τα υπόλοιπα είναι μπούρδες μιας πολύ μικρής ομάδας δήθεν πολιτικών κατά βάθος όμως του κοινού ποινικού δικαίου η και ακόμα χειρότερα.

Η ληστεία δεν είναι πολιτική. Η καταστροφή της χώρας δεν είναι πολιτική. Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας της πατρίδας μας δεν είναι πολιτική. Η αποσάθρωση της κοινωνικής δομής δεν είναι πολιτική. Η βίαιη καταστολή του εξεγερμένου 80% δεν είναι πολιτική, και τέλος το ξεπούλημα της ιστορίας μας δεν είναι πολιτική.

Εκφράζω την ελπίδα ότι στο μέλλον όλα αυτά που δεν είναι πολιτική θα αντιμετωπιστούν σαν αυτό που πραγματικά είναι, εσχάτη προδοσία εν καιρώ ειρήνης. Ισόβια!