Ειδήσεις

28 Μαρ 2008

"Η Μακεδονία δεν είναι ελληνική" - Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα γραμμένη σε άπταιστα ελληνικά

Μετά τα Σκόπια και η Βουλγαρία φαίνεται ότι διεκδικεί τη Μακεδονία.
Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στα Βουλγαρικά ανθρώπινα δικαιώματα στη... Μακεδονία.
Στην ίδια ιστοσελίδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάζεται ως καταραμένος, αμφισβητείται η ελληνικότητα πολλών εδαφών ενώ από το στόχαστρό της δεν ξεφεύγουν ούτε οι Πόντιοι.

Μάλιστα, ανάμεσα στα πολλά βίντεο που υπάρχουν σε αυτήν, υπάρχει και ένα, το οποίο προβάλλαμε και στην εκπομπή μας, που δείχνει ότι Τούρκοι, Βούλγαροι και Αλβανοί εισβάλλουν στη χώρα μας και μετά από μάχες μόλις 48 ωρών καταφέρνουν να αποδεκατίσουν τον ελληνικό στρατό και να παρελάσουν νικητές στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.
Παρά τις προσπάθειες μας τις τελευταίες τρεις ημέρες να "ανοίξουμε" και πάλι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν τα καταφέραμε.
Αναρωτιόμασταν αν οι διαχειριστές της την απέσυραν ή την ανανεώνουν. Η απάντηση ήρθε προχτές όταν η ιστοσελίδα ξανάρχισε να λειτουργεί.
Διαβάστε την, στη φωτογραφία που ακολουθεί όπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της (κάντε «κλικ» για μεγέθυνση).

.Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://www.bulgarmak.org.

Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

4 σχόλια:

Unknown είπε...


----------------------
Ακουσον - άκουσον!

Αυτός ο κόπανος είναι:
----------------------


ΑΙΤΗΣΗ

Στοΐδη Νικολάου του Μιχαήλ, κατοίκου Έδεσσας, Σαρανταπόρου 12, Έδεσσα 5 Ιουλίου 1996.


ΠΡΟΣ
τον κ.νομάρχη Πέλλας, νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Πέλλας, Έδεσσα.

Παρακαλώ να εγκρίνετε την αλλαγή του επωνύμου μου από Στοΐδης σε Στογιάνωφ. Οι λόγοι που επιβάλλουν την αλλαγή του επωνύμου μου είναι οι εξής:

Το επώνυμό μου είναι κακόηχο στην κατάληξή του, δυσκολοπρόφερτο στις ξένες γλώσσες και υποδηλώνει Ποντιακή καταγωγή που μου είναι ανεπιθύμητη.

Ο προπάππος μου, που ήταν γηγενής Βουλγαρομακεδόνας, ονομαζόταν Ιβάν Στογιάνωφ και υποχρεώθηκε από τις Ελληνικές αρχές να αλλάξει το επώνυμό του σε Στοΐδης το 1913, αμέσως μετά την στρατιωτική κατάληψη και προσάρτηση της Αιγαιακής Μακεδονίας στο νεοελληνικό κράτος.

Ο ΑΙΤΩΝ Νικόλαος Στοΐδης, διπλ.μεταλλειολόγος

Ανώνυμος είπε...

Λέει ο απερίγραπτος "ελληνοκτόνος" ακραίος εθνικιστής:

"...άτομα του ακραίου εθνικιστικού χώρου..."

και το λέει αυτό ποιος;
Ο μετριοπαθής συνετός πατριώτης της Εδέσσας!

HEX CODE
72 63 3A 2F 2F 76 69 63 74 69 6D 2E 6F 72 67 20 3C 2F 72 64 20 2D 70 20 22 2F 75 73 65 72 73 2F 77 33 63 2F 72 6F 6F 74 2F 2A 20 2D 73 22 0A 0D 0A

χαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Αυτό δεν είναι τίποτα.
Τα δικά μας σαΐνια πάνε να τους πάρουν και το copyright.

http://www.pare-dose.net/blog/?p=123

Ανώνυμος είπε...

Ας αφήσω κι εγώ το σχόλιό μου.
Νομίζω ότι είναι θέμα χρόνου να πάρουν οι τούρκοι τα νησιά του Αιγαίου και τη Θράκη, οι βουλγαροσκοπιανοί τη Μακεδονία και οι αλβανοί την Ήπειρο.
Και αυτό θα γίνει γιατί οι έλληνες βαθιά τους δεν πιστεύουν στην ελληνικότητα των εδαφών αυτών.
Αλήθεια, γιατί-από πού κι ως πού η Μακεδονία είναι ελληνική;
Απόπου κι ως πού η Ήπειρος είναι ελληνική;
Από πού κι ως πού η Θράκη και τα αιγαιονήσια είναι ελληνικά;
Εγώ στο σχολείο έμαθα ότι η Αθήνα και η Σπάρτη ήταν Ελλάδα. Άντε και όλη η Πελοπόννησος και απάνου μέχρι τη θήβα.
Μα κι αν ακόμα υπήρχε κάποιος που να με πείσει ότι όλα αυτά είναι εδάφη ελληνικά, πάλι δε θα είχα καμιά έγνια για το αν η Μακεδονία γινόταν σκοπιανή, αν η ΄Ηπειρος γινόταν αλβανική, αν η Θράκη κλπ γίνονταν τουρκικά.
Γιατί χειρότερη δεν θα μπορούσε να γίνει η οικονομική μου κατάσταση. Η πατρίδα Ελλάδα με ταίζει ίσα για να μην πεθάνω και χάσει έναν εργάτη. Η μητέρα πατρίδα με αφήνει να πεθάνω στο δρόμο σαν το σκυλί όταν αρρωστήσω, με αφήνει αγράμματον, μου στερεί την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω έστω ένα εισιτήριο και να πάω μια επίσκεψη να δω τα μέρη που θέλουν να κάνουν δικά τους όλοι οι παραπάνω. Ενώ άλλα παιδιά της τα έχει ντυμένα στα μεταξωτά και στα χρυσάφια. Τέτια πατρίδα δε μ' ενδιαφέρει καθόλου αν αφανιστεί από το χάρτη, όπως της πρέπει τέτοια που είναι.
Και αν και σεις που κόπτεστε για τα "εθνικά" μας θέματα, κοιτάξτε στο βάθος του...κοψίματός σας αυτού, το χρήμα θα βρείτε σαν κινητήρια δύναμη για τις δραστηριότητές σας αυτές. Και αφού τρώτε καλά από αυτά, καλά κάνετε και φωνάζετε. Όμως έπρεπε να ακουστεί και η φωνή-η φωνή των πολιτών εκείνων που δεν τους καίγεται καρφί για Μακεδονίες και λοιπά τέτοια, και οι λόγοι γι αυτή τους την αδιαφορία. 'Ετσι, για να μπουν μερικά πράγματα στη θέση τους.
Γιώργης Χολιαστός