Ειδήσεις

11 Μαρ 2008

Το «Πρώτο Θέμα», ένα ροζ σκάνδαλο και ένας «πόλεμος»

«Δεν αισθάνομαι δικαιωμένος. Αισθάνομαι λυπημένος». Με αυτή τη φράση, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος συνοψίζει σε συνέντευξή του στο «Κάπα Style», το πώς αισθάνεται για τα γεγονότα των τελευταίων μηνών, που μας έκαναν να φύγουμε για λίγο από την υπόθεση Ζαχόπουλου-Τσέκου και να παρακολουθούμε (σχεδόν με τα ποπ-κορν ανά χείρας) την κόντρα μεταξύ των πρώην φίλων και εκδοτών του «Πρώτου Θέματος».
Με το ρητό «ουδείς αναμάρτητος» στο «χέρι», ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος εξηγεί πιο αναλυτικά αυτά που είναι λίγο έως πολύ γνωστά: τους λόγους αποχώρησής του από την εφημερίδα, τι συνέβη κατά την συνάντησή του με τον Κουκοδήμο, τον ρόλο του Κλαδά στην υπόθεση, τους αρχικούς λόγους για τους οποίους αμφισβήτησε το… Θεμιστοκλή, όπως χαρακτηριστικά πλέον τον αποκαλεί, μιλάει όμως και για τις κόντρες με τον Λαζόπουλο, τον Λαμπράκη, τον Ψυχάρη… Και κάνει και κάποιες αποκαλύψεις, κυρίως σε ότι αφορά στην επόμενη μέρα…
Και μπορεί τα όσα ειπώθηκαν στο σπίτι του στην Εκάλη με τον Κουκοδήμο, να καταγράφησαν εν αγνοία του, όπως υποστηρίζει, από συνεργάτη του, όμως η επόμενη μέρα βρίσκει το γνωστό δημοσιογράφο με τον πάλαι ποτέ Ολυμπιονίκη και νυν βουλευτή, να μην ανταλλάσσουν ούτε μία κουβέντα… «Με τον Κουκοδήμο δεν υπάρχει σχέση. Δεν έχουμε επαφή, δεν έχουμε επικοινωνία», λέει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στη συνέντευξή του, προσθέτοντας ότι τον ενόχλησε αυτό που συνέβη, γιατί «δεν περίμενα το χειρότερο από τον Κώστα».
Όσο για την επόμενη μέρα στη μέχρι πρότινος πρώτη σε κυκλοφορία κυριακάτικη εφημερίδα; Εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο «ψυχρά», καθώς παρόλο που -όχι και πάρα πολύ καιρό πριν- οι δύο φίλοι και συνεργάτες ετοίμαζαν -μαζί φυσικά και με τον Τάσο Καραμήτσο- σύμφωνα με δηλώσεις του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και δεύτερη εφημερίδα, την «Ζούγκλα», με στόχο μετέπειτα να επεκταθούν και να δημιουργήσουν τον δικό τους εκδοτικό όμιλο (που θα περιελάμβανε πιεστήρια, ραδιόφωνο, ηλεκτρονικά μέσα κτλ.). Τώρα έχουν «ξεμείνει» με τα 21 εκατομμύρια του δανείου που έχουν μπει νομίμως στην άκρη. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος δηλώνει ότι δεν μπορεί να φανταστεί την πορεία του «Πρώτου Θέματος», αφού «όταν φεύγουν αυτοί οι οποίοι ίδρυσαν ένα τέτοιο έντυπο… δεν έχεις πια εφημερίδα». Και παρόλο που θεωρεί ότι «είναι εύκολο να κάνεις μία εφημερίδα», εκείνος δεν αισθάνεται ακόμα έτοιμος, καθώς «είναι όπως μία σχέση… Όταν χωρίζεις, δε σκέφτεσαι πότε θα ξαναερωτευτείς. Θέλει το χρόνο του και αυτό». Υπάρχει όμως και το τραγούδι που λέει ότι «ο έρωτας με έρωτα περνάει», οπότε ποτέ δεν ξέρει κανείς πότε θα… ξαναερωτευτεί ο Μάκης.
Ηρώ Χριστοπούλου

1 σχόλια:

Unknown είπε...


...και μετά την Ορχήστρα των Χρωμάτων...


ΝΔ.
Η Κυβέρνηση των Χρωμάτων!

ΝΔ,
η μόνη κυβέρνηση στον κόσμο που έδεσε τόσο αρμονικά... το Ροζ με το Κατάμαυρο!