Ειδήσεις

11 Μαρ 2008

Πουλάει ο Μάκης στον Μπόμπολα

Από http://www.enimerosi24.gr/

Το ποσοστό του στο Θέμα έχει αρχίσει να διαπραγματεύεται ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος με επιχειρηματίες του χώρου, χωρίς ωστόσο μέχρι αυτή τη στιγμή να έχει συμφωνήσει με κάποιον.
Την περασμένη Δευτέρα πέρασε την είσοδο της Πήγασος του Γ. Μπόμπολα, προκειμένου να συζητήσει την εξαγορά του ποσοστό του που ανέρχεται στο 40%.
Το εκδοτικό συγκρότημα του Χαλανδρίου έχει επιδείξει ενδιαφέρον να εισέλθει στην πρώτη σε κυκλοφορία εφημερίδα, ώστε η Πήγασος μαζί με το Έθνος, την Ημερησία και τα υπόλοιπα έντυπα να καταστεί ο μεγαλύτερος εκδοτικός όμιλος της χώρας, μιας και τα σχέδια συγχώνευσης με τον ΔΟΛ ναυάγησαν.
Ο δημοσιογράφος ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις απαιτώντας περίπου 18 με 19 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει το ποσοστό του, στη διάρκεια της εβδομάδας όμως μείωσε τις απαιτήσεις του περίπου στα 12 με 13 εκ. ευρώ.
Οι άλλοι δύο εκδότες, Θέμος Αναστασιάδης και Τάσος Καραμήτσος που κατέχουν, το 40 και 20 τοις εκατό αντίστοιχα παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τις διαπραγματεύσεις, χωρίς να έχουν πάρει θέση.
Η έκβασή τους και στο βαθμό που αυτές καταλήξουν σε κάποιο αποτέλεσμα θα καθορίσει και την δική τους στάση.

1 σχόλια:

ΔΙΟΝΥΣΟΣ είπε...

Νοικιαζόμενους υπαλλήλους βλέπω, ασφαλιστικό εργοδοτών βλέπω, υπογεννητικότητα ,ακρίβεια και έλλειψη δικαιοσύνης βλέπω, πληρωμένες πένες βλέπω, αναγνώστες DVD ΒΛΈΠΩ είμαστε στο 10ο χρόνο πολιορκίας της Τροίας της αυτοδυναμίας χρειαζόμαστε επί σκηνής να δούμε και Δούρειους Ιππους , κάτι κατασκευές τσίλικες που τις περνάμε για έκφραση λόγου και “θυσία” στους θεούς…σας.