Ειδήσεις

28 Μαρ 2008

2013: Γ΄ Βαλκανικός πόλεμος - Το τέλος της Ελλάδας

Μετά τα Σκόπια και η Βουλγαρία φαίνεται ότι διεκδικεί τη Μακεδονία. Αυτό υποστηρίζεται σε ιστοσελίδα η οποία αναφέρεται στα Βουλγαρικά ανθρώπινα δικαιώματα στη... Μακεδονία. Στην ίδια ιστοσελίδα ο Μέγας Αλέξανδρος παρουσιάζεται ως καταραμένος, αμφισβητείται η ελληνικότητα πολλών εδαφών ενώ από το στόχαστρό της δεν ξεφεύγουν ούτε οι Πόντιοι.
Μάλιστα, ανάμεσα στα πολλά βίντεο που υπάρχουν σε αυτήν, υπάρχει και ένα, το οποίο προβάλλαμε και στην εκπομπή μας, που δείχνει ότι Τούρκοι, Βούλγαροι και Αλβανοί εισβάλλουν στη χώρα μας και μετά από μάχες μόλις 48 ωρών καταφέρνουν να αποδεκατίσουν τον ελληνικό στρατό και να παρελάσουν νικητές στην Κομοτηνή, τη Θεσσαλονίκη και τα Ιωάννινα.



Παρά τις προσπάθειες μας για ένα διάστημα περίπου δύο εβδομάδων να "ανοίξουμε" και πάλι τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα δεν τα καταφέρναμε. Αναρωτιόμασταν αν οι διαχειριστές της την απέσυραν ή την ανανεώνουν. Η απάντηση ήρθε προχτές όταν η ιστοσελίδα ξανάρχισε να λειτουργεί. Διαβάστε την, στη φωτογραφία που ακολουθεί όπως αναγράφεται στην πρώτη σελίδα της (κάντε «κλικ» για μεγέθυνση).

.

.

.

.

Η διεύθυνση της ιστοσελίδας είναι: http://www.bulgarmak.org/.
Δείτε την και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Εμείς αντιγράφουμε από το καταστατικό της:

Οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα"
Η πολιτική οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί νόμιμα μέσα στα πλαίσια της Συνταγματικής τάξης με την έγκριση του του Αρείου Πάγου έχοντας εγγραφεί στα βιβλία πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η ίδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.

Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ.πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων.
Η ιδρυτική πράξη υπογράφεται από 35 επιφανείς Βουλγαρομακεδόνες της Αιγαιακής Μακεδονίας και ήδη έχει εμπλουτισθεί με περισσότερα από 500 μέλη.
Έδρα της οργάνωσης είναι η πόλη Σόλουν (Θεσσαλονίκη) της Αιγαιακής Μακεδονίας με παραρτήματα στις πόλεις Βόντεν (Έδεσσα), Λέριν (Φλώρινα), και Κόστουρ (Καστοριά).
Μέλη της οργάνωσής γίνονται οι γηγενείς Βουλγαρομακεδόνες που ζουν στο Ελληνικό έδαφος και οι 70.000 Βούλγαροι μετανάστες που εργάζονται στην Ελλάδα.
Η Οργάνωσή έχει ήδη εγγραφή στον ΟΑΣΕ, στο HELSINKI WATCH και συμμετέχει στα διεθνή Fora για τις Βαλκανικές μειονότητες.
Διατηρεί επαφές με όλες τις μειονοτικές οργανώσεις της Ελλάδας και εξωτερικού μεταξύ αυτών το "Ουράνιο Τόξο" το "Μακεδονικό Πατριωτικό Μέτωπο" των ΗΠΑ, τον "Αρβανίτικο Σύνδεσμο" την "Απελευθερωτική Οργάνωση Τσαμουριάς" το "Κίνημα Τούρκων Δυτικής Θράκης" κ.ά.

Βασικές καταστατικές αρχές
Δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα στα ιστορικά εδάφη της Αιγαιακής και Βαρδαρικής Μακεδονίας. Το αρχαίο Μακεδονικό έθνος έσβησε οριστικά το 148 πΧ με την Ρωμαϊκή κατάκτηση, και δεν υπήρξε καμία ιστορική επανεμφάνιση ούτε απλή αναλαμπή επί είκοσι αιώνες.
Οι γηγενείς κάτοικοι της Μακεδονίας είναι κατά πλειοψηφία Βούλγαροι που κατοικούν στα ιστορικά εδάφη της Μακεδονίας εδώ και 1400 χρόνια.


Περισσότερα: http://www.bulgarmak.org/founding_statute.htm

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πεεεε-σεεεε!
πεεεε-σεεεε!

ex:
telnet://www.victim.org:53 (or 25, 110, 80, 443, 21) polles oi epiloges...

πεεεε-σεεεε!
πεεεε-σεεεε!

xaxaxa

Ανώνυμος είπε...

ελατε με φορα να μας κλασετε τα.............ΤΙΠΟΤΑ δν θα παρετε ουτε οι αλβανοι,ουτε οι τουρκοι αλλα ουτε κ οι σκοπιανοι θ γινεται ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΕΛΛΑΔΑΡΑ για παντα ΕΙΡΗΝΗ+ΛΕΝΙΤΑ Ζωγραφου