Ειδήσεις

7 Μαρ 2008

Ποιος "παίζει" με τις διακοπές της ΔΕΗ;

Παρακολούθησα δελτία έιδήσεων για να ενημερωθώ και είναι αλήθεια, είμαι περισσότερο μπερδεμένος.

Υπάρχουν δύο αλήθειες.


  1. Η αλήθεια των συνδικαλιστών: Δεν κατεβάζουμε εμείς τους διακόπτες αλλά η Επιχείρηση με εντολή της κυβέρνησης. Υπάρχει επάρκεια ρεύματος αλλά αντί να κόψουν το ρεύμα από τα εργοστάσια, που δε θα λειτουργήσουν λόγω τριημέρου, το κόβουν από τα σπίτια.

  2. Η αλήθεια της κυβέρνησης: Ταλαιπωρείται ο κόσμος από τους συνδικαλιστές της ΔΕΗ που θεωρούν "τσιφλίκι" τους την Επιχείρηση.

Επειδή τα νεύρα μου είναι πολύ ευαίσθητα αυτό το χρονικό διάστημα λόγω ασφαλιστικού και επειδή σε λίγο θα πετάω γλόμπους σε πολιτικούς ή συνδικαλιστές, μήπως μπορείτε να με βοηθήσετε να καταλάβω ποιος αχρείος φταίει που η μητέρα μου κλείστηκε στο ασανσέρ επί δυο ώρες;

Ευχαριστώ για την κατανόηση,

Ν.Μ.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Σαφώς και δεν χειρίζεται ο υπουργός η ο διοικητής της ΔΕΗ τους διακόπτες, εργαζόμενοι (μηχανικοί) κάνουν τους χειρισμούς.

Οι εντολές πάντως που εκτελούν αυτοί οι άνθρωποι είναι εκ των άνω, αν ΔΕΝ ΗΤΑΝ έτσι, αν οι χειρισμοί ήταν αυθαίρετοι ή παράνομοι, να είστε σίγουροι ότι αυτή την στιγμή δεν θα τους συκοφαντούσαν απλώς όπως κάνουν κάτι φαιδροί "τράγκες" αλλά θα ήταν ΗΔΗ προφυλακισμένοι για δολιοφθορά, έκθεση σε κίνδυνο και πολλά άλλα. Μην ξεχνάμε ότι η πολιτική διακοπών του "Αθανασό" ενδέχεται παρά τα ΠΟΛΛΑ εφεδρικά συστήματα που υπάρχουν, να ενέχει και ρίσκο για την εθνική μας ασφάλεια. Το τελευταίο είναι δική μας ΜΗ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΗ εκτίμηση.

Αμάν πια με αυτούς που μπλέξαμε, τέτοια συμμορία δεν έχει ξαναγίνει!