Ειδήσεις

17 Μαρ 2008

Συνεχίζει την απεργία η Π.Ο.Ε. - Ο.Τ.Α.

Δελτίο Τύπου

Το Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.) αποφάσισε νέα 48ωρη απεργία, τη Δευτέρα 17 και την Τρίτη 18 Μαρτίου 2008 και συμμετοχή της στην 24ωρη απεργία που έχουν προγραμματίσει Γ.Σ.Ε.Ε. και Α.Δ.Ε.Δ.Υ. για την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008, αντιδρώντας στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που προωθεί για ψήφιση η κυβέρνηση.
Οι εργαζόμενοι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 18 Μαρτίου 2008, στις 11.00 το πρωί, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας. Την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008 θα συγκεντρωθούν στις 10.30 το πρωί έξω από τα γραφεία της Ομοσπονδίας προκειμένου να κινηθούν προς το Πεδίον του Άρεως, όπου θα γίνει το Πανεργατικό συλλαλητήριο μισή ώρα μετά.
Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. έλαβε απόφαση συνέχισης των απεργιακών της κινητοποιήσεων το βράδυ της Κυριακής 16 Μαρτίου 2008, έξω από τη χωματερή των Άνω Λιοσίων, όπου δυνάμεις καταστολής της Αστυνομίας είχαν αποκλείσει παρανόμως την είσοδο. Τέτοιου είδους ενέργειες τρομοκρατίας που εκδηλώνονται με πολιτική εντολή, δεν πρόκειται να κάμψουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να αντιστέκονται στα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης, τα οποία αποσκοπούν στη διάλυση των Ταμείων (Τ.Α.Δ.Κ.Υ. και Τ.Υ.Δ.Κ.Υ.) και την ισοπέδωση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων που με πολυετείς αγώνες και αίμα κέρδισαν. Το Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. θα συνεδριάσει εκ νέου την Τετάρτη 19 Μαρτίου 2008, στις 3.00 το μεσημέρι, προκειμένου να καθορίσει τη στάση του εν’ όψει και της ψήφισης του νομοσχεδίου στη Βουλή, την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008.

1 σχόλια:

Unknown είπε...


Αγαπητές/οί κύριες και κύριοι,
εκπρόσωποι του κόμματος σας,


Η παραγγελία σας είναι έτοιμη, παρακαλούμε να την παραλάβετε πριν την ψήφιση του ασφαλιστικού, σίγουρα θα σας χρειαστεί!

Για την επιβεβαίωση της παραγγελίας σας, θυμίζουμε ότι παραγγείλατε 152 διαβατήρια στο όνομα "Τριανταφυλλίδης" και 100 ακόμα με επάγγελμα "δημοσιογράφος".

Μπορείτε να περάσετε για την παραλαβή τους, κόστος μηδέν ευρώ, it's on the house, αρκεί να ξεκουμπιστείτε αφού πια δεν εκπροσωπείτε τον Πολίτη παρά μόνον αποκλειστικά την ΝΔ Α.Ε.

Στα τσακίδια!!!

Click εδώ για το Video (low speed connection).

Click εδώ για το Video (high speed connection, hifi stereo).