Ειδήσεις

24 Μαρ 2008

Καινούρια αλλά ετοιμόρροπα διαμερίσματα

Μήνυμα αναγνώστη

Τον Απρίλιο του 2003 αγοράσαμε εγώ και η σύζυγός μου ένα καινούριο διαμέρισμα, στο Αγρίνιο.
Τον Αύγουστο του 2003, πήγαμε να κατοικήσουμε στο καινούριο διαμέρισμα..
Μετά από έντεκα (11) μήνες από την αγορά του διαμερίσματος και συγκεκριμένα στις 18 και 19 Μαρτίου του 2004, έκανε σεισμό στο Αγρίνιο, με αποτέλεσμα να κάνει ρωγμή σε ένα κύριο δοκάρι Δ3 της οικοδομής πάνω από την είσοδο του διαμερίσματος μου και στη Κ8 κολώνα.
Δυστυχώς, αλλά παρ’ όλες τις εκκλήσεις μου, κανείς δεν ερχόταν επίσημα να καταγράψει το μέγεθος της ζημιάς και να αναλάβει την ευθύνη. Δεν μας ενημέρωσαν αν θα επισκευασθεί και ποιος θα επωμισθεί το όφελος.

Αναρωτιέμαι λοιπόν για το ποιος ευθύνεται; Να σημειώσω ότι για την αγορά του διαμερίσματος πληρώσαμε 105.500,00 €.
Για τους ανωτέρω λοιπόν λόγους το Φεβρουάριο του 2004 έκανα καταγγελία στο Τεχνικό Επιμελητήριο Αγρινίου, - αφού πρώτα πλήρωσα 941,00 €- για γνωματεύσεις δύο Μηχανικών.
Όμως, από τότε έως σήμερα δεν υπάρχει καμία εξέλιξη.
Να τονίσω επίσης τα εξής: Ο κατασκευαστής που ανέλαβε την εν λόγω οικοδομή με τη ρωγμή στο δοκάρι και την κολώνα, στη επόμενη οικοδομή που κατασκεύασε ξέρετε τι έγινε; Έκανε ρωγμές στις βεράντες 1ου και 2ου ορόφου.
Αναρωτιέμαι λοιπόν σαν Έλληνας Πολίτης που αναζητά το δίκιο του στις Αρχές αυτής της Χώρας ποιος σταμάτησε αυτόν τον κατασκευαστή και τους μηχανικούς που υπογράφουν τα ετοιμόρροπα σπίτια που ο κοσμάκης τα αγοράζει με το υστέρημα πολλών ετών;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καλα ρε.... στο αγρινιο πηγες να παρεις σπιτι? που φημιζεται για μνι το πσαρ και κνουπ?