Ειδήσεις

16 Μαρ 2008

Στοιχεία για βουλευτές της Ν.Δ. που δεν πήγαν στρατιώτες υπόσχεται ο ΛΑ.Ο.Σ.

Όποιος «πόνταρε» στο « κουτσό άλογο» της αρπαγής έδρας του ΛΑΟΣ παίρνει σε λίγες μέρες την απάντησή του.
Η ετοιμόρροπη κυβέρνηση της ΝΔ μετέρχεται κάθε είδους μέσο για να αρπάξει μια έδρα που της αρνήθηκαν οι Ελληνες πολίτες.
Με μεθόδους που θυμίζουν σκοτεινές περιόδους για τη Δημοκρατία μας χρησιμοποιεί δημόσιες υπηρεσίες με στόχο να πλήξει πολιτικούς της αντιπάλους, κάτι που ο βουλευτής Κ. Αϊβαλιώτης κατήγγειλε σήμερα και μέσα στην Αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής .
Ο Κ. Αϊβαλιώτης πληροφορήθηκε από τα ΜΜΕ ότι κηρύχθηκε « ανυπότακτος».

Την απόφαση αυτή (που περιέργως ουδέποτε του κοινοποιήθηκε!) εξυπακούεται ότι την προσβάλλει αμέσως ως παράνομη.
Εντός 12ώρου παρουσιάσθηκε αυτοπροσώπως μαζί με τον Υποστράτηγο ε.α. και Αναπλ. Πρόεδρου του ΛΑΟΣ κ. Σκανδαλάκη στην Στρατολογία και επανέφερε γραπτώς το αίτημά του να υπηρετήσει, όπως είχε κάνει και ο κ. Βουλγαράκης το 1991.
Ο Κ. Αϊβαλιώτης παρακάλεσε τον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη να ασκεί άλλος συνάδελφός του τα καθήκοντα του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του ΛΑΟΣ μέχρι να ολοκληρώσει την στρατιωτική θητεία του.
Για 1η φορά εδώ και 17 χρόνια ένας εν ενεργεία βουλευτής ζητεί να υπηρετήσει την θητεία του και δεν κάνει χρήση των ευεργετημάτων που δίνει ο νόμος στους βουλευτές.
Η απορριπτική εισήγηση στην ένστασης της Α. Αθήνη στο Εκλογοδικείο φαίνεται ότι πίκρανε πολύ κάποιους που είχαν «ποντάρει» στο να υποκλέψουν μια βουλευτική έδρα του ΛΑΟΣ.
Φαίνεται όμως ότι κάποιοι θεσμοί, όπως η δικαιοσύνη, επιμένουν να μένουν όρθιοι όταν κάποιες υπηρεσίες σκύβουν το κεφάλι και παίζουν τα παιχνίδια αποστασίας της ΝΔ.
Όσοι, όμως, «πόνταραν» στο «κουτσό άλογο» της αποστασίας παίρνουν την απάντησή τους σε λίγες μέρες, ενώ θα υπάρξουν και νεώτερα για στελέχη της ΝΔ που δεν πήγαν στον στρατό αλλά περιέργως οι φάκελοί τους ποτέ δεν απασχόλησαν την αρμόδια υπηρεσία.
13.3.2008

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...


Ξεβρακωθείτε μεταξύ σας εθνικόφρονες.


Κατεβάστε ο ένας τα βρακιά του άλλου. Ευτυχώς για εμάς (και δυστυχώς για εσάς), εμείς, τα "μιάσματα" όπως αρέσκεστε να αποκαλείτε, έχουμε υπηρετήσει και σας ξέρουμε από κοντά χωρίς το ξεβράκωμα. Ο πισινός του τσάτσου, ο κώv0$ του γλείφτη, είναι παγκοσμίως γνωστός και πάντα γυαλίζει φωσφορίζοντας στο σκοτάτι.

ΧΕΣΤΕΣ!!!