Ειδήσεις

15 Μαρ 2008

Μήπως θα ήταν καλύτερα αν ιδιωτικές εταιρείες αναλάμβαναν την καθαριότητα των Δήμων;

Μήνυμα αναγνώστη

Είμαι διευθύντρια Οικονομικών σε έναν μικρό σχετικά Δήμο.
Σας λέω λοιπόν, ότι τα τέλη που εισπράττουμε είναι 6.000.000 ευρώ. Από αυτά, τα 5.000.000 δίνονται για το μισθό του προσωπικού το οποίο αποτελείται από 80 μόνιμους και 150 έκτακτους υπαλλήλους.
Αποτέλεσμα: Οι μόνιμοι είναι ζήτημα αν δουλεύουν δύο ώρες την ημέρα. Μετά πάνε στις "δεύτερες" δουλειές τους.
Ο Δήμαρχος κάνει τα ρουσφέτια του με τους έκτακτους και είναι όλοι ευχαριστημένοι εκτός από τον κόσμο που πληρώνει.
Άραγε, με πόσα χρήματα μια ιδιωτική εταιρεία θα καθάριζε το Δήμο;

11 σχόλια:

Unknown είπε...

Μήπως θα μπορούσατε να μεταφέρετε την παράκλησή μας στην κυρία Κοράή ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ και να μην μιλάει παράλληλα, ώστε για να μπορέσει να ακουστεί και κανένας άλλος;;;

Ευχαριστώ.

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με αυτά που λες διότι έχουμε γεμίσει αργόσχολους στο δημόσιο και η πλάκα είναι που καθημερινά ζητάνε να προσλάβουν κι άλλους άχρηστους.
Οι πολιτικοί παίζουν παιγχνιδάκια με τους ψήφους κι εμείς τα κορόϊδα πληρώνουμε.
ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

blooper στο χωριό σου κουμάντο.

Ανώνυμος είπε...

Το κομμάτι με το "δουλεύουνε 2 ώρες" όμως δεν το διαβάσατε στον αέρα. Εκτός αυτού, στους δήμους μπαίνουν με ρουσφέτια και αυτό που λένε είναι ότι αν δεν έχεις πρόβλημα να λες "είμαι σκουπιδιάρης" είναι η καλύτερη δουλειά, λίγες ώρες και άνετα 2η δουλειά.
Καταλάβετε το, απεργούν όλοι οι προνομιούχοι, οι κύριοι της ΔΕΗ που βγαίνανε 45-50 χρονών στη σύνταξη και τώρα φωνάζουν ότι έχουν πολλές κρατήσεις, με τα λεφτά που πληρώνω εγώ της γενιάς των 700€.
Αν θέλουν οι της ΔΕΗ ας κάνουν καταληψη στο τμήμα έκδοσης λογαριασμών, έτσι και οι καταναλωτές δε θα πληρώνουν, διακοπές δεν θα έχουμε και το ΖΟΡΙ θα πάει εκει που πρέπει, δε θα παίρνει λεφτά η ΔΕΗ και το δημόσιο.
Τώρα, ποσώς τους νοιάζει αν εμείς δεν έχουμε ρεύμα, η τσεπούλα τους είναι ανέπαφη!

Unknown είπε...


"blooper στο χωριό σου κουμάντο."


Επειδή τσόγλανε αλήτη έχεις αποθρασυνθεί και σε άλλες αναρτήσεις όπου με "σχόλιο" μας βρίζεις, επειδή δεν έχεις ιδέα ποιοι είμαστε, επειδή "χωριό μας" είναι ο αέρας (οι συχνότητες) ως δημόσιο αγαθό, επειδή καθίκι αποτελούμε μετεξέλιξη ορισμένων ανθρώπων που επί 20 χρόνια αγωνίστηκαν για αυτά, επειδή ζώον οι καλοί τρόποι και η ευπρεπής συμπεριφορά δεν είναι προαιρετικά, επειδή δεν έχεις ποτέ σταθεί ούτε πίσω από ούτε μπροστά σε κάμερα και αγνοείς παντελώς τους κανόνες, άντε στο διάολο ανάγωγε αλήτη! Οχι σε εμάς τέτοια συμπεριφορά. Χαμίνι!

ELLHNAS είπε...

ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΑΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ Η΄ΔΗΜΟΣΙΟ ΦΟΡΕΑ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΧΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΑ ΜΕ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΑ, ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Μια και το ανεφερες κυρια διευθυντρια, εκει που καθεσαι και @@@@@ δεν βαζεις κανενα γαντι να μαζεψεις και εσυ σκουπιδια?
Φοβασαι μην χαλασεις την μοστρα σου?

Ανώνυμος είπε...

Αν θέλουν οι της ΔΕΗ ας κάνουν καταληψη στο τμήμα έκδοσης λογαριασμών, έτσι και οι καταναλωτές δε θα πληρώνουν, διακοπές δεν θα έχουμε και το ΖΟΡΙ θα πάει εκει που πρέπει, δε θα παίρνει λεφτά η ΔΕΗ και το δημόσιο.
Τώρα, ποσώς τους νοιάζει αν εμείς δεν έχουμε ρεύμα, η τσεπούλα τους είναι ανέπαφη!

15.3.08


εισαι αξιος της τυχης σου εσυ και τα 700 ευρω σου ρε κακομοιρη οταν στρεφεσαι εναντια σε εργαζομενους.
Μαθε πρωτα να σεβεσαι τις κοινωνικες ταξεις που απεργουν και υστερα κοιταξε να μπορεσεις να ανεβασεις και το επιπεδο το δικο σου.Οχι να προσπαθεις να ριξεις και τους αλλους.

Unknown είπε...


Είμαι διευθύντρια Οικονομικών σε έναν μικρό σχετικά Δήμο.


...κι εγώ είμαι ο Πάπας της Ρώμης. Κανείς υπάλληλος του δημοσίου δεν έχει τέτοια συνείδηση και αντίληψη για το δημόσιο.

Ανώνυμος είπε...

Kseftiles roufianoi dimosiografiskoi alites prodotes skoulikia tsiroi twn astwn, tis oikonomikis oligarxias k twn kentrwn pou tin ipiretoun xtipiste k allo tous ergazomenous .
roufianoi tsolia . pigente oloi sto diaolo na isixasoume apo sas ta parasita ta skoulikia dimosiagrafoi tou kanape megalodimosiografoskila

Ανώνυμος είπε...

POLY KALH I IDEA AYTH ALLA....

EAN PAROYN IDIOTIKES EPIXEIRISEIS TA APORRIPAMATA KLP TOTE POIOS 8A PSIFIZEI ?????????

TA KOMMATOSKYLA 8ELOYN PSIFOYS.

POTE DOYLEBOYN AYTOI OI AN8ROPOI TELIKA STON DHMO ??

AN PARO GIA PARADEIGMA KAPOIOYS APO THN GEITONIA MOY AYTOI 10:30 TO PROI EXOYN SXOLASEI.

(MIA HMERA STON PEIRAIA EBLEPA 8 ATOMA TOY DHMOY NA KOBOYN TA NERATZIA APO ENA DENTRO) SKLHRH DOYLIA.

AN PARO KAI MERIKOYS POY DOYELBOYN STO NOSOKOMEIO P.X SOTHRIA ASE.
AYTOI EINAI PISO APO TIS 09:00 TO POLY 10:00 ENO O YPOLOIPOS KOSMOS DEINOPA8EI KA8HMERINA.

RIXNO SPONTES ALLA DEN PEIRAZEI .
DEN ZHLEYO ALLA KAI DEN MOY ARESEI NA ME KOROIDEYOYN KAI NA MOY LENE OTI PERNOYN KAI LIGA XRHMATA DOYLEYONTAS KATA MESO ORO TO 1/3 LIGOTERO APO TON IDIOTIKO TOMEA.