Ειδήσεις

16 Μαρ 2008

"Αν είχαν όπλα θα με πυροβολούσαν" λέει ο Μπαλάσκας

Στο ΚΑΤ νοσηλεύεται ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά το χθεσινό ξυλοδαρμό του από συναδέλφους του.
«Αν είχαν όπλα θα με πυροβολούσαν», δήλωσε στους δημοσιογράφους και ζήτησε επέμβαση για να βρεθεί το υλικό που μπορεί να έχουν καταγράψει κάποιες κάμερες που ίσως υπάρχουν στο χώρο που έγινε το επεισόδιο.
Ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κ. Γιάννης Μακρής, αποδίδει την ευθύνη για τα επεισόδια σε μικρή ομάδα αστυνομικών ενώ κατήγγειλε ότι ο κ. Μπαλάσκας πήγε στα γραφεία της Ένωσης και διέκοψε "με το έτσι θέλω", τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του συνδικαλιστικού οργάνου.
Οι κ.κ. Μακρής και Μπαλάσκας έχουν μηνύσει ο ένας τον άλλον ενώ η Αστυνομία έχει διατάξει ΕΔΕ.

Αυτό ήταν ένα ακόμη επεισόδιο, στον εμφύλιο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους συνδικαλιστές, από τότε που η Π.Ο.ΑΣ.Υ. διέγραψε την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, μέλη της οποίας ζητούν με την σειρά τους από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων, να τους απαντήσει που διέθεσε τις 500.000 ευρώ, που προερχόταν από εισφορές των μελών.
Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Μπαλάσκας είναι πρώην μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής και είχε απομακρυνθεί από την Ένωση, λόγω ακραίων θέσεων που είχε διατυπώσει.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Θυμάται κανείς τις συμπεριφορές Μακρή και Μπαλάσκα στα δελτία;

Ο ένας τιμούσε τους δημόσιους υπάλληλους που εκπροσωπούσε ενώ ο άλλος είχε ανάγει τον εαυτό του σε εξουσία, προκαλούσε και ψεύδονταν συνεχώς, είχε φέρει τη χούντα πίσω από την κόλαση.

"[...] το φασισμό καλά κατάλαβέ τον,
δεν θα πεθάνει μόνος,
τσάκισέ τον!!!"
(από τραγούδι του Γιάννη Μαρκόπουλου)