Ειδήσεις

11 Μαρ 2008

Λάδι στη φωτιά από φυλλάδιο της Αστυνομίας

Ένα "ύποπτο" φυλλάδιο που κυκλοφόρησε την Τρίτη από την αστυνομία, στο κέντρο της Αθήνας, έριξε λάδι στη φωτιά της απεργιακής έκρηξης και δημιουργεί κλίμα έντασης ενόψει της πορείας των εργαζομένων την Τετάρτη.
Το "εμπρηστικό" φυλλάδιο που διενεμήθη το πρωί περιέχει οδηγίες για την προφύλαξη από φθορές των κτιρίων και των καταστημάτων, στο κέντρο, από τους διαδηλωτές εργαζόμενους.
Η Αστυνομία προσπάθησε να δικαιολογήσει την γκάφα, λέγοντας ότι πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που επαναλαμβάνεται κάθε φορά που υπάρχουν πληροφορίες για συμμετοχή αναρχικών σε μια διαδήλωση.
ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, πάντως, κατήγγειλαν την πρακτική αυτή ως εξόφθαλμη προβοκάτσια.


1 σχόλια:

Unknown είπε...


ΕΛ
.ας, ΕΛ.λήνων ΧΡ.ιστιανών...

Σας γνωρίζουμε ότι την 12/03/2008 θα πραγματοποιηθούν απεργιακές συγκεντρώσεις αναρχοκομμουνιστών των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ με την "αυθόρμητη" συμμετοχή ομάδων κουκουλοφόρων της κυβερνητικής ασφάλειας και με την φιλική όπως πάντα υποβοήθηση των εθνικοφρόνων ΕΛ της χρυσής αυγής.

Επειδή είναι γνωστό τι συμβαίνει όταν παρεισφρήσουν ομάδες της ασφάλειας σε ειρηνικές πορείες πολιτών, παρακαλούμε να λάβετε τα μέτρα σας για ενδεχόμενες ταραχές που οι κουκουλοφόροι ασφαλίτες ίσως προκαλέσουν.

Διαβάστε και ακούστε την συνέχεια εδώ.