Ειδήσεις

1 Μαρ 2008

Χλωρίνη σε αναψυκτικό!

Απίστευτη περιπέτεια για έναν γνωστό Πατρινό επιχειρηματία, ο οποίος ανακάλυψε εκ των υστέρων πως, πιθανότατα μαζί με το αναψυκτικό του, είχε πιει και μια μικρή ποσότητα... χλωρίνης!
Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Καλλέργη, που είδε τα περίεργα συμπτώματα που εμφανίστηκαν μετά την πόση του αναψυκτικού να γίνονται ολοένα και εντονότερα, για να ακούσει τελικώς το απίστευτο πόρισμα από τον γιατρό του.
Σύμφωνα με την καταγγελία του κ. Καλλέργη, τα πάντα ξεκίνησαν ενώ βρισκόταν σε θέατρο της Πάτρας, όπου είχε μεταβεί για να παρακολουθήσει μια παράσταση. Ενώ λοιπόν είχε τελειώσει το αναψυκτικό και τα ποπ – κορν, ξαφνικά άρχισε να αισθάνεται μια περίεργη αδιαθεσία, η οποία με το πέρασμα της ώρας περισσότερο επιδεινωνόταν παρά υποχωρούσε, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να φάει. Δεν μπορούσε να φανταστεί τι ακριβώς είχε συμβεί και θεώρησε πως επρόκειτο για μια απλή αδιαθεσία. Όμως, οι έμετοι επέμειναν καθ’ όλη την διάρκεια της νύχτας, ενώ την αμέσως επόμενη ημέρα άρχισε αποβάλλει και αίμα μαζί με τον έμετο.

Περισσότερα στο: http://www.patranews.gr/news.asp?ID=8663