Ειδήσεις

20 Μαρ 2008

Γιατί δεν μπορούμε να επιλέξουμε ασφαλιστικό φορέα;

Μήνυμα αναγνώστη

Είμαι γυναίκα 31 ετών και δουλεύω από τα δεκαεννιά.
Ένα πράγμα έχω να πω: Τα λεφτά που μου παίρνει το κράτος, με το "έτσι θέλω", κάθε μήνα, τόσα χρόνια για να μου "εξασφαλίσει" την ιατρική περίλθαψη του ΙΚΑ και μια σύνταξη την οποία δεν ξέρω αν θα προλάβω να πάρω, αν τα έδινα σε μια ιδιωτική ασφαλιστική αντί στην κρατική όχι μόνο θα είχα μια εξαιρετική σύνταξη, αλλά μέχρι και ελικόπτερο θα έστελναν αν πάθαινα κάτι.
Γιατί δε μου δίνει την επιλογή το κράτος, που τόσο νοιάζεται για μένα, να επιλέξω εγώ αν θέλω κρατική ασφάλιση ή ιδιωτική;
Αλλά βέβαια, αν το έκανε αυτό πώς θα γέμιζαν οι τσέπες ορισμένων;
Δεν έχω τίιοτε άλλο να πω.

Θ.Κ

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τα δομημένα, αγαπητή κυρία;

Απο που θα τα τρώγανε κανα-δυό "δο"μημένοι κολλητοί τους;

Unknown είπε...

Σας προσκαλούμε, ΟΛΟΥΣ τους επισκέπτες (και τους οικοδεσπότες βέβαια), να ακούσετε αποσπάσματα από αναδρομές σε 6 παλαιότερες "δουλειές" στο διαδικτυακό ραδιόφωνο.

Θα ανεβάζουμε κάθε μέρα εκτός από τα τρέχοντα και μερικά άλλα παλαιότερα αποσπάσματα για την διατήρηση της "ιστορικής μνήμης".

Τα έξι πρόσφατα ξανα-προβαλλόμενα αποσπάσματα είναι εδώ.

StudioA-blog είπε...

Μόλις επιλέξαμε και αναρτήσαμε ένα από τα έξι.
Πριν στείλετε το μήνυμα!

zavoliaris είπε...

Γιατί κατά πάσα πιθανότητα αγαπητή μου ΔΕΝ ανήκετε ούτε εσείς όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων σε μία από αυτές τις ομάδες που ξέρουν να "αγωνίζονται" για τα δικαιώματά τους.
αυτές οι ομάδες έχουν ήδη τα δικά τους ταμεία.
δεν ξέρω αν έχετε προσέξει ότι υπάρχουν τόσα πολλά ταμεία για ένα τελικά μικρό ποσοστό εργαζομένων ενώ οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί ανήκουμε σε Ο.Γ.Α. Ι.Κ.Α. Ο.Α.Ε.Ε. (Ο.Α.Ε.Ε. αλήθεια πόσο ανώδυνα πέρασε η συγχώνευση των παλιών ΤΣΑ ΤΕΒΕ ΤΑΕ;) δε νομίζω να θυμούνται πολλοί τις κινητοποιήσεις εκείνων των "έρμων"