Ειδήσεις

16 Μαρ 2008

Για τις συνθήκες εργαζομένων στη ΔΕΗ

Μήνυμα αναγνώστη


Είμαι υπάλληλος εδώ και 25 χρόνια σε Σταθμό Παραγωγής της ΔΕΗ.
Οι συνθήκες δουλειάς δεν περιγράφονται.
Το καλοκαίρι, όταν έξω έχει 40ο Κελσίου, εμείς στο λέβητα έχουμε 70ο.
Στα μηχανοστάσια τα ντεσιμπέλ είναι 120.
Η τέφρα που αναπνέουμε είναι καρκινογόνος.
Εάν κάνετε μια βόλτα στα νεκροταφεία της περιοχής θα δείτε ποιος είναι ο μέσος όρος ζωής.
Και εσείς κάνετε θέμα μια κοπελίτσα που μίλαγε δυο ώρες στο τηλέφωνο και έλιωσε το κερί και πήρε φωτιά το σπίτι και μετά φταίει η ΔΕΗ και για αυτό.
Θαύμαζα την εκπομπή αλλά με έχετε κάνει να αλλάξω γνώμη όχι γιατί θίγετε τα συμφέροντά μου αλλά γιατί δε λέτε την αλήθεια στον κόσμο.

Ένας υπάλληλος και όχι συνδικαλιστής της ΔΕΗ.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Σήμερα θα μιλήσουμε για το τραγικό δράμα που έζησε - σύμφωνα με ανώνυμες και άκυρες πληροφορίες - ένα στέλεχος και μέλος του ΔΣ της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα - πάντα σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες - ο εν λόγω κύριος, διορισμένος από την κυβέρνηση στην θέση αυτή, κατηγορεί ότι οι συνδικαλιστές και εργαζόμενοι στη ΔΕΗ ευθύνονται για το δράμα που ζεί "μου χάλασαν την οικογένεια" λέει.

Η τραγική ιστορία του θύματος της απεργίας της ΔΕΗ, μια απεργίας "που στρέφεται εναντίον του κοινωνικού συνόλου", αρχίζει ως εξής:

-"την ώρα που είχε διακοπή ρεύματος και είμαστε στο σκοτάδι, (λέει ο φωστήρ), μπήκε κρυφά στη κρεβατοκάμαρα ο κουμπάρος....."

Μπορεί η ιστορία αυτή να είναι μυθοπλασία άνευ ψηγμάτων αλήθειας, αλλά μήπως όλα αυτά που ακούμε και βλέπουμε αυτές τις μέρες από τα ΜΜΕ έχουν μήπως μεγάλη απόσταση από την "καταγγελία" του κερατά λόγω διακοπής ρευματοδότησης;;;

LB,
bloopers