Ειδήσεις

28 Μαρ 2008

Μετά τον Γ' Βαλκανικό η Ελλάδα εξισλαμίζεται!

«Μετά τον Γ’ Βαλκανικό Πόλεμο που θα γίνει το 2013 (επειδή τότε θα έχουμε την επέτειο των 100 χρόνων από τη συνθήκη του Βουκουρεστίου*!) ο ισλαμισμός θα επικρατήσει στην Ελλάδα, λόγω των μειονοτήτων που υπάρχουν σε αυτήν».
Αυτό θα είναι το σενάριο του επόμενου βίντεο που προβλέπεται ότι σε περίπου δεκαπέντε μέρες θα είναι έτοιμο και θα αναρτηθεί στο διαδίκτυο από την οργάνωση «Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα» στην οποία αναφερόμαστε και στην προηγούμενη ανάρτησή μας.
Σε συνομιλία που είχαμε με μέλος της οργάνωσης, ιστοσελίδα της οποίας είναι η γνωστή http://www.bulgarmak.org/, μάθαμε ότι η συγκεκριμένη ένωση έχει τα γραφεία της στη Θεσσαλονίκη αλλά είναι πολύ δύσκολο να επικοινωνήσει οποιοσδήποτε με τα μέλη της, τα οποία δε δημοσιεύουν τα ονόματά τους και τηλεφωνικούς αριθμούς γιατί απειλούνται από ακροδεξιούς.
Χαρακτηριστικά μας είπε ότι ο ίδιος έχει δεχτεί πάνω από 3.000 απειλητικά email.
Ένα άλλο σημείο το οποίο μας έκανε εντύπωση είναι ότι η συγκεκριμένη οργάνωση αναφέρει στην ιστοσελίδα της: «Η πολιτική οργάνωση "Βουλγαρικά Ανθρώπινα Δικαιώματα" ιδρύθηκε το 2000 και λειτουργεί νόμιμα μέσα στα πλαίσια της Συνταγματικής τάξης με την έγκριση του Αρείου Πάγου έχοντας εγγραφεί στα βιβλία πολιτικών κομμάτων της Βουλής των Ελλήνων και του Υπουργείου Εσωτερικών.
Η ιδρυτική πράξη έγινε τον Ιούνιο 2000 με βάση τον νόμο 59/1974 που επιτρέπει την αυτοδίκαιη σύσταση πολιτικών οργανώσεων με προϋπόθεση την κατάθεση Δήλωσης Συνταγματικής πειθαρχίας προς τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
Η δήλωση κατατέθηκε την 1η Ιουνίου 2000 στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου.
Αντίγραφο εστάλη στην Βουλή των Ελλήνων (αριθ. πρωτ.1557) και στο Υπουργείο Εσωτερικών (αριθ. πρωτ. 577/26649) όπου και καταχωρήθηκε στο βιβλίο πολιτικών κομμάτων».

Στις καταστατικές αρχές της αναφέρεται ότι: «Δεν υπάρχει Μακεδονική εθνότητα στα ιστορικά εδάφη της Αιγαιακής και Βαρδαρικής Μακεδονίας. Το αρχαίο Μακεδονικό έθνος έσβησε οριστικά το 148 πΧ με την Ρωμαϊκή κατάκτηση, και δεν υπήρξε καμία ιστορική επανεμφάνιση ούτε απλή αναλαμπή επί είκοσι αιώνες. Οι γηγενείς κάτοικοι της Μακεδονίας είναι κατά πλειοψηφία Βούλγαροι που κατοικούν στα ιστορικά εδάφη της Μακεδονίας εδώ και 1400 χρόνια».
Να υποθέσουμε ότι αυτές οι θέσεις υποδηλώνουν συνταγματική πειθαρχία;

*Συνθήκη Βουκουρεστίου: Τα σύνορα Ελλάδας - Βουλγαρίας στη γραμμή Μπέλες - εκβολές Νέστου - Προσάρτηση Ανατολικής Μακεδονίας - 28 Ιουλίου 1913.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι παρακολουθώ την εκπομπή σας αυτη την στιγμή και έχετε τον κύριο Λιάνη και κύριο Μανώλη.

Για ρωτήστε τους κάποια πράγματα λοιπόν ΔΗΜΟΣΙΑ, εαν μπορείτε φυσικα!

Αυτα που βλέπετε τώρα τα ανακαλύψατε; Εμείς που είμαστε στο ίντερνετ χρόνια τα ξέρουμε εδω και καιρο, νέοι άνθρωποι κατι παραπάνω ξέρουμε και αντιλαμβανόμαστε για το τι γίνεται έξω απο το Ελλαδιστάν σας!

Οταν προσπαθούσαμε να ακουστούμε και να προειδοποιήσουμε, οτι κατι δεν παει καλά, οτι έχουμε την μιση Αλβανια εδω μέσα, οι περισσότεροι με εχθρική νοοτροπία προς την Ελλάδα και με βαρύτατα ποινικά μητρώα, οτι η Ελλάδα θα γινει δέκτης του Δογματος Κίσσινγκερ, άρχισε απο εποχή Σημίτη-a.k.a. ΄΄Ευχαριστώ Τους Αμερικάνους''- μια ανελέητη προπαγάνδα ιδεολογικου εκβιασμου, με χαρακτηρισμους ταμπέλες ''ρατσιστη-ακροδεξιου-φασίστα'' απο Μ.Μ.Ε., διανοούμενους, και με όποιο μέσο μπορουσε να καθορίσει την κοινή γνωμη. Αυτο συνεχίζεται μέχρι σήμερα αν και φυσικα δεν περνάει πια οποτε εχει αρχίσει να φθίνει.

Οταν ο Καρατζαφέρης (οχι, δεν ειμαι ψηφοφορος του) πριν μερικά χρόνια έθεσε ερώτημα σχετικα με τις δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη για περιορισμό των συνόρων μας, ο κύριος Μανώλης σε τηλεοπτικο παράθυρο του μιλησε με τον χειρότερο τρόπο λέγοντας οτι ποτε δεν ειπώθηκε κατι τέτοιο. Φυσικα ουδεποτε απολογήθηκε για την τραγική του διάψευση.

Ο κύριος Λιανης πρωταγωνίστησε πολλες φορες στην φρασεολογία του ''ακροδεξιου'' και θεωρουσε πριν μερικα χρονια αυτα που γίνονται τώρα, συνομοσιολογίες, και κινδυνολογίες!

Τωρα που έφτασε ο καρκίνος στο κόκκαλο τα πήρατε χαμπάρι αυτα;;;

ΕΛΕΟΣ! Αντιληφθείτε επιτέλους κύριοι οτι ζούμε στην εποχή της πληροφορίας και αυτα μένους, και ο κόσμος δεν ειναι τοσο ανόητος οσο τον νομιζετε!

Κυριε Μάνεση, όχι δεν ειστε ''εθνικιστής''. Πολυ καλα τα λέτε έστω και αργα...

Βασιλική, 26χρονη πατριώτισσα.
(Ουτε ακροδεξια, ούτε φασίστρια!)

Ανώνυμος είπε...

Φοβόμαστε κύριοι! Φοβόμαστε και ανησυχούμε οσοι παρακολουθουμε εδώ και καιρο τις εξελίξεις, γιατί είμαστε νέοι άνθρωποι και πλέον η φωτια στην πόρτα του γείτονα βαράει και την δική μας πόρτα με άγριες τρομπέτες!

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας ας σταθεί επιτέλους προ των ευθυνών του!

Unknown είπε...

Σιγά ρε παιδιά...

Σιγά τον κόπανο, καμιά τριανταριά γραφικοί με επικεφαλής ένα πρώην ΔΕΗτζή μεταλλειολόγο..

Απλώς να επισημανθεί και να παρθούν τα ανάλογα μέτρα.