Ειδήσεις

2 Μαρ 2008

Το "Press gr" γίνεται εφημερίδα;

Με αυτόν τον τίτλο, στη σημερινή "Αυριανή" ο Ανδρέας Καψαμπέλης δίνει μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. "Όχι απλώς δεν έχω μετανιώσει, αλλά επειδή είμαι Κεφαλλονίτης και έχω μάθει από μικρό παιδί να βγάζω το ψωμί μου με τίμιο τρόπο, έχω θυμώσει για τον ανορθόδοξο τρόπο της μεθόδευσης", λέει μεταξύ άλλων και προσθέτει ότι μπορεί να βγει μια εφημερίδα "Press gr".

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Εχουμε την υποψία

....ότι αυτοί οι θρασύτατοι τύποι σκοπεύουν να καταργήσουν τις εκλογές και στο μέλλον να αυτοδιορίζονται.

Εξηγούμαστε:

Μετά την γνωστή ιστορία με τον "βασικό μέτοχο" και την διεθνή ξεφτίλα που επακολούθησε φαίνεται οτι τα βάζουν με τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους πολίτες.

Πρώτα βέβαια τα έβαλαν με αυτούς ου τους στηρίζουν, τις 5-6 οικογένειες που τους κρατούν στην εξουσία σε αντίθεση με την κοινή γνώμη.
Τώρα τα βάζουν με αυτούς που τους... εκλέγουν! Τα βάζουν με τους πολίτες και τα δικαιώματά τους.

Αν αυτό δεν είναι τα πρώτα βήματα ενός δικτατορικού καθεστώτος, τότε σίγουρα είναι αντικείμενο υψηλού επιστημονικού ενδιαφέροντος για κάθε ειδικευμένο στην σχιζοφρένεια ψυχίατρο.

Αφήνοντας τον προβληματισμό αυτόν να αιωρείται, θα θέλαμε να υποβάλουμε ένα ερώτημα προς τον Αγιατολάχ Θοδωριτζάν Ρουσσοτζανί:

-σύντροφε αξιωματικέ προπαγάνδας, η επιβολή της μαντήλας για όλους τους Ελληνες πολίτες, θα γίνει με το νομοσχέδιο Χιώτη για τα blogs όπως φημολογείται, ή θα ενσωματωθεί σε αυτό της υγείας όπου ο εν λόγω φίλος σας σύμφωνα με την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως έχει και προϋπηρεσία; Θα υπάρχουν και διατάξεις σχετικές με την παιδεραστία για την οποία έχει σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος έτερου κατηγόρου των blogs;

φχαριστούμε, πλάκα έχετε...