Ειδήσεις

5 Απρ 2008

Για να μην ξεχνιόμαστε: Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος...

Μήνυμα αναγνώστη

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες.
Τότε ίσως συνετισθεί.
Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».

Η κυνική αυτή ομολογία ανήκει στον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ την περίοδο της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο Χέντρι Κίσιγκερ.
Τα πιο πάνω ανέφερε το 1994 προς κορυφαίους του πολιτικού κόσμου και δημοσιεύθηκαν στις 12.2.1997 από την «Turkish Daily News».

Stand United Against Zionism And New World Order!Genocide General Henry Kissinger:

"The Greek people are anarchic and difficult to tame. For this reason we must strike deep into their cultural roots: Perhaps then we can force them to conform. I mean, of course, to strike at their language, their religion, their cultural and historical reserves, so that we can neutralize their ability to develop, to distinguish themselves, or to PREVAIL. Thereby removing them as an obstacle to our strategically vital plans in the Balkans, the Mediterranean, and the Middle East, to all this neuralgic territory of great strategic importance for us, for the politics of the USA.

"Henry Kissinger,the time of the turkish invasion in Cyprus, while addressing a group of Washington, D.C. businessmen in Sept.1974, republished from Turkish Daily News in 12.2.1997.

Επομένως, γιατί αναρωτιόμαστε για το τι συμβαίνει με τους Σκοπιανούς και Τούρκους;
Το ερώτημα είναι γιατί δεν χαράσσουμε και εμείς μια μακροχρόνια πολιτική ενδυνάμωσης της χώρας, βιομηχανία κυρίως, για να φτάσουμε σε επίπεδα Γερμανίας, Γαλλίας, Αγγλίας, ώστε ο λόγος μας να έχει μεγαλύτερη επιρροή και κύρος.
Πάντα ψάχνουμε να βρούμε υποστηρικτές ενώ θα μπορούσαμε να στηριζόμαστε στη δική μας δύναμη, αν χαράξουμε μια τέτοια στρατηγική.

8 σχόλια:

Unknown είπε...

Ελεος παιδιά! Πέσατε θύματα!

Δεν υπάρχει καμία απόδειξη, καμία τεκμηρίωση ότι κάτι τέτοιο συνέβη ποτέ.

Οχι, δεν μας είναι ιδιαίτερα συμπαθείς οι "κόκκινοι" ούτε ο Νίξον, αλλά αυτή η πρόσφατα ενεργοποιούμενη εκστρατεία - μετά τα συμβάντα στη σύνοδο του ΝΑΤΟ - των χρυσαυγιτών κατά του Σαρκοζί και των εβραϊκής καταγωγής εν γένει, είναι αηδιαστική.

Δεν μονοπωλούν τον πατριωτισμό οι νεοναζί, αντίθετα είναι οι μόνοι που στάθηκαν στο πλευρό του άλλοτε κατακτητή και πολέμησαν κατά των συμμάχων. Η απανταχού της γης ομογένεια κινητοποιήθηκε, θύμισε τα πραγματικά γεγονότα στους συμμάχους και πέτυχε μια έστω μικρή νίκη, τελεία και παύλα.
Τώρα, αν κάποιοι απόγονοι από ταγματασφαλίτες, χίτες, μελανοχίτωνες και προδότες του έθνους ενοχλούνται είναι δικό τους πρόβλημα. Κανένας Ελληνας δεν ξέχασε την υποδοχή των "μαλακεδόνων" στους Ναζί, ιδίως όμως δεν ξέχασαν τα θύματα, αυτοί που εστάλησαν κατά χιλιάδες στα Ναζιστικά στρατόπεδα συγκέντρωσης, που έπεσαν θύματα εθνοκάθαρσης και του ολοκαυτώματος.

Ερωτούμε:
Εχετε κάποιο πρόβλημα με τους εβραϊκής καταγωγής (ή θρησκεύματος) πολίτες;

Είναι ντροπή να αναπαράγετε την προπαγάνδα του "μπαμπά" Πλεύρη και των νεοναζί χρυσαυγιτών.
Η ιστορία με τον Νίξον για κάτι που υποτίθεται ότι είπε, και για το οποίο ΔΕΝ υπάρχει καμία απόδειξη, εντάσσεται στην εκστρατεία "μετριασμού" του θετικού και στο γκεμπελικό "πες-πες, κάτι θα μείνει".

Το ερώτημα το υποβάλαμε σε εσάς φιλικά, γιατί η ερώτησή μας στην επιστολή μας στην εφημερίδα ΝΥΤ ήταν επί λέξει "what the fuck do you have against the Greek jewish people?" και είχε attachment την γνωστή φωτογραφία της Απογευματινής.

Ανώνυμος είπε...

Το "Αγγλικό" κείμενο κάτω από τον τίτλο-προτροπή: "Stand United Against Zionism And New World Order!Genocide General Henry Kissinger" δεν είναι Αγγλικό αλλά μεταφρασμένο από άλλη γλώσσα. Εκτος κι αν πιστεύετε ο Νιξον μιλούσε "αγγλικούλια άραξον"...

Το καλύτερο όμως είναι ο τίτλος του:
"αντισταθείτε ενωμένοι κατά του Σιωνισμού και της παγκόσμιας νέας τάξης πραγμάτων!Στρατηγός γενοκτονίας Χένρυ Κίσσιντζερ"

Καλά ρε, δεν ντρέπεστε λίγο;
Τι θα βάλετε τώρα; Τα πρωτόκολλα της Σιών του Λιάκουρα τηλεβιβλιοπώλη;

Ντροπή σας!!!

StudioA-blog είπε...

Μήνυμα αναγνώστη είναι.
Αν δε σας αρέσει το βγάζουμε...

Unknown είπε...

Μα δεν έχουμε τίποτα με εσάς!
Το καταλάβαμε ότι είναι ο χθεσινός κόπανος του press.

Απλώς την πατήσατε γιατί δεν παρακολουθείτε άλλα blogs.
Χθες προσπάθησε να το περάσει στο press-gr.

Στα πλαίσια του μεταξύ μας χιούμορ πάντως, σας έχουμε μια πρόταση:
Σας προτείνουμε αντικατάσταση αυτού με εκείνο.

...και μια φιλική σύσταση:
πάντα επισήμανση στα μηνύματα αναγνωστών.
Πάντα, μηδενός μηνύματος εξαιρουμένου.

Ανώνυμος είπε...


Ποιος ηλίθιος NAZI
μετέτρεψε το Secretary General σε Genocide General;

Ανώνυμος είπε...

Ο Άδωνις διαφημίζει το κατάπτυστο βιβλίο του γεροναζί Πλεύρη

Ανώνυμος είπε...


Αυτά είναι μπούρδες,
ουδέποτε τα είπε, αλλά ούτε και τα σκέφτηκε. Γιατί αν τα σκεφτόταν ο Κισσ. θα τα υλοποιούσε αμέσως, σιγά μη φοβόταν τους Ελληναράδες. Δημιουργούν παραμύθια μερικοί για να τα επικαλούνται και να εξυπηρετούν ιδιοτελείς σκοπούς.

Πάντως ο Γιανναράς που το επικαλείτο συνεχώς, έχει δηλώσει ότι είναι ψευδής αυτή η δήλωση.

Ανώνυμος είπε...


Η αλήθεια είναι ότι...