Ειδήσεις

19 Απρ 2008

Σχετικά με τις εταιρείες σεκιούριτι

Μήνυμα αναγνώστη

Ήμουν εδώ και 10 χρόνια και μέχρι πρόσφατα, εργαζόμενος σε εταιρεία security και οφείλω να σας αναφέρω τα εξής:

1ον) Όχι μόνο αστυνομικοί εργάζονται ως προσωπικό ασφαλείας αλλά και στρατιωτικοί (είτε εν αποστρατεία είτε εν ενεργεία)
2ον) Το θεσμικό πλαίσιο των εταιρειών αυτών είναι λίαν επιεικώς, για γέλια…
3ον) Πώς περιμένουμε να παρασχεθεί πραγματική προστασία (σε ευρωπαϊκό επίπεδο) όταν οι εταιρείες προσλαμβάνουν κάθε «καρυδιάς καρύδι»; Υπάρχει αυτή την στιγμή εταιρεία στις Κυκλάδες που έχει προσλάβει περίπου δέκα Αλβανούς φύλακες χωρίς άδεια.
4ον) Οι οικονομικές απολαβές του προσωπικού (για αυτό και εγώ κατάφερα και σπούδασα και εργάζομαι τώρα στον κλάδο εξειδίκευσης μου) είναι για γέλια. Άλλα λεφτά παίρναμε και άλλα λεφτά μας βάζανε και υπογράφαμε.
5ον) Οι νυχτερινές ώρες δεν πληρώνονται και ούτε τα δωδεκάωρα πληρώνονται.
6ον) Το Σ.Ε.Π.Ε γιατί δεν κάνει σωστά την δουλειά του με το θέμα των ελέγχων σε αυτές τις εταιρείες και τις περνάνε στο «ντούκου» χωρίς να κάνουν ελέγχους;

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολυ καλο το θεμα για την εργασια security!Επισης πολυ καλη η επισημανση στην παραγραφο 3!Δυστυχος ακομα σε βαζουνε και ολας να δουλευεις απο Δευτερα εως κυριακη χωρις ρεπο και αν δεν το κανεις σε διωχνουνε!!!Αυτο και αλλα πολλα εφαρμοζουν την εικονα μιας εταιριας φυλαξης!