Ειδήσεις

2 Απρ 2008

Ποιος φταίει για τις συνεχόμενες διαρρήξεις στο σπίτι του Γρηγόρη Ψαριανού;

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του Συνασπισμού της Ριζοσπαστικής Αριστερά εκφράζει την βαθιά της ανησυχία για τις περίεργες και αλλεπάλληλες διαρρήξεις - τρεις τον αριθμό, από τις 28.2.2008 έως τις 29.3.08 - στο σπίτι του βουλευτή Γρηγόρη Ψαριανού, στην Κάντζα, απ’ όπου αφαιρέθηκαν προσωπικά αρχεία, αντικείμενα και συλλογές μεγάλης αξίας.

Μάλιστα, σε δελτίο τύπου, υπογραμμίζει ότι μέχρι σήμερα όλα τα προηγούμενα χρόνια και σε οποιαδήποτε περιοχή κατοικούσε ο Γρηγόρης Ψαριανός, ως απλός πολίτης, ουδέποτε είχε υποστεί την παραμικρή ενόχληση.
Αναφέρει επίσης ότι "είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό ότι συνέβη σε, θεωρητικά φυλασσόμενο, σπίτι βουλευτή και μάλιστα παρά τις διαδοχικές καταγγελίες που έγιναν από την πρώτη στιγμή, τόσο στο Αστυνομικό Τμήμα Παλλήνης όσο και στη Γενική Ασφάλεια.
Και τέλος η Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό άμεσες ενέργειες προκειμένου να διαλευκανθεί η υπόθεση και να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

"Ποιος φταίει για τις συνεχόμενες διαρρήξεις στο σπίτι του Γρηγόρη Ψαριανού;" έλα ντε...

Το βασανιστικό αυτό ερώτημα το οποίο κατατρώγει όλους τους Πολίτες στην παρούσα τουλάχιστον χρονική στιγμή, θυμίζει μια ιστορική-διαχρονική πλέον ατάκα:

"Ποιος πήγε κι άπλωσε τα ρούχα στη ταράτσα; Ε; Εεεεε;"