Ειδήσεις

19 Απρ 2008

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Δεν αυτοκτόνησε μόνο ο Ζαχόπουλος. Από την ταράτσα του σπιτιού μου πήδηξαν και οι Κουκοδήμος και Κλαδάς

Η παραίτηση του Σπύρου Κλαδά μπορεί να έβαλε τέλος στην ταραχώδη σχέση του με τον υπουργό Οικονομίας, άνοιξε όμως τον ασκό του Αιόλου για την κυβέρνηση. Η απομάκρυνση του πρώην επικεφαλής της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων προκαλεί νέο πονοκέφαλο στο οικονομικό επιτελείο. Για κρούσματα διαφθοράς στο εσωτερικό της κυβέρνησης έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, δριμεία κριτική άσκησαν και τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης ενώ αποστάσεις από την κόντρα Αλογοσκούφη - Κλαδά κράτησαν τα στελέχη της κυβέρνησης.
Εκτός όμως από τους πολιτικούς τριγμούς, η παραίτηση Κλαδά πυροδοτεί νέες εξελίξεις και στην υπόθεση Ζαχόπουλου.
Σε εξέλιξη είναι η δικαστική έρευνα για τις καταγγελίες του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου ότι ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ προσπάθησε, με τη μεσολάβηση του βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου, να απεμπλακεί από την υπόθεση με αντάλλαγμα μια ευνοϊκή μεταχείριση στην υπόθεση των 5,5 εκ. ευρώ του Θέμου Αναστασιάδη.
Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του «Alpha» ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος είπε ότι δεν αυτοκτόνησε μόνο ο Ζαχόπουλος αλλά ότι από την ταράτσα του σπιτιού του, πήδηξαν και οι Κουκοδήμος και Κλαδάς.
Όσον αφορά στην επιστροφή του Κουκοδήμου στους κόλπους της ΝΔ, είπε ότι αυτή είναι η ποιότητα της πολιτικής μας ζωής. Μπαίνουν από τα παράθυρα, βγαίνουν από τα μπαλκόνια, αυτό γίνεται συνεχώς, ενώ υποστήριξε ότι η υπόθεση Ζαχόπουλου ερευνάται για καιρό γιατί η εξουσία έχει την τάση να δώσει τα χέρια αντί να «ρίξει το γάντι».
Τέλος, για το αποτέλεσμα της έρευνας σχετικά με το ρόλο του Θέμου Αναστασιάδη συμβούλευσε να μη βγουν βιαστικά συμπεράσματα ενώ χαρακτήρισε ανοησία αυτό που γράφτηκες στην εφημερίδα «Το Καρφί» περί συνάντησής του με το Χρήστο Ζαχόπουλο.
Κλειστά κρατάει προς το παρόν τα χαρτιά του ο Σπύρος Κλαδάς, που σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να «σπάσει» τη σιωπή του και να μιλήσει για όλους και όλα.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

"...αλλά και δεν σπεύδω να καταδικάσω..."

Περιμένει να δει αν θα το καλύψουν επικοινωνιακά, αν θα το ξεχάσουμε, αν θα μπορέσουν να κάνουν κανένα πολιτικό flooding ώστε να ξεχαστεί μπροστά στο πχ ασφαλιστικό...

"Ο λαός δεν ξεχνά" την παράταξη της διαφθοράς, της ανευθυνότητας και της αναποφασιστικότητας στα σκάνδαλα.