Ειδήσεις

10 Απρ 2008

"Ψεύτης ο Ιακώβου"

Η Ομοσπονδία Άρσης Βαρών δια του προέδρου της Νίκου Σκιαδά διαψεύδει το Χρήστο Ιακώβου, υποστηρίζοντας ότι τη χορήγηση των σκευασμάτων αποφάσισε ο ίδιος ο ομοσπονδιακός προπονητής.
Σύμφωνα με τον κύριο Σκιαδά, η Ομοσπονδία αγνοούσε τις ουσίες που χορηγήθηκαν, αφήνοντας εκτεθειμένο τον κύριο Ιακώβου που δήλωσε χθες, ότι όλες οι ενέργειές του ήταν εν γνώσει γιατρών και εκπροσώπων της Άρσης Βαρών.
Να σημειωθεί ότι και οι Κινέζοι "αδειάζουν" τον προπονητή καθώς υποστηρίζουν ότι έστειλαν αμινοξέα, ενώ το περίφημο e mail ήταν προϊόν παγίδευσης.
Ερωτήματα γεννώνται, τόσο για τη "σιγή" του αντιπροέδρου της Διεθνούς Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών και νομάρχη κ. Σγουρού, καθώς και για τους λόγους που οδήγησαν στην απομάκρυνση του αντιπροέδρου του ΕΣΚΑΝ, Αστέριου Δεληγιάννη.
Καλά πληροφορημένες πηγές αναφέρουν ότι ο κύριος Δεληγιάννης αποπέμφθηκε διότι ενημέρωσε για νέα κρούσματα ντόπινγκ, πρώτα τα κανάλια και μετά το υπουργείο, ενώ λόγος γίνεται για γκάφα ολκής, καθώς "κατασκευάστηκε" ντοπαρισμένος αθλητής στίβου που όμως έχει εγκαταλείψει τον αθλητισμό εδώ και έναν χρόνο.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Πως λέγεται αυτός που φοβούμενος τις συνέπειες δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του;

Η απάντηση εδώ.