Ειδήσεις

12 Απρ 2008

Στην Κύπρο, πριν δύο χρόνια, έγινε έλεγχος ντόπινγκ αλλά τα δείγματα χάθηκαν όταν άγνωστοι διέρρηξαν το γραφείο στο οποίο φυλάσσονταν

Μήνυμα αναγνώστη

Στην ενάλιο νήσο Κύπρο, πριν από δύο χρόνια, έγινε ένας ξαφνικός έλεγχος ντόπινγκ σε έντεκα αθλητές, διαφόρων αθλημάτων. Δυστυχώς, εμείς εδώ δεν έχουμε εργαστήριο για τους απαραίτητους ελέγχους και τα δείγματα μας έρχονται στην Αθήνα, στο δικό σας εργαστήριο.
Επειδή όμως λήφθηκαν την Παρασκευή, τα δείγματα φυλάχθηκαν στα γραφεία της Κυπριακής Επιτροπής Αντιντόπινγκ, με πρόθεση να σταλούν την επομένη το πρωΐ της επόμενης Δευτέρας.
Δυστυχώς όμως, τα δείγματα αυτά δεν έφτασαν ποτέ στην Ελληνική πρωτεύουσα για έλεγχο! Και αυτό γιατί το σαββατοκύριακο που μεσολάβησε, άγνωστοι διέρρηξαν τα γραφεία και κατέστρεψαν ή έκλεψαν τα δείγματα!!! Όπως έγινε γνωστό αργότερα, τα δείγματα λήφθηκαν από 7 ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, ένα ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, δύο πετοσφαιριστές και ένα αθλητή της επιτραπέζιας αντισφαίρισης!
Μήπως αυτή η απίστευτη αλλά πέρα για πέρα αληθινή ιστορία, σας δημιουργεί κάποιο ερωτηματικό για το αποτέλεσμα του ελέγχου των αθλητών της άρσης βαρών που έγινε στην Κύπρο, 20 μέρες πριν «συλληφθούν» από τον έλεγχο της διεθνούς Ομοσπονδίας στην Αθήνα;