Ειδήσεις

10 Απρ 2008

Μήνυμα στο Συνασπισμό

Μήνυμα αναγνώστη

Μετά τις ιδιαίτερα ευνοϊκές δημοσκοπήσεις του προηγούμενου μήνα για τον ΣΥΝασπισμό, κάποια μέλη του ξεφύγανε τελείως και καβάλησαν το καλάμι για τα καλά. Τόσο που σε βάζουν σε σκέψεις για το τι μπορεί να επιφυλάσσει το μέλλον από τέτοιες αλαζονικές αντιλήψεις.
Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Τσίπρα κύριος Ρήγας Αξελός άρχισε να ενίσταται διότι όπως είπε με καταγγελτικό ύφος δεν γίνεται τις αποφάσεις να τις παίρνει συνέχεια η... πλειοψηφία!!!
Το τελευταίο κρούσμα ήρθε σε συνέχεια του προηγούμενου δημοτικού συμβούλιο που ο ίδιος κύριος είχε ξαναχτυπήσει χαρακτηρίζοντας "μπουμπούκια" μια σειρά από γνωστά στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της πολιτείας (όλων των παρατάξεων) επειδή δε συμφωνούσε με την επιλογή τους να στηρίξουν εκδήλωση των έφεδρων εθελοντών!
Ευτυχώς και στις δύο περιπτώσεις o εν λόγω δημοτικός σύμβουλος πήρε τις αποστομωτικές απαντήσεις που του έπρεπε (στην πρώτη από το αντιδήμαρχο κύριο Μοσχονά και στην δεύτερη από τον δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του Σκανδαλίδη, κύριο Γιομπαζολιά).
Τα παραπάνω κρούσματα όμως καταδεικνύουν ξεκάθαρα πως κάποιοι κύριοι του Συνασπισμού ή δεν έχουν ενημερωθεί για τις βασικές αρχές της δημοκρατίας ή δεν είναι και τόσο φανατικοί υποστηρικτές της!
Όπως και να έχει το καλάμι φαίνεται να είναι μεγάλο και η μικροπολιτική αλαζονεία μάλλον θα έχει την τιμητική της και στο μέλλον.
Αν κύριοι του Συνασπισμού συνεχίσετε έτσι... τότε καλό θα ήταν να ξεχάσετε γρήγορα τα νούμερα που σας χάρισαν τα γνωστά ΜΜΕ.

Γ. Τηνιακός

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

pesta xrysostome