Ειδήσεις

23 Απρ 2008

Συλλήψεις για παράνομη εισαγωγή και εμπορία βεγγαλικών - Εντυπωσιακές σε πολλές περιπτώσεις, οι ηλικίες των διακινητών

Χωρίς τέλος είναι οι συλλήψεις για παράνομη εισαγωγή και εμπορία βεγγαλικών, λίγες μόλις μέρες πριν την Ανάσταση και εντύπωση κάνουν εκτός από τις ποσότητες και οι ηλικίες των… διακινητών τους.

Στη Νικήτη Χαλκιδικής συνελήφθη μια 59χρονη αλλοδαπή γιατί στο παντοπωλείο του 71χρονου συζύγου της, ο οποίος απουσίαζε κατά την διάρκεια του ελέγχου και αναζητείται, κατείχε και διέθετε προς πώληση 5.265 παιδικά αθύρματα, 700 κροτίδες και 286 βεγγαλικά διαφόρων τύπων τα οποία κατασχέθηκαν.

Στον Προμαχώνα Σερρών όπου τις τελευταίες μέρες έγιναν πολλές συλλήψεις για βεγγαλικά, συνελήφθη ένας 70χρονος γιατί κατείχε και εισήγαγε στη χώρα από την Βουλγαρία, 17 βεγγαλικά και 21 φωτοβολίδες, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Στην Κάρπαθο συνελήφθη 79χρονη κάτοικος του νησιού, ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος για κατοχή 6100 κροτίδων που σκόπευε να πουλήσει, . Οι κροτίδες κατασχέθηκαν.

Στο Άγιο Αθανάσιο Θεσσαλονίκης, συνελήφθη από αστυνομικούς που έκαναν ελέγχους, μια 50χρονη Ελληνίδα, διότι στο κατάστημά της είχε και διέθετε προς πώληση 259 κροτίδες.
.
Αφροδίτη Σπηλιώτη

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις 259 τις «μυριστίκατε». Τις σχεδόν 40.000 (39.000 και κατι ψηλά) στην Κέρκυρα, δεν τις πήρατε χαμπάρι;

StudioA-blog είπε...

Για την Κέρκυρα όχι, δεν έχουμε ενημερωθεί.

Μήπως μπορείτε εσείς να μας γράψετε κάτι περισσότερο;

Ανώνυμος είπε...

Σε ένα αυτοκίνητο και οι 40.000 ήταν!!!!