Ειδήσεις

19 Απρ 2008

Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο εξετάζει το κατά πόσο είναι νόμιμο να πληρώνουμε χρήματα για την ΕΡΤ μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ

Με επιστολή του στις 2 Νοεμβρίου του 2005, ο κύριος Δημήτρης Τσιπίδης αναφέρει στο Ευρωκοινοβούλιο την παρακράτηση μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, ενός ποσοστού για την ΕΡΤ και ρωτάει αν αυτό συμβαίνει σε άλλος κράτος της Ε.Ε. και αν είναι νόμιμο.
Επισυνάπτει απόδειξη της ΔΕΗ και παρακαλεί όταν το θέμα συζητηθεί να τον καλέσουν.
Σύμφωνα με την απάντηση που λαβαίνει από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το θέμα εξετάστηκε από την Επιτροπή Αναφορών, κρίθηκε «παραδεκτό» σύμφωνα με τον κανονισμό του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και εμπίπτει στο πεδίο δραστηριοτήτων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στη συνέχεια διεξήχθη προκαταρκτική έρευνα και το θέμα έχει συζητηθεί δυο φορές έως τώρα στην Επιτροπή Αναφορών του Κοινοβουλίου
Ο κύριος Τσιπίδης ιπτάμενος ε.α. σήμερα έχει παραστεί δυο φορές σε δημόσια συζήτηση του θέματος στις Βρυξέλλες και πιστεύει ότι κάποτε αυτή η παρακράτηση χρημάτων από τους Έλληνες πολίτες θα σταματήσει.
("κλικ" στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΑΝ ΣΤΕΚΕΙ ΝΟΜΙΚΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΩΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΠΑΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΕΗ (ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ)

ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΕΡΔΗ ΣΤΟΥΝ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΔΗΛ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ?ΠΡΟΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ??


ΑΣ ΤΟ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΒΑΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΥΠΟΨΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ...ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ.!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΑΠΑΧΑΡΙΣΗ.