Ειδήσεις

24 Απρ 2008

Του έκαναν ένεση η οποία του είπαν ότι περιείχε δηλητήριο και για να του δώσουν το αντίδοτο, του ζήτησαν τα χρήματα της τράπεζας στην οποία εργάζεται!

Θυμίζει σενάριο αστυνομικής ταινίας, αλλά συνέβη στο κέντρο της Αθήνας.
Οι επίδοξοι ληστές περίμεναν το διευθυντή της Εθνικής Τράπεζας των Άνω Πατησίων, κάτω από το σπίτι του. Όταν αυτός κατέβηκε για να πάει στη δουλειά του, τον έβαλαν βίαια στο αυτοκίνητό του και του έκαναν μια ένεση στην οποία του είπαν ότι υπήρχε δηλητήριο το οποίο θα δρούσε σε μία ώρα και τότε θα του στερούσε τη ζωή.
Εκτός εάν δεχόταν να τον πάνε στην τράπεζα στην οποία εργάζεται, να γεμίσει δυο σακούλες χρήματα και να τους τα παραδώσει. Τότε θα του έκαναν μια άλλη ένεση με το αντίδοτο του δηλητηρίου που υπήρχε στην πρώτη και έτσι θα κατάφερνε να ζήσει.
Όταν έφτασαν με το αυτοκίνητό του έξω από την τράπεζα, τον άφησαν να μπει μέσα για να τους φέρει τα χρήματα, ενώ αυτοί παρέμειναν στο αυτοκίνητό του. Ο άνθρωπος όμως από το φόβο του, μόλις μπήκε στην Τράπεζα, έχασε τις αισθήσεις του.
Οι επίδοξοι ληστές όταν είδαν ότι ο διευθυντής αργούσε να επιστρέψει, έφυγαν με το αυτοκίνητό του.
Τώρα ο διευθυντής της Τράπεζας υποβάλλεται σε εξετάσεις για να εντοπιστεί τι ήταν αυτό που περιείχε η ένεση που του έκαναν. Προς το παρόν δεν έχει εντοπιστεί κάτι που να ανησυχεί τους γιατρούς.