Ειδήσεις

19 Απρ 2008

Πέτρος Τατούλης: "Ανοίγω" blog, δεν σωπαίνω

Ο Πέτρος Τατούλης θα ξαναχτυπήσει. Κυρίως γιατί- όπως λέει στους συνομιλητές του- θέλει να αποδείξει ότι η έκρηξη στην Κεντρική Επιτροπή της Ν.Δ. δεν ήταν ένας παρορμητισμός της στιγμής, ούτε μια κίνηση για να κερδίσει τα δικά του πέντε λεπτά δημοσιότητας. Αλλά μια πολιτική παρέμβαση που είχε προαναγγελθεί από καιρό και θα έχει συνέχεια. Γιατί όπως λέει ο ίδιος «το παιχνίδι μόλις τώρα αρχίζει...».
Στη φωτογραφία ο Πέτρος Τατούλης ντυμένος τσολιάς στο Καστρί Κυνουρίας, στα τέλη του ΄50.

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Είναι γνωστό το ότι οι bloopers μόνο ΝΔ δεν είμαστε... αλλά υποκλινόμαστε!

Αυτή η στάση που τηρεί σε θέματα πολιτικής ηθικής και διαφθοράς είναι προς τιμήν του. Είναι χαρά και τιμή να έχεις τέτοιους φίλους, όμως είναι μεγαλύτερη τιμή να έχεις τέτοιους "αντιπάλους".

Alexandros είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Alexandros είπε...

Ο κ. Τατούλης δε έχει το ηθικό συστατικό στο χαρακτήρα του που θα μπορούσε να με πείσει ότι καλώς τα λέει…δίκιο έχει βρε αδελφέ….συμπαθείς μου είναι….πολέμιος της διαφθοράς (κάθε είδους)…..
Για να ήταν όλα τα ανωτέρω και προ πάντων να μπορούσε να περηφανεύεται πως είναι ηθικό στοιχείο στη κοινωνία μας και παράδειγμα προς μίμηση ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΟΥΛΗ και στη συνέχεια να προχωρήσει σε όσες διαφωνίες και καταγγελίες πιστεύει πως πρέπει να κάνει και να ενημερώσει τον λαό …
Ως εκλεγμένος με την ψήφο μιας μερίδας ανθρώπων ΔΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να πολεμήσει εκ των ένδων…αυτό λέγετε ανταρσία !! και η ανταρσία με βάση το ναυτικό δίκαιο έχει συγκεκριμένη τιμωρία δια χειρός καπετάνιου….στην προκειμένη το καράβι είναι η χώρα μας , το πλήρωμα του ο λαός της πατρίδας μας και ο καπετάνιος ο νόμιμα εκλεγμένος Πρωθυπουργός της Ελλάδας….
Δε έχουμε την πολυτέλεια να πολεμάμε μεταξύ μας….πρέπει να ανασκουμπωθούμε και να στρωθούμε στη δουλεία με ομοψυχία για να φέρουμε το αποτέλεσμα….
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ= βελτίωση ποιότητας της ζωής σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα…Αποτέλεσμα= Προοπτικές για να ζήσουν τα παιδιά μας ένα καλύτερο αύριο…
κ. Τατούλη,
Τα παιχνίδια σας και οι προσωπικές φιλοδοξίες σας και οι καταγγελίες εκ των υστέρων δε συνάδουν με την έννοια ‘ήθος’….

Unknown είπε...

alexandros,

Τον έχουν ψηφίσει να δεν κάνουμε λάθος, δεν διορίστηκε, έτσι δεν είναι;

Ασφαλως και μπορεί να παραιτηθεί από ένα κόμμα το οποίο δεν λειτουργεί δημοκρατικά, σε ότι αφορά όμως στην έδρα του στη Βουλή από τι προκύπτει η "υποχρέωση" σε παραίτηση; Με βάση το Σύνταγμα και τον κανονισμό της Βουλής των Ελλήνων, θα κάνει ότι η συνείδησή του του υπαγορεύει.

Κρατήστε τουλάχιστον τα προσχήματα, όπως και με όλα τα άλλα πείτε το έστω στα ψέμματα ότι είστε δημοκρατικό κόμμα!

Καμιά συγγένεια με τίποτα Πακιστανούς, Ιρανούς, Βορειοκορεάτες, η άλλους "κυβερνητικούς"... μήπως έχεις;

χαχαχαχα