Ειδήσεις

18 Απρ 2008

Συνάντηση Ντόρας Μπακογιάννη με bloggers

Περίπου δέκα bloggers επέλεξε με τυχαίο τρόπο το «Dora Web Team», η ομάδα υποστήριξης του διαδικτυακού τρόπου επικοινωνίας της υπουργού Εξωτερικών.
Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη συναντήθηκε χθες μαζί τους, (στο μέλλον θα καλέσει και άλλους) με στόχο να ακούσει τις γνώμες τους για το πώς μπορεί η "μπλογκόσφαιρα" να βοηθήσει στην προώθηση των εθνικών θεμάτων.
Η συζήτηση έφτασε και στο θέμα του νόμου για τα blogs και η Ντόρα Μπακογιάννη επιβεβαίωσε ότι κάτι ετοιμάζεται θέτοντας το θέμα ως αναγκαίο και εισπράττοντας την καθολική αντίθεση των καλεσμένων της σε οποιαδήποτε επιπλέον αστυνόμευση του διαδικτύου.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά αυτή η γυναίκα δεν το βάζει κάτω. Εξακολουθεί να θεωρεί τους Έλληνες έναν λαό εντελώς ηλιθιο όπως και ο πατέρας της...

Unknown είπε...

Ας το επιχειρήσουν και θα φάνε καλά.
Χώρος για ακόμα έναν γελοίο μαλ@κ@ δικτατορίσκο που θέλει να "καταρρίψει τους δορυφόρους" δεν υπάρχει.

Θα πάνε να κάνουν παρέα στη κυρά-μαριέττα.

...σε τούτα δω τα μάρμαρα καμιά σκουριά δεν πιάνει!

dimo74 είπε...

oxi vevaia,
ta panta se ayth thn xwra
prepei na leitourgoun anenjelekta...

giati na yparxei nomos?
ws gnwston kamia allh leitourgia
se ayth thn xwra den ypokeintai se nomus :-)

vre th mania pou exoume na kanoume mono antipoliteysh, se ola, ma se ola...

gi'ayto paei kala kai o Tsipras...

Unknown είπε...

.
Καλησπέρα και σε σένα "Μουσάραφ74"...

Υπάρχει ΗΔΗ σχετική νομοθεσία τόσο εθνική όσο και διεθνής για την ρύθμιση του θέματος. Δεν καλύπτει την λογοκρισία βέβαια και αυτό για την ΝΔ είναι πρόβλημα.

Σύνοδος του Βουκουρεστίου για την Ευρωπαϊκή "κατάσταση", εκεί περιγράφεται ως πλαίσιο αντιμετώπισης του ηλεκτρονικού εγκλήματος, το κείμενο μεταξύ άλλων λέει:
"the right of everyone to hold opinions without interference, as well as the right to freedom of expression, including the freedom to seek, receive, and impart information and ideas of all kinds, regardless of frontiers, and the rights concerning the respect for privacy."
Η προληπτική παρακολούθηση Πολιτών (κε Χουντάρα74) χωρίς εντολή εισαγγελέως απαγορεύεται από τους νόμους, το Σύνταγμα και τις Διεθνείς Συμβάσεις.
Το τι είναι ηλεκτρονικό έγκλημα ορίζεται εδώ από την εγκυρότερη πηγή στην οποία έχει πρόσβαση ο κοινός θνητός απλός χρήστης.

Αν επιμένεις να συνεισφέρεις στη Γαλάζια Αρεια(-νη) Φυλή/Γενιά", τότε να συγκεντρώσεις αυτές τις ιδέες σου και να τις εκδώσεις με τον τίτλο "Mein Kampf 74".

Φερστέν ντου μάιν "Φύρερ";


ΥΓ:
Ωραίο πράγμα η Δημοκρατία, σου επιτρέπει να λες ότι βλακεία σου κατέβει, ακόμα και επί εξειδικευμένων επιστημονικών θεμάτων έστω κι αν δεν έχεις πάει καν σχολείο...

ΚΑΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ!