Ειδήσεις

8 Απρ 2008

Τα "γυρίζει" η Suli της κινεζικής εταιρείας που χθες ζήτησε συγνώμη για τα αναβολικά

Η περιβόητη Suli που υπογράφει στο e-mail συγνώμης στον εντολέα της παραγγελίας των σκευασμάτων που δόθηκαν στους Έλληνες αθλητές και αθλήτριες της Άρσης Βαρών και το οποίο δημοσιοποίησε ο συνήγορος του κ. Ιακώβου, είναι εκπρόσωπος της Κινεζικής εταιρείας «Auspure Life Science Co, Ltd» και μίλησε αποκλειστικά στον ALPHA.
Η Suli αποκάλυψε τη σχέση της εταιρείας με Έλληνες συνεργάτες και απάντησε με μισόλογα για το ηλεκτρονικό μήνυμα που παρουσίασε ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.
Η κ. Suli ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες αναγνώριζε το λάθος της εταιρείας της, ξαφνικά μπέρδεψε ξανά την τράπουλα λέγοντας ότι «εμείς δεν κάναμε λάθος». Χαρακτηριστικά είπε: «Νομίζω ότι στείλαμε το σωστό υλικό, ακριβώς ό,τι παρήγγειλαν. Δεν στείλαμε κάτι άλλο ή κάτι λάθος σε αυτόν. Πάντα τσεκάρω τι γίνεται κατά την διάρκεια της παραγγελίας».
Σε ερώτηση για το ηλεκτρονικό μήνυμα που έστειλε η ίδια, απάντησε για κάποιο e-mail που έλαβε από τον Έλληνα πελάτη της, λέγοντας ότι «μόλις λάβαμε e-mail από τον πελάτη μας και δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια, γι’ αυτό και το ερευνούμε, για να μάθουμε την αλήθεια. Νομίζω ότι μπορεί να έγινε κάποιο λάθος ή κάποιο μπέρδεμα ή κακή συνεννόηση. Θα τα ελέγξουμε όπως και ο δικηγόρος μας, ο οποίος θα μας βοηθήσει να κάνουμε κάτι, αλλά δεν μπορώ να σας πω κάτι γι’ αυτό τώρα, γιατί δεν ξέρουμε τι συνέβη πραγματικά».
Η κ. Suli φάνηκε να βρίσκεται σε δύσκολη θέση και χωρίς να θέλει, αποκάλυψε ότι ο πελάτης που φέρνει τα φάρμακα στην χώρα μας, είναι Έλληνας.
Ακόμη, δεν παραδέχθηκε ότι έστειλε e-mail, αλλά ούτε το διέψευσε, ενώ δεν θέλησε σε καμία περίπτωση να αναφέρει, πόσο καιρό προμηθεύει φάρμακα στην Ελληνική ομάδα Άρσης Βαρών.
Γνωρίζει πολύ καλά πάντως, ότι η Ελληνική ομάδα Άρσης Βαρών, η λεγόμενη Dream Team του αθλήματος, έχει καταστραφεί και εμμέσως παραδέχεται, ότι φέρει το μεγαλύτερο μέρος της ευθύνης.
Από την πλευρά της εθνικής ομάδας Άρσης Βαρών η αντίδραση θα είναι άμεση, καθώς από το περιβάλλον του Χρήστου Ιακώβου ξεκαθαρίζουν, ότι θα κινηθούν νομικά, αν η Κινεζική εταιρεία δεν αναλάβει πλήρως την ευθύνη για τα ακατάλληλα φάρμακα που χορηγήθηκαν στους αθλητές μας.

Από www.alphatv.gr

Σχετικές αναρτήσεις
"Έριξε" το site της η κινέζικη εταιρεία που προμήθευσε τα αναβολικά στην Άρση Βαρών

Τα "γυρίζει" η Suli της κινεζικής εταιρείας που χθες ζήτησε συγνώμη για τα αναβολικά - Σας στείλαμε ό,τι συνήθως