Ειδήσεις

10 Μαΐ 2008

Βέροια: Περίεργη εξαφάνιση δύο 17χρονων κοριτσιών - Η μία ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον των ανηλίκων που εμπλέκονται στην υπόθεση Άλεξ

Από το μεσημέρι της Κυριακής έχουν εξαφανιστεί δύο 17χρονες από τη Βέροια. Πρόκειται για την B.H. και την Α.Ε., οι οποίες και αναζητούνται. Μάλιστα η εξαφάνιση προξενεί ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον καθώς η μία από τις δύο κοπέλες ανήκει στο συγγενικό περιβάλλον ενός από τους πέντε ανηλίκους που εμπλέκονται στην πολύκροτη υπόθεση Άλεξ.
Οι δυο 17χρονες διασκέδαζαν με την παρέα τους το βράδυ του Σαββάτου 3 Μαίου σε κατάστημα της Βέροιας. Στη συνέχεια πήγαν με φίλο τους, Αλβανικής καταγωγής, στη Νάουσα, στο σπίτι του οποίου διέμεναν. Μαζί του επέστρεψαν στη Βέροια το μεσημέρι της Κυριακής και χώρισαν στην περιοχή του σταθμού του ΚΤΕΛ. Από την ώρα εκείνη και μετά κανείς δεν ξέρει πού βρίσκονται. Η εξαφάνισή τους δηλώθηκε στις Αρχές από τις οποίες πραγματοποιείται έρευνα.
Η μία από τις δύο 17χρονες είχε σύντομη τηλεφωνική συνομιλία με φιλικό της πρόσωπο την Τετάρτη και την Πέμπτη, λέγοντας ότι είναι καλά, τόσο η ίδια, όσο και η φίλη της.
Το βράδυ της Παρασκευής για πρώτη φορά οι δυο κοπέλες επικοινώνησαν με τις οικογένειές τους λέγοντας ότι θα επιστρέψουν τη Δευτέρα.
Σε κάθε περίπτωση η αγωνία παραμένει, με αναπάντητα προς το παρόν ερωτηματικά για το πού βρίσκονται οι δυο 17χρονες και κάτω από ποιες συνθήκες. Όπως δήλωσαν οι οικογένειές τους, τα δυο κορίτσι δεν είχαν χρήματα.
Σύμφωνα με τα όσα είπε η μία κοπέλα στη μητέρα της, φέρεται να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η άλλη κοπέλα είπε στη μητέρα της ότι βρίσκονται στην Αθήνα και ότι δουλεύουν σε κάποιο μαγαζί.
.
Από: verianet.gr

1 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Η υποθεση φαινεται να εχει πολυ ζουμι και λογικα α πρεπει να την παρακολουθουμε στενοτερα.Μεχρι να βρεθουν οι κοπελες θα ηθελα αν γινεται να υπαρχει καθημερινη ενημερωση για τις εξελιξεις...