Ειδήσεις

28 Μαΐ 2008

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η 35χρονη στην υπόθεση εκβίασης του Χρήστου Ζαχόπουλου

Θα προσφύγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών προσβάλλοντας τη διάταξη του ανακριτή την οποία χαρακτηρίζει σκληρή και άδικη.

1 σχόλια:

Unknown είπε...

Ο γυμνασιάρχης πρώην ΓΓ ΥΠ.ΠΟ ποσόχρονος είναι; Εχει τη σημασία του.

Εχει σημασία η σύνταξη του κειμένου ΠΑΝΤΑ σε βάρος ενός ατόμου που έχει κινηθεί εναντίον του ειδικού στους βυζαντινούς μπιντέδες για να θυμηθούμε και μια αγαπημένη σειρά.

ΠΧ:

Απορρίφθηκε η αίτηση αποφυλάκισης που είχε καταθέσει η κυρία ΤΑΔΕ εμπλεκόμενη ως κατηγορούμενη στην υπόθεση για εκβιασμό του 56χρονου βυζαντινολόγου στελέχους της ΝΔ πρώην γυμνασιάρχη καθηγητή στο λύκειο και πρώην ΓΓ στο ΥΠΠΟ, οικογενειακό φίλο και συνεταίρο του ζεύγους Καραμανλή.

Η κυρία ΤΑΔΕ έχει καταγγείλει τον σεξουαλικό εκβιασμό που ισχυρίζεται ότι υπέστη από τον 56χρονο βυζαντινολόγο, παραιτημένο πρώην ΓΓ ΥΠΠΟ, προκειμένου να της ανανεώσει την σύμβαση της με το δημόσιο.

Οπως πληροφορηθήκαμε, η κυρία ΤΑΔΕ θα προσφύγει στο συμβούλιο πλημμελειοδικών προσβάλλοντας τη διάταξη του ανακριτή την οποία χαρακτηρίζει σκληρή και άδικη.

===
Η γωνία κάνει τη διαφορά, όπως και να γράψει κανείς κάτι, μερικοί μπορούν να το διαβάζουν πάντα ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάζεται.

---------------------------
Πάρε ναυτάκι, ναυτάκι Συριανό,
λοστρόμο Πειραιώτη,
μηχανικό Μυτιλην(α)ιό
...λοστρομο Καλαματιανόοοοοοο,
και Καπετάνιο χαχαχα