Ειδήσεις

30 Μαΐ 2008

Προεκλογικό σποτ στα Σκόπια: Εσύ με επέλεξες και τώρα θα πρέπει να μείνουμε μαζί για τα επόμενα 4 χρόνια!



Aγόρι: Ήταν πολύ όμορφα χθες βράδυ...
Kοπέλα: Τι θες εσύ εδώ;
Aγόρι: Εσύ με επέλεξες..
Kοπέλα: Ποιος σου είπε να έρθεις εδώ;
Aγόρι: Εσύ!
Kοπέλα: Ήταν ένα λάθος! (Η κοπέλα κλειδώνεται στην τουαλέτα)
Aγόρι: Βγες απο εκεί! Θα είμαστε κοντά! Θα περνάμε όμορφα και θα ζήσουμε απομονωμένοι από όλο τον υπόλοιπο κόσμο!
Kοπέλα: Σε παρακαλώ φύγε..
Aγόρι: Αυτό δε γίνεται. Εσύ με επέλεξες και τώρα θα πρέπει να μείνουμε μαζί για τα επόμενα 4 χρόνια!

Και το βίντεο τελειώνει με τον τίτλο «Μετά την 1η Ιουνίου, δεν υπάρχουν τύψεις», το οποίο αποτελεί παράφραση μιας γνωστής ρήσης των Σκοπίων: «Μετά το σεξ, δεν υπάρχουν τύψεις»…

To έξυπνο διαφημιστικό σποτ του Σοσιαλδημοκρατικού Συνασπισμού της Ραντμίλα Σεκερίνσκα έχει βάλει φωτιά στο προεκλογικό σκηνικό της ΠΓΔΜ δυο μέρες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών..Το σενάριο αφορά ένα νεαρό ζευγάρι που ξυπνάει το πρωί και η μεν κοπέλα τρομάζει με το λάθος που έκανε να κοιμηθεί για ένα βράδυ με τον συγκεκριμένο νεαρό, ο δε νεαρός επιμένει πως μετά από ότι προηγήθηκε το προηγούμενο βράδυ θα πρέπει να μείνουν μαζί για τέσσερα χρόνια"απομονωμένοι απ τον υπόλοιπο κόσμο". Ο νεαρός φοράει πορτοκαλί μπλουζάκι (το χρώμα του κυβερνητικού συνασπισμού του Ν.Γκρουέφσκι) ενώ η κοπέλα προφανώς υποδύεται τον λαό των Σκοπίων που εάν επιλέξει τον κυβερνητικό συνασπισμό, θα κληθεί να πληρώσει το λάθος της επιλογής του με "απομόνωση από τον κόσμο για τα επόμενα 4 χρόνια".

Το VMRO από την πλευρά του, προχώρησε σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου χαρακτηρίζοντας «ανήθικο» το σποτάκι, το οποίο «εξευτέλισε και προσέβαλε όλους τους κατοίκους».
Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ζήτησε από την κ. Σεκερίνσκα να απολογηθεί στο λαό και να προχωρήσει στη διακοπή μετάδοσής του.

Από: greece-salonika.blogspot.com