Ειδήσεις

14 Μαΐ 2008

Συνεδρίασε από τις 8 έως τις 11 Μαΐου η λέσχη Μπίλντερμπεργκ στη Βουλιαγμένη;

Στην Ελλάδα (σε ξενοδοχείο της Bουλιαγμένης), πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, το παγκόσμιο Συνέδριο της μυστικής Λέσχης "Μπιλντερμπεργκ", η οποία φέρεται να προαποφασίζει για τις τύχες του κόσμου, αλλά και για την ανακήρυξη των εκάστοτε πρωθυπουργών.
Πρέπει να τονιστεί, πως σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν γύρω από την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, αυτή διαδραματίζει κατά κάποιο λόγο, ρόλο άτυπης παγκόσμιας κυβέρνησης.
Εικάζεται μάλιστα, πως οτιδήποτε αντιδραστικό έχει συμβεί στον πλανήτη τα τελευταία 51 χρόνια, έχει συζητηθεί και προκαθοριστεί σε συνεδριάσεις της.
Η Λέσχη, συνεδριάζει για ένα τετραήμερο κάθε χρόνο σε διαφορετικές πόλεις, χώρες και στις εργασίες της συμμετέχουν 120 πολιτικοί, επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι και άλλοι από 30 έως 35 επιλεγμένες χώρες.
Οι συμμετέχοντες απαγορεύεται να μιλήσουν σε ΜΜΕ ή σε ιδιώτες και αποφεύγουν οποιαδήποτε αναφορά σε ότι έχει σχέση με τις συνεδριάσεις, ενώ "αρνούνται" έστω και την συμμετοχή τους στη συνεδρίαση. Απαγορεύεται παράλληλα να ενημερώσουν τα Κοινοβούλια των χωρών τους, αν είναι πολιτικοί.